Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

4,11 infographic για τα items στα ADs

10258686_773303169357020_643506793747382

είναι με order τα item ή δίνει μια γενική εικόνα του full build χωρίς κάποια σειρά?

Δημοσ.

Full build με dorans δύσκολα, οποτε λογικά build order.

In other news, κέρδισα ακόμα 2 game, τώρα μου δίνει 31 πόντους και έφτασα στα 92 points με μόλις 3 games. Απλά δεν μπορώ να χάσω game μέχρι στιγμής lel. Άντε να δούμε που θα κάνει balance το mmr μου για να αρχίσω να χάνω games.

Δημοσ.

το δοκίμασα με την Καίτη...23/5/16 αλλά έπαιζα με ανάπηρους εχθρούς.

Γενικά έτσι χτίζω πάντα απλά όταν έχω προβάδισμα με 1-2κιlls συνήθως γυρνάω και παίρνω pickaxe-BF για IE κατευθείαν καθώς γυρνάω δύσκολα, προτιμόντας να freezάρω η να τσιμπήσω καμια μπουκιά από την ζούγκλα μας. 2ο και ίσως 3ο dorans μόνο όταν με πιέζουν χοντρα.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιό support είναι το καλύτερο σε αυτο το patch?

Leona, Braum θέλω να τελειοποιήσω, στον Thresh εχω θεμα με

τα hooks. Καμια ιδεα για να γινω καλυτερο support? Προσφερεται

κανείς για "coaching"? (εαν εχει χρονο και διαθεση φυσικα :D )

Δημοσ.

Braum/Thresh/Morgana/Nami ειναι τα top tier supports atm ( χωρις σειρα )

Αν μπορω να βοηθησω σε κατι , my pleasure . Μιλα μου ingame

• Like 1
Δημοσ.

Ποιό support είναι το καλύτερο σε αυτο το patch?

Leona, Braum θέλω να τελειοποιήσω, στον Thresh εχω θεμα με

τα hooks. Καμια ιδεα για να γινω καλυτερο support? Προσφερεται

κανείς για "coaching"? (εαν εχει χρονο και διαθεση φυσικα :D )

Δες LCS και ειδικά στο home screen έχει ένα YT video που είναι αφίερωμα στον thresh δείχνοντας επικές κινήσεις...δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να της εφαρμόσεις σε κάθε game αλλά θα καταλάβεις πως πέζεται .

• Like 1
Δημοσ.

Που το είδατε το νερφ ρε παιδιά, απλά της αφαίρεσαν το Silence που ήταν 0.5 sec (σιγά το πράγμα ;).

Αν και στην περίπτωση της Ahri πιστεύω πως αυτά τα 0.5 sec είναι πολύ σημαντικά, Charm όταν έρχεται πάνω σου και άντε γεια μετά!

Ok, ηταν buff στη Le Blanc, με συγχωρεις :D

Το Twin Shadows αξιζει για first item στον TF? Το ανοιγα στο προηγουμενο season και του δεινει stats που τα χρειαζεται imo.

To twin shadows δεν αξιζει, γενικοτερα. Καταρχας first item κατα την αποψη μου πρεπει να ειναι παντα το sheen, στο πρωτο recall που θα εισαι 6 η κοντα στα 6 level. O λογος ειναι οτι δινει το περισσοτερο dmg απο οποιοδηποτε αλλο item στο πρωτο ulti που θα κανεις, οποτε θα σε βοηθησει να παρεις το kill. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...