Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αστο το βρηκα

forellenlord

Γρηγορο πιστολι ο ατταλος,με προλαβε.ουτε google search δεν προλαβα.

E πηγε αμεσως το μυαλο μου 

Αυτος κ ο Incarnation ( τερμα flamer ) ηταν τα καλυτερα mid στην s2 . Ο Tabzz επαιζε ωραιο fizz επισης

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικά το κάνει επίτηδες και σε βάζει με troll στα promo... Δεν εξηγείται διαφορετικά... Έχει ένα Pool από trolls το matchmaking και τους πετάει μόνο σε qeues όπου έχει promo κάποιος...

Είμαι σε Promo για plat. Στο ένα game έχω έναν που παίζει j4 στο Mid... 0-7 στο 15.
Στο άλλο έχω έναν yolo τυπά με 168 games riven που έπαιρνε πάντα ένα kill για ένα death... Dives σε 4 άτομα και άλλα όμορφα πράγματα... Το Kill το έπαιρνε πάντως κάθε φορά.

Κέρδισα ένα game και το επόμενο? Μια kata με 3-9 mid εναντίων kass τον οποίο "έκανε counter" όπως είπε. Ένας assasin-lee sin με full AD build, Μιλάμε το παλικάρι ήταν πιο squishy και από μένα... Δεν προλάβαινε καν να δείξει το lee syndrome που είχε, ενώ ήταν στον αέρα, κατευθυνόμενος προς τον μαρκαρισμένο με το Q στόχο του, είχε ήδη πεθάνει...

Υποτίθεται το Promo  θέλει να δει αν αξίζουμε να ανέβουμε... Βάλε με ρε φίλε με diamond παικτες αμα λάχει, ας παίξω μερικά σοβαρά games και ας τα χάσω... Την υπομονή μας θέλει να δοκιμάσει? Ούτε στο bronze τέτοια σαπίλα...

Κάθε φορά ο ίδιος φαύλος κύκλος:

-> 5-10 win στην σειρά

-> 100LP

-> Promo matches
-> Trolls
-> Πάμε πάλι στην αρχή.

• Like 3
Δημοσ.

Τελικά το κάνει επίτηδες και σε βάζει με troll στα promo... Δεν εξηγείται διαφορετικά... Έχει ένα Pool από trolls το matchmaking και τους πετάει μόνο σε qeues όπου έχει promo κάποιος...

-> 5-10 win στην σειρά

-> 100LP

-> Promo matches

-> Trolls

-> Πάμε πάλι στην αρχή.

Και νομιζα οτι ημουν ο μονος...

• Like 1
Δημοσ.
xUxnRV0.png

Plat v τώρα και τα τελευταία 20 games πήγαν πολύ καλά, μου δίνει 30 πόντους για κάθε νίκη. Από ότι βλέπω χωρίς το clamping το D5 πρέπει να είναι αρκετά εύκολο αυτή τη σεζόν, προφανώς υπάρχει και αρκετά μεγάλη διαφορα από D5 σε D1 οποτε εκεί είναι το δύσκολο μέρος στο solo que.

Τώρα εμενα που μου δίνει 30 πόντους, άμα το πάω win streak στα promos θα με βάλει μέχρι plat 3 η μπορεί και plat 2; Πως δουλεύει αυτό το σύστημα στο season 4;

Δημοσ.

Plat 2 οχι , 1 division πηδας

Αν δεν εχεις κανει skip μεχρι τωρα , δυσκολα νομιζω να κανεις στο plat . Who knows ομως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα skip από gold 4 σε gold 2, μετά πήγα gold 1 και τώρα plat v. Με βάζει απέναντι σε plat 3-2 στα games που παίζω οποτε λογικά θα κάνω skip το plat 4 άμα το πάω καλά μέχρι τα promos και δεν κατεβάσω το mmr μου, απλά θέλω να πάω plat 1 σχετικά γρήγορα, τώρα το ποσο γρήγορα θα δείξει.

Πάντως από ότι βλέπω σχετικά με το platinum του season 3 που έπαιζα μέχρι plat 1 είναι πιο εύκολα τα πράματα.

Κρίμα οι TSM, βρίσκονται ένα patch πίσω στο meta. Και οι DIG παίζουν απίστευτα, θέλω να τους δω στο worlds πως θα πάνε.

Επεξ/σία από Spartan117
Δημοσ.

Mετα και απο το nerf της LB, πλεον εχεις και ενα λιγοτερο counter στο lane :P

Aπο εκει που η LB εκανε shut down την Ahri για πλακα (λογω Silence), τωρα μαλλον το αντιθετο συμβαινει

Που το είδατε το νερφ ρε παιδιά, απλά της αφαίρεσαν το Silence που ήταν 0.5 sec (σιγά το πράγμα;).

Αν και στην περίπτωση της Ahri πιστεύω πως αυτά τα 0.5 sec είναι πολύ σημαντικά, Charm όταν έρχεται πάνω σου και άντε γεια μετά!

Είμαι σε Promo για plat. Στο ένα game έχω έναν που παίζει j4 στο Mid... 0-7 στο 15.

Στο άλλο έχω έναν yolo τυπά με 168 games riven που έπαιρνε πάντα ένα kill για ένα death... Dives σε 4 άτομα και άλλα όμορφα πράγματα... Το Kill το έπαιρνε πάντως κάθε φορά.

Κέρδισα ένα game και το επόμενο? Μια kata με 3-9 mid εναντίων kass τον οποίο "έκανε counter" όπως είπε. Ένας assasin-lee sin με full AD build, Μιλάμε το παλικάρι ήταν πιο squishy και από μένα... Δεν προλάβαινε καν να δείξει το lee syndrome που είχε, ενώ ήταν στον αέρα, κατευθυνόμενος προς τον μαρκαρισμένο με το Q στόχο του, είχε ήδη πεθάνει...

Υποτίθεται το Promo  θέλει να δει αν αξίζουμε να ανέβουμε... Βάλε με ρε φίλε με diamond παικτες αμα λάχει, ας παίξω μερικά σοβαρά games και ας τα χάσω... Την υπομονή μας θέλει να δοκιμάσει? Ούτε στο bronze τέτοια σαπίλα...

-> 5-10 win στην σειρά

-> 100LP

-> Promo matches

-> Trolls

-> Πάμε πάλι στην αρχή.

Χαλαρά φίλε... σε όλους τα ίδια... εγώ σε ένα Promo έτυχα έναν Teemo που feed-αρε επίτηδες, στα 20+ λεπτά Game ήταν 2 level, το μόνο που έκανε ήταν να πηγαίνει στα Enemies και να ψοφάει xD hahaha....

Δημοσ.

-> 5-10 win στην σειρά

-> 100LP

-> Promo matches

-> Trolls

-> Πάμε πάλι στην αρχή.

το ίδιο και δώ. μάλιστα στο τελευταίο που έπαιξα, στα 2 απο τα 3 games ειχα εναν afk για κανα 5λεπτο στην αρχή. εύκολα φτάνω 100lp, στο promo μπαινω με όλη τη μουργα του division, το χάνω πάω 60lp και καπάκι 2-3 χαμένα games στην καλύτερη. μουχει συμβει 5-6 φορες τις τελευταιες 2 βδομαδες.

Δημοσ.

Haha δεν υπάρχει!

κανονικά να παίρνω 17-19 LP, να θέλω 16 για Promo και να μου δίνει 15 σε παιχνίδι 40min ,,,, WTF!!!

Όση πιο πολύ ώρα τραβάει το Game, τόσα πιο λίγα LP δίνει ?

Δημοσ.

Haha δεν υπάρχει!

κανονικά να παίρνω 17-19 LP, να θέλω 16 για Promo και να μου δίνει 15 σε παιχνίδι 40min ,,,, WTF!!!

Όση πιο πολύ ώρα τραβάει το Game, τόσα πιο λίγα LP δίνει ?

Δεν εχει καμια σχεση το τι γινεται μεσα στο παιχνιδι με τα LP που παιρνεις

Δημοσ.

μέσα είμαι εγώ...

#Αταλλος1

Τώρα που κερδίσαμε στο 20αλεπτο (Σαρρ) μου έδωσε 18 (όσα ήθελα για προμο) wtf?

Δημοσ.

μέσα είμαι εγώ...

#Αταλλος1

το chat σου ανοίγει?

είναι τυχαία τα lp εμένα με πήγε 96 αντί για 100 για πρόμο άραξε

Δημοσ.

μέσα είμαι εγώ...

#Αταλλος1

Διαφορετικο game , διαφορετικοι παιχτες , διαφορετικα MMR

Δημοσ.

μέσα είμαι εγώ...

#Αταλλος1

Ξαναειπωθηκε.

Τα lp που σου δινει δεν εχουν να κανουν με οτι γινεται μεσα στο παιχνιδι. Ουτε με kda, ουτε με cs, ουτε με ποσο διηρκεσε, ουτε με το αν σολαρες 3 baron.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...