Atzamestatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Tι διαφορες να υπαρχουν ρε συ στα mechanics? Μην επηρεαζεσαι απο τις βλακειες που ακους. Και KOREA να πας τα ιδια mechanics εχουν στο 90% των division, μιας και το καθε division δεν εχει περιορισμο στον αριθμο παιχτων. Εκει που υπαρχει διαφορα, αν υπαρχει, θα ειναι diamond 1 και challenger, μιας και να γινεις challenger δεν φτανει να εισαι καλος, πρεπει να εισαι καλυτερος απο καποιον αλλον challenger για να παρεις τη θεση του
Spartan117 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 5 ranked στον east σήμερα, πάνω από 35 λεπτά κανένα.
Spartan117 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Απλά αυτές οι συγκρίσεις μεταξύ east και west είναι λίγο αστείες όταν δεν μιλάμε για D1 50p+ μέχρι Challenger. Προφανώς μερικές φορες θα είσαι σχετικά άτυχος και θα πετύχεις στα "ζώα" δεν σημαίνει ότι όλος ο server είναι έτσι.
Atallos1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 ... Θες προσπαθεια ακομα Οταν μας λες οτι στο gold του West ξερουν τι να κανουν κ παιζουν με τα objectives ε παιζεις με την λογικη μας Εast/West η Ουγκαντα , Solo Q ειναι Αν δεν υπαρχει shotcaller να τους παρει απο το χερακι αυτα θα γινονται
andreapaog328 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 πάλι χαμένο promo και σειρα απο defeats. εχει καταντησει συνηθεια πλέον. 6ο promo για silver 1 εδω και 2 βδομαδες...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Καλά τα λέτε εσείς αλλά δεν γουστάρω να παίζω OP Champions για να ανέβω... θα μπορούσα να κάτσω να μάθω καλά Katarina, Jax, Trynda και να καθαρίζω μόνος μου ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΤΣΙ! Για αυτόν τον λόγο και πολλές φορές κάνω τρολλ Bans για να πάρουν οι Enemies ώστε να ζοριστούμε και να μάθουμε, έτσι θα μάθουμε! PS: Να έχεις Fiora και Quinn που feedaroun non stop (που αυτοί έπρεπε να κόβουν κώλους) και έναν Rengar που το προσπαθεί αλλά θέλει δουλειά, και μια Support Lux (εγώ) που βλέπει τον ADC της να είναι άχρηστος... ε δεν θες πολλά να ξενερώσεις και να πεις, οκ! Next games = Trolling hard! Καλα παρε εσυ first pick trynda top και να μην τον ξερεις καλα και αμα κουβαλησεις πες μου.Ειτε kata. Σε προκαλω να παιξεις και να βαλεις τα match σου.
Atzamestatos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλα παρε εσυ first pick trynda top και να μην τον ξερεις καλα και αμα κουβαλησεις πες μου.Ειτε kata. Σε προκαλω να παιξεις και να βαλεις τα match σου. Aφου σου ειπε δεν θελει να παιζει και να νικαει με OP heroes το παιδι, γιατι επιμενεις Και γω την ιδια νοοτροπια με το παιδι εχω. Δεν παιρνω akali / kata / trynda / yi που ειναι OP, παιζω Ziggs / Orianna / Kassadin / LB / Syndra, να μαθω πρωτα να νικαω με αυτα τα μετρια heroes, ωστε μετα που θα παιζω OP kata να τους παω τραινο Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2014 από Atzamestatos
Powerslave013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Aφου σου ειπε δεν θελει να παιζει και να νικαει με OP heroes το παιδι, γιατι επιμενεις Και γω την ιδια νοοτροπια με το παιδι εχω. Δεν παιρνω akali / kata / trynda / kata που ειναι OP, παιζω Ziggs / Orianna / Kassadin / LB / Syndra, να μαθω πρωτα να νικαω με αυτα τα μετρια heroes, ωστε μετα που θα παιζω OP kata να τους παω τραινο Αυτο που ειπες φιλε σοβαρα το ειπες ή τρολλαρεις? Y.Γ οκ διαβασα προηγουμενο post σου.ακυρο τρολαρεις.
Atzamestatos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Αυτο που ειπες φιλε σοβαρα το ειπες ή τρολλαρεις? Y.Γ οκ διαβασα προηγουμενο post σου.ακυρο τρολαρεις. Νομιζα οτι ηταν ηδη ξεκαθαρο
sonyxp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Με τον Yi τα πάω πολύ καλά, αν δω ότι οι Enemies δεν έχουν hard CC τον παίρνω και τις περισσότερες φορές "κουβαλάω"... 25+/5-/10+ Γενικά δεν μπορώ παίχτες που βασίζονται σε τακτικές-Combo (Κατερίνα).
SakafliaC Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Τi lane παίζεις φίλε μου? Γιατί πριν έλεγες για Jax, Trynda τώρα για Υι, Kata.. Και το 25/5 δεν είναι passive play που έλεγες αρχικά ότι κάνεις.
sonyxp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Τi lane παίζεις φίλε μου? Γιατί πριν έλεγες για Jax, Trynda τώρα για Υι, Kata.. Και το 25/5 δεν είναι passive play που έλεγες αρχικά ότι κάνεις. Δεν είπα ότι παίζω, είπα ότι θα μπορούσα να παίζω-μάθω αυτούς για να "καθαρίσω" τα παιχνίδια. Support και Jungle κυρίως (για αυτό έχω πρόβλημα με lasthit, έχω συνηθίσει να φαρμάρω χωρίς ενοχλήσεις), δεν μπορώ με τίποτα ADC! Όσο για το 25/5 , ε έτυχε ένα τώρα... -υπερέβαλα-, συνήθως (αν δεν έχουν high cc & mobility οι enemies) έχω σκορ 15+/10-/10+
Atzamestatos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δεν είπα ότι παίζω, είπα ότι θα μπορούσα να παίζω-μάθω αυτούς για να "καθαρίσω" τα παιχνίδια. Support και Jungle κυρίως (για αυτό έχω πρόβλημα με lasthit, έχω συνηθίσει να φαρμάρω χωρίς ενοχλήσεις), δεν μπορώ με τίποτα ADC! Όσο για το 25/5 , ε έτυχε ένα τώρα... -υπερέβαλα-, συνήθως (αν δεν έχουν high cc & mobility οι enemies) έχω σκορ 15+/10-/10+ Ναι, μαθε να παιζεις katarina plz να δω ποσα παιχνιδια θα καθαριζεις..
MavroManitari Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 west είναι νομίζω :ρ πάντως σχετικά με αυτο..τι έχει η orianna κ ο lee? Ελπίζω το MMR difference να με κρατήσει μακριά (No offense Sonny) Lee+Ori: Θεωρούνται γενικά complex mechanics και η αλήθεια είναι πως και αυτό έχω παρατηρήσει και εγώ οπότε τους είπα ως αντίθετο στην "ευκολία" του trynda-kata κλπ. Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω τους εμπειρότερους είναι εάν και πόσο LP χάνεις όταν κάνεις leave από solo Q champion select. Μου έχει πει ο κολλητός μου πως αν κάνεις leave χάνεις LP αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ αφού πάντα το παλεύω ότι και να γίνει (Never afk/σχεδόν ποτέ surr). Βέβαια θέλω να γνωρίζω πόσο έτσι ώστε να αξίζει όταν μπαίνω για κάποιο σοβαρό παιχνίδι και βλέπω τα last picks που είχαν μείνει να είναι ADC και Supp και να παίρνουν οι άλλοι cassiopeia/garen για bot (συνέβη χθες).
billsnake21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Ελπίζω το MMR difference να με κρατήσει μακριά (No offense Sonny) Lee+Ori: Θεωρούνται γενικά complex mechanics και η αλήθεια είναι πως και αυτό έχω παρατηρήσει και εγώ οπότε τους είπα ως αντίθετο στην "ευκολία" του trynda-kata κλπ. Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω τους εμπειρότερους είναι εάν και πόσο LP χάνεις όταν κάνεις leave από solo Q champion select. Μου έχει πει ο κολλητός μου πως αν κάνεις leave χάνεις LP αλλά δεν το έχω κάνει ποτέ αφού πάντα το παλεύω ότι και να γίνει (Never afk/σχεδόν ποτέ surr). Βέβαια θέλω να γνωρίζω πόσο έτσι ώστε να αξίζει όταν μπαίνω για κάποιο σοβαρό παιχνίδι και βλέπω τα last picks που είχαν μείνει να είναι ADC και Supp και να παίρνουν οι άλλοι cassiopeia/garen για bot (συνέβη χθες). Όταν leavάρεις από το champion select είναι 3 ή 4 lp - . Δε θυμάμαι ακριβώς πάντως τόσα είναι όχι παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις