Atzamestatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Είδα το match history σου, αρχικά θα μπορούσες να αρχίσεις με το να κανεις αρκετά καλύτερο last hitting. Το last hitting σου είναι αρκετά χαμηλό σε όλα τα games που έχεις παίξει την τελευταία εβδομάδα. Επίσης άρχισε να καταλαβαίνεις ότι δεν φταίνε οι άλλοι που δεν ανεβαίνεις από την στιγμή που έχεις παίξει πάνω από 200 ranked, αλλα εσύ. Δεν φταίει ούτε ο east, ούτε ο west, ούτε τα "noobia", φταίς εσύ. Προσπάθησε να βελτιώσεις μερικά πράματα που πιστεύεις ότι κανεις λάθος και θα ανεβείς. Καλα μη το λες. Σε ολους υπαρχει ενα σημειο οπου μπορει να ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους αλλα οχι τοσο καλυτεροι για να κουβαλησουμε μονοι μας, οποτε βασιζομαστε στο team. Οποτε εκει ειναι θεμα τυχης να σου κατσει καλο team
TheOneGandalf Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 <p>Είπα... φταίω και εγώ αλλά αυτά που βλέπω από τους άλλους είναι για να σαλτάρεις...</p> <p> </p> <p>Όσο για τα creeps, ναι! θέλω πολύ δουλειά, δεν μπορώ να συγχρονιστώ εύκολα γιατί μέχρι πριν λίγο έπαιζα Support/Jungle που δεν χρειάζεται καλό συγχρονισμό.</p> <p> </p> <p>Ας μιλήσουμε συγκεκριμένα:</p> <p> </p> <p>* SPOILER *</p> <p> </p> <p>Το ότι δεν μπορώ να ανέβω πιστεύω ότι φταίει ότι σε Bronze & S345 <strong>είμαστε</strong> ότι να ναι και τα αμυντικά παιχνίδια δεν βγαίνουν, είναι η χαρά αυτών που παίζουν OP Champs όπως Jax , Trynda, Fizz (και ξέρουν να παίζουν καλά αυτά τα Champs).</p> <p> </p> <p>Σε Gold+ βλέπω ότι παίζουν πιο αμυντικά και με περισσότερο μυαλό, ξέρουν να προστατεύονται καλύτερα από OP ή μη Champs.</p> <p> </p> <p>* SPOILER *</p> Να ξέρεις ένα πράγμα. Όταν παίζεις παθητικα, εξαρτασαι πλήρως από το τεαμ. Δεν πρόκειται πότε να κανείς carry το game σου μόνος σου με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να παίζεις επιθετικα, να κανείς dominate το lane σου κ μετά asap πας για ganks για να βοηθήσεις τα αλλά lane. Εγώ σου προτείνω να κάτσεις να δεις live streaming από pros. Πολύ όμως, όχι 4-5 games μονο.
MavroManitari Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλα μη το λες. Σε ολους υπαρχει ενα σημειο οπου μπορει να ειμαστε καλυτεροι απο τους αλλους αλλα οχι τοσο καλυτεροι για να κουβαλησουμε μονοι μας, οποτε βασιζομαστε στο team. Οποτε εκει ειναι θεμα τυχης να σου κατσει καλο team Τrue dat... Πόσες γ***μενες φορές η leona μου κάνει turret dive sta 2-3lvl με γεμάτο hp των άλλων και μπαίνω στο διλήμα να ακολουθήσω και να δώσω double kill η να την κρεμάσω και να καταστρέψω κάθε πιθανότητα συνεργασία μας για τα επόμενα 40'.
Atzamestatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Τrue dat... Πόσες γ***μενες φορές η leona μου κάνει turret dive sta 2-3lvl με γεμάτο hp των άλλων και μπαίνω στο διλήμα να ακολουθήσω και να δώσω double kill η να την κρεμάσω και να καταστρέψω κάθε πιθανότητα συνεργασία μας για τα επόμενα 40'. Eγω το τελευταιο μηνα ειδικα, που μπορω να παιζω μονο βραδια (μετα τις 2) τετοιο πραμα δεν εχω ξαναδει. Αποφασισα να παω challenger ξερω γω αλλα ΔΕΝ. Καταρχας, 1 ωρα να περιμενω queue γιατι οι μισοι dodgearoun στα picks, λογω nunu top / swain support / ez mid / akali jungle και αλλα ωραια εμετικα. Με τα πολλα, καταφερνω να μπω σε game, με maokai jungle (ναι, ειμαι αμπαλος στη ζουγκλα). Στο level 1 τρωει DC το top μας (jayce). Τελικα για καποιο λογο το παλευουμε και νικαμε 4v5. Καπου στο 40 λεπτο, ξαναμπαινει ο jayce level 1. Feedari το κωλο του και χανουμε το game... Παταω να μπω 2ο game. Αλλη μια ωρα στο queue. Παιρνω orianna mid, καπου στο 20 εχω 8/0, εχω σπασει 2 turret και βαραω την πορτα του inhibitor. Με gankari ολο το συμπαν 24/7 χωρις να πεθαινω, αλλα τα υπολοιπα lanes ξυνονται. Δρακο δεν παιρνουνε, turret δεν παιρνουνε, ο Nasus κυριολεκτικα να κανει free farm γιατι το top του ηταν συνεχως mid και να μου εχει 300 stacks στο 30. Και τελικα χασαμε και αυτο. Κατεβασα καντιλια και πηγα νανι Ολα αυτα σε diamond 3...και εδω κολλανε αυτα που εγραψα προηγουμενως. Ειμαι καλυτερος απο τους υπολοιπους diamond 3, αλλα δεν ειμαι ΤΟΣΟ καλυτερος να κουβαλησω 1v5, οποτε ειναι θεμα τυχης να νιωθει το team.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 <p>Είπα... φταίω και εγώ αλλά αυτά που βλέπω από τους άλλους είναι για να σαλτάρεις...</p> <p> </p> <p>Όσο για τα creeps, ναι! θέλω πολύ δουλειά, δεν μπορώ να συγχρονιστώ εύκολα γιατί μέχρι πριν λίγο έπαιζα Support/Jungle που δεν χρειάζεται καλό συγχρονισμό.</p> <p> </p> <p>Ας μιλήσουμε συγκεκριμένα:</p> <p> </p> <p>* SPOILER *</p> <p> </p> <p>Το ότι δεν μπορώ να ανέβω πιστεύω ότι φταίει ότι σε Bronze & S345 <strong>είμαστε</strong> ότι να ναι και τα αμυντικά παιχνίδια δεν βγαίνουν, είναι η χαρά αυτών που παίζουν OP Champs όπως Jax , Trynda, Fizz (και ξέρουν να παίζουν καλά αυτά τα Champs).</p> <p> </p> <p>Σε Gold+ βλέπω ότι παίζουν πιο αμυντικά και με περισσότερο μυαλό, ξέρουν να προστατεύονται καλύτερα από OP ή μη Champs.</p> <p> </p> <p>* SPOILER *</p> Καλα και εσύ τι περιμένεις; Να έχεις καλούς συμπαίκτες; Στο bronze παίζεις πιο κατω δεν παει. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Atzamestatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Καλα και εσύ τι περιμένεις; Να έχεις καλούς συμπαίκτες; Στο bronze παίζεις πιο κατω δεν παει. Sent from my iPhone using Insomnia Eγω περιμενω οι συμπαικτες μου (οπως και οι αντιπαλοι) να ειναι το ιδιο καλοι με μενα, ανεξαρτητως τι division ειμαι. Προτιμαω να χανω το game γιατι χανω το lane μου για παραδειγμα επειδη ο αντιπαλος ειναι καλυτερος, παρα να κανω 8/0 και να χανω απο αμπαλους αντιπαλους, απλα και μονο επειδη το team μου ειναι ακομα πιο αμπαλοι
SakafliaC Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Με 8-0 και άμπαλους αντιπάλους θα πρεπε να χεις 3 άτομα μονίμως να καμπάρουν το lane σου, άρα οι δικοί σου άμπαλοι να φαρμάρουν ανενόχλητοι, να παίρνουν turrets κλπ. Sent from my iPhone using Insomnia
Spartan117 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Άμα έχεις παίξει 200 παιχνίδια και είσαι bronze 3 δεν φταίει καθόλου η ομάδα σου. Εγώ στο προηγούμενο season έβγαλα 2 account από bronze 4 με χαμηλό mmr σε 20 games. Δεν είναι θέμα τύχης το ότι κάποιοι είναι challenger η diamond κτλ. Είναι το ίδιο που ακούω και για όσους έχουν οικομικά προβλήματα, όχι το κράτος φταίει, όχι το δημόσιο φταίει, όχι ο καιρός φταίει, όχι η χωρα φταίει. Όχι ρε φιλε εσύ φταίς που κάθεσαι και μιζεριάζεις, βρές τι στο καλο κανεις λάθος (και παραδέξου ότι κάτι κανεις και εσύ λάθος ρε αλάνθαστε!) και άλλαξε division, είτε αυτό είναι στο lol ή irl. Πριν περίπου ένα χρόνο σε ένα account bronze 3~2 μέχρι silver v match history με εξαίρεση το 3v3 που έπαιξε ενας φίλος μου στο account του: Και αυτό στον east με τα "noobia" σε έναν champion που έχω ελαχιστη εμπειρία σαν jungler, και ούτε κάνω main jungle σαν ρόλο στο solo que. Τώρα ότι και να μου πεις άμα είσαι bronze για πάνω από 100 games αξίζεις bronze και πρέπει να βελτιωθείς σαν παίκτης (Όπως ισχύει βεβαια και σε κάθε division).
vag10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Άμα έχεις παίξει 200 παιχνίδια και είσαι bronze 3 δεν φταίει καθόλου η ομάδα σου. Εγώ στο προηγούμενο season έβγαλα 2 account από bronze 4 με χαμηλό mmr σε 20 games. Δεν είναι θέμα τύχης το ότι κάποιοι είναι challenger η diamond κτλ. Είναι το ίδιο που ακούω και για όσους έχουν οικομικά προβλήματα, όχι το κράτος φταίει, όχι το δημόσιο φταίει, όχι ο καιρός φταίει, όχι η χωρα φταίει. Όχι ρε φιλε εσύ φταίς που κάθεσαι και μιζεριάζεις, βρές τι στο καλο κανεις λάθος (και παραδέξου ότι κάτι κανεις και εσύ λάθος ρε αλάνθαστε!) και άλλαξε division, είτε αυτό είναι στο lol ή irl. καλά τώρα μου σύγκρινες το Λολ με τα οικονομικά προβλήματα? κλαίω
Spartan117 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 καλά τώρα μου σύγκρινες το Λολ με τα οικονομικά προβλήματα? κλαίω Σου συγκρίνω οτιδήποτε που έχει μέσα την λογική "δεν φταίω εγώ, φταίει ο X λόγος για την κατάσταση που βρίσκομαι, άρα εγώ δεν κάνω κάτι λάθος και φταίνε άλλοι". Το βλέπω γύρω μου και είναι άσχημο, για να βελτιωθείς σε οτιδήποτε πρέπει να καταλάβεις ότι κάτι κανεις στραβά, είτε αυτό είναι lol, είτε είναι dota, είτε είναι γκόμενα, είτε δουλειά η οτιδήποτε. Life lessons 101. 1
bost7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Σου συγκρίνω οτιδήποτε που έχει μέσα την λογική "δεν φταίω εγώ, φταίει ο X λόγος για την κατάσταση που βρίσκομαι, άρα εγώ δεν κάνω κάτι λάθος και φταίνε άλλοι". Το βλέπω γύρω μου και είναι άσχημο, για να βελτιωθείς σε οτιδήποτε πρέπει να καταλάβεις ότι κάτι κανεις στραβά, είτε αυτό είναι lol, είτε είναι dota, είτε είναι γκόμενα, είτε δουλειά η οτιδήποτε. Life lessons 101. Ε ναι, δεν φταιω εγω που ο αλλος εχει τρισεκατομυρια ευρω σε μιζες και τραπεζες της ελβετιας, ας βαλω τα δυνατα μου για να αποδειξω οτι αξιζω να παιρνω 400 ευρω το μηνα! Τι ειναι αυτος καλυτερος απο μενα? ΥΓ: Το σκεπτικο που περιγραφεις λειτουργει κατα βαση σε πραγματα που απαιτουν την προσωπικη σου ικανοτητα. Οπως ειναι οι γκομενες/Lol/Dota. Μετα το εξισωνεις με το κατα ποσο η κοινωνια δινει ευκαιριες, απορροφα τα ταλεντα και δημιουργει θεσεις εργασιας ωστε να μην μιζεριαζεις. Πραγμα που μου φανηκε λιγο (εως τελειως) αστοχο/ατοπο. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Eγω περιμενω οι συμπαικτες μου (οπως και οι αντιπαλοι) να ειναι το ιδιο καλοι με μενα, ανεξαρτητως τι division ειμαι. Προτιμαω να χανω το game γιατι χανω το lane μου για παραδειγμα επειδη ο αντιπαλος ειναι καλυτερος, παρα να κανω 8/0 και να χανω απο αμπαλους αντιπαλους, απλα και μονο επειδη το team μου ειναι ακομα πιο αμπαλοι Αμα περιμενες να εχειςε καλο team στο bronze ,δεν θα ανεβεις ποτε.Δεν εισαι diamond παικτης για να πεις οτι ειναι δυσκολο πλεον να κανεις carry[μικρα περιθωρια βελτιωσης].Εχεις απειρα περιθωρια βελτιωσης,παιζεις με παικτες που εχουν παει μολις τωρα 30 lvl η δεν ξερουν τα βασικα.Μην ζητας για καλους συμπαικτες ,δεν θα βρεις.Αμα περιμενεις το matchmaking να σου δωσει καλο team θα μεινεις bronze. Ξεκινα και βλεπε stream παικτων που σαρεσουν.Σαρεσει πχ ryze,γραψε best ryze smurf in bronze και δες πως παιζει.Οσο ανεβαινεις elo ,θα γινονται πιο δυσκολα τα game και θα μαθαινεις καλυτερα το παιχνιδι.Για αυτο εχω πει οτι τα νορμαλς δεν προσφερουν τιποτα,πρεπει να παιζεις συνεχεια ρανκ για να μαθεις[παιζεις με καλυτερους αντιπαλους κτλ]. Δεν υπαρχει passive στο bronze,η μαλλον υπαρχει αλλα σωστο passive[ακολουθω lanes ,κανω trades οταν μπορω κτλ].Τα παιδια εκει δεν αντεχουν το agressive style,μεχρι και τον diamond δεν αντεχουν το agressive style.Δεν μπορεις να περιμενεις μεχρι το 20 για να φαρμαρεις,εκει εχει τελειωσει το παιχνιδι.Πρεπει να προσπαθησεις εσυ ο ιδιος να εισαι feedαρισμενος μεχρι το 15-20.Κερδισε γρηγορα το lane σου κανε gaks σε αλλα lane ,μπες στην ζουγκλα του αντιπαλου[wardαρε το] κανε gank στο bot lane για double kill και dragon κτλ.Το να καθεσε διχως αυριο στο turret σου και να λες οτι δεν feedαρεις ΄λη εκανα 10-0 με μηδενικο impact σε ολο το παιχνιδι δεν λεει τιποτα. 1
Atzamestatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Αμα περιμενες να εχειςε καλο team στο bronze ,δεν θα ανεβεις ποτε.Δεν εισαι diamond παικτης για να πεις οτι ειναι δυσκολο πλεον να κανεις carry[μικρα περιθωρια βελτιωσης].Εχεις απειρα περιθωρια βελτιωσης,παιζεις με παικτες που εχουν παει μολις τωρα 30 lvl η δεν ξερουν τα βασικα.Μην ζητας για καλους συμπαικτες ,δεν θα βρεις.Αμα περιμενεις το matchmaking να σου δωσει καλο team θα μεινεις bronze. Ξεκινα και βλεπε stream παικτων που σαρεσουν.Σαρεσει πχ ryze,γραψε best ryze smurf in bronze και δες πως παιζει.Οσο ανεβαινεις elo ,θα γινονται πιο δυσκολα τα game και θα μαθαινεις καλυτερα το παιχνιδι.Για αυτο εχω πει οτι τα νορμαλς δεν προσφερουν τιποτα,πρεπει να παιζεις συνεχεια ρανκ για να μαθεις[παιζεις με καλυτερους αντιπαλους κτλ]. Mας μπερδεψες με το αλλο παιδι. Diamond 3 ειμαι
Spartan117 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Μετα το εξισωνεις με το κατα ποσο η κοινωνια δινει ευκαιριες, απορροφα τα ταλεντα και δημιουργει θεσεις εργασιας ωστε να μην μιζεριαζεις. Δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ το ότι πιστεύω ότι η κάθε κοινωνία ανταμείβει τους ικανότερους ανάλογα (όχι τους τάχα ικανούς) μιλώντας πάντοτε από προσωπική εμπειρία. Στην τελική άμα πιστεύεις ότι κάποιοι άλλοι φταίνε για την κατάσταση που βρίσκεσαι (ακόμα και αν αυτό ισχύει έως ένα βαθμό, τίποτα δεν είναι μαύρο και άσπρο) σταματας αυτόματα και την προσωπική ανάπτυξη, γιατί πιστεύεις ότι είσαι μια χαρά και περιμένεις από τους άλλους. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη στο θέμα και δεν θα ήθελα να το συνεχίσω μιας και είμαστε off-topic, σέβομαι τι πιστεύεις αλλα δεν το πιστεύω. 1
Gigamestin Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ρε παιδια εγω εχασα δυο φορες promote επειδη την μια φορά δεν ημουν καλος και την αλλη feedare το supports μας.παρα αυτα παω για τρίτο promote με μωλις 9 νικες.στην κατηγορία μου είμαι ο καλύτερος αλλα ε\ξαρατάται και την ομαδα που θα εχεις.diamond 4 ειχαμε και καταφεραμε να χασουμε.παντως επειδη ψαχνομαι για ομαδα οποιος θέλει ασ μου στείλει στο ονομα ndims
Προτεινόμενες αναρτήσεις