Alchemist` Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το win rate θα πεσει ελαχιστα κ για τους 2 , το ban rate για Jax οχι , για Kayle ισως Δεν αλλαξε κατι ιδιαιτερο στην Kayle παρολο που το nerf στην ulti ειναι μεγαλο στη θεωρια ( 33% αν δεν κανω λαθος ) Αφου δεν πειραξαν το base atk speed παντα θα μενει relevant λογω scaling , item synergy κ ult Ο Jax εχει μυστηριο kit , δεν γινεται ευκολα balanced Εκτος ομως απο το περιεργο hybrid kit που κανει scale , εχει κ πολυ μεγαλα base stats . Αν επισης δεν κανω λαθος , πριν το nerf ειχε το μεγαλυτερο hp στο lvl 1 ( παραμενει top 3 νομιζω ) . Παλι top 3 για health στο lvl 18 Σε armor ηταν 11ος στο lvl 1 κ περιπου 30ος στο lvl 18 . Μιλαμε δηλαδη για μεγαλα νουμερα Puff Daddy ειναι το IGN μου Μια χαρα είναι το kit του, απλά είναι πολύ μεγάλο... Του βγάζεις ή το gap-closer -> jump, ή το stun, ή το dodge ή το proc/3 του ult και καθάρισες... Ειδάλλως 100% ban ratio θα συνεχίσει να έχει μιας και είναι πολλά tier πάνω από τα υπόλοιπα champ.
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ε μετα δεν ειναι Jax . Ειναι κατι αλλο , για αυτο κ champs με δυσκολα kits οπως ο Jax ειναι δυσκολο να γινουν nerfed/buffed
Alchemist` Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ε μετα δεν ειναι Jax . Ειναι κατι αλλο , για αυτο κ champs με δυσκολα kits οπως ο Jax ειναι δυσκολο να γινουν nerfed/buffed Από το να μην τον παίζει ποτέ κανείς γιατί είναι μονίμως banned, ας μην είναι jax... Μικρό το κακό... Τσάμπα ένα slot στο ban list καταλαμβάνει.
Atzamestatos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Θα συμφωνησω. Ενω σε πρωτη ματια φαινεται πολυ straight forward το kit του, τελικα βλεπεις οτι εχει και αυτο και εκεινο και το αλλο. Το E δεν κανει απλα stun. Δινει και 100% dodge, και dmg reduction σε AOE. Με λιγα λογια, οταν το παταει, αναγκαστικα γυρνας τη πλατη και τρεχεις. Το ulti του, χωρις το active, παλι καλο θα ηταν. Αλλα np, stackare dmg να stackaris και ressistances. Αυτο, σε συνδυασμο με το υψηλο health, health / level του, σημαινει οτι με dmg items ειναι υπερβολικα tanky. Kατα την αποψη μου, να κανουν ολο το dmg του physical. Γενικοτερα δεν εχω καταλαβει αυτη τη νοοτροπια της Riot, αλλα skills κοβουν physical, αλλα magical, αλλα scalaroun με ap, αλλα με ad. Ποιος ο λογος να υπαρχει ad και ap στο game οταν ουσιαστικα, ετσι οπως εχει γινει το πραμα, την ιδια δουλεια εξυπηρετουν ?
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν δεν υπηρχε AD/AP κ Physical/Magical damage κ υπηρχε μονο 1 τυπος dmg , θα παιζαμε League of Tanks . Θα επαιρνες 500 resistance και θα εκανες steamroll τον αλλο που επελεξε να παιξει κατι αλλο εκτος απο tank . Μια χαρα ειναι οι 2 τυποι dmg , απλα μερικοι champs εχουν hybrid kits . Εκτος των αλλων πλεονεκτηματων που εχουν Jax/Kayle εχουν κ ενα κοινο . Κανουν mixed damage . Εκει χανεται το balance κ μπορεις να το εκμεταλευτεις Οταν ειχα παει στο LoL event , ειδα τον Warior Lady που εκανε Gunblade στον Jax κ οχι botrk . Παροτι ακομα δεν συμφωνω , ειδα την λογικη του . Εκανε απλα abuse to mixed dmg του Jax Γαμω τα surrender των SK , MY FANTASY PTS 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 αν το λες νερφ αυτο στον jax... Ειδατε τι γραψανε για lucian.Op-still op.Τραγικοι
Atzamestatos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν δεν υπηρχε AD/AP κ Physical/Magical damage κ υπηρχε μονο 1 τυπος dmg , θα παιζαμε League of Tanks . Θα επαιρνες 500 resistance και θα εκανες steamroll τον αλλο που επελεξε να παιξει κατι αλλο εκτος απο tank . Μια χαρα ειναι οι 2 τυποι dmg , απλα μερικοι champs εχουν hybrid kits . Εκτος των αλλων πλεονεκτηματων που εχουν Jax/Kayle εχουν κ ενα κοινο . Κανουν mixed damage . Εκει χανεται το balance κ μπορεις να το εκμεταλευτεις Οταν ειχα παει στο LoL event , ειδα τον Warior Lady που εκανε Gunblade στον Jax κ οχι botrk . Παροτι ακομα δεν συμφωνω , ειδα την λογικη του . Εκανε απλα abuse to mixed dmg του Jax Γαμω τα surrender των SK , MY FANTASY PTS Δεν μιλησα για το magic / physical ομως αλλα για το ad / ap. Αρχικα οταν βγηκε το LOL υποτιθεται οτι ολα τα skills θα scalaran με ap. Ποιο λοιπον το νοημα να υπαρχει AP οταν υπαρχουν skills που scalaroun με ad? To lol event δεν μαρεσε καθολου btw. Αλλα ναι, και γω gunblade κανω στον Jax αν το λες νερφ αυτο στον jax... Ειδατε τι γραψανε για lucian.Op-still op.Τραγικοι Για πολλους hero ειχανε γραψει παρομοια πραματα. Ναι, το ξερουμε οτι ειναι OP, αλλα νταξει μωρε...καντον ban η pickare τον πρωτος ξερω γω. Και για τη nidalee τα ιδια γραφανε καποιο διαστημα. Το θεμα ειναι οτι εχει καταντησει αηδια το ban phase σε premade games. Αντι να περιστρεφεται γυρω απο ενα strategy και ποια champs κανουν counter το εν λογω strategy, περιστρεφεται γυρω απτο να bannaris τα op heroes να μη τα παρει ο αλλος. Και στη dota υπαρχουν κατα διαστηματα "δυνατα" heroes, αλλα γενικοτερα το pick / ban phase ειναι προσανατολισμενο γυρω απο ενα strategy που θελει να ακολουθησει ενα team. Στο LOL ειναι "kayle / jax / kass / braun instaban, gg wp"
Andrew13_98 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Έχω μία off-topic ερώτηση. Γιατί από Silver 5 με πήγε Silver 3? Δεν λέω πως δεν μου άρεσε, αλλά νιώθω λες και έκλεψα κανέναν ρε παιδί μου
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Έχω μία off-topic ερώτηση. Γιατί από Silver 5 με πήγε Silver 3? Δεν λέω πως δεν μου άρεσε, αλλά νιώθω λες και έκλεψα κανέναν ρε παιδί μου Εδώ και κάτι μήνες, αν έχεις αρκετά υψηλότερο MMR από το division σου μπορεί να σε ανεβάσει δύο divisions χωρίς καν να παίξεις promotions, απλά να φτάσεις 100 LP. Good job 1
GeorgeGK Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εδώ και κάτι μήνες, αν έχεις αρκετά υψηλότερο MMR από το division σου μπορεί να σε ανεβάσει δύο divisions χωρίς καν να παίξεις promotions, απλά να φτάσεις 100 LP. Good job Τι εννοείς?Όταν πας δηλαδη 100 LP να σε πετάξει divison χωρίς να πάιξεις τα προμο? Γιατί νομίζω αφότου νικήσεις τα πρόμο μπορεί να σε πετάξει!
MavroManitari Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αν δεν υπηρχε AD/AP κ Physical/Magical damage κ υπηρχε μονο 1 τυπος dmg , θα παιζαμε League of Tanks . Θα επαιρνες 500 resistance και θα εκανες steamroll τον αλλο που επελεξε να παιξει κατι αλλο εκτος απο tank . Μια χαρα ειναι οι 2 τυποι dmg , απλα μερικοι champs εχουν hybrid kits . Εκτος των αλλων πλεονεκτηματων που εχουν Jax/Kayle εχουν κ ενα κοινο . Κανουν mixed damage . Συμφωνώ απολύτως...αλλά υπάρχουν κάτι πολύ κουτά πράγματα που δεν θα μπορέσω να τα καταλάβω. 1. Για ποιόν π**η λόγο η Ulti της Ashe κάνει έχει +bonus 100% AP damage. 2.Eφόσον είναι caster/adc ο corki γιατί η Q να μην σκάει έστω physical αντί να κάνουν 3/4 ablities AP scale 3.Tα ίδια και στην Jinx. 100% AP scaling με την E της. 4. Xin Zhao που παίρνει heal κάθε 3η επίθεση +70% του AP σου-60% του AP σου κόβει damage το dash του. Αυτά είναι που θεωρώ εγώ αψυχολόγητα. Δεν θα χτίσεις Rabadon ποτέ στον Xin για να healάρεις ούτε στα ADC για να κόβεις με το CC σου. Βάλε ένα flat damage per level (είτε magic/είτε physical) και άσε τις τρολλιές. Μετά έχουν φαγωθεί να κάνουν game clarity και ένας καινούργιος δεν ξέρει τι να χτίσει.
infin1tyGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Τι εννοείς?Όταν πας δηλαδη 100 LP να σε πετάξει divison χωρίς να πάιξεις τα προμο? Γιατί νομίζω αφότου νικήσεις τα πρόμο μπορεί να σε πετάξει! Κι εγώ έτσι νόμιζα μέχρι που είδα να συμβαίνει σε ένα φίλο, το έψαξα λίγο και μάλλον δεν είναι bug. Συγκεκριμένα: "As of Season 4, it is possible, however rare, to skip promotional series. You will need to have an MMR one tier higher than your current placement. For example, if you are gold V, so long as your MMR is Plat IV or higher, you will instantly be promoted upon reaching 100LP. It is possible to skip divisions along side skipping promotional series'." (http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/League_system)
Alchemist` Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ απολύτως...αλλά υπάρχουν κάτι πολύ κουτά πράγματα που δεν θα μπορέσω να τα καταλάβω. 1. Για ποιόν π**η λόγο η Ulti της Ashe κάνει έχει +bonus 100% AP damage. 2.Eφόσον είναι caster/adc ο corki γιατί η Q να μην σκάει έστω physical αντί να κάνουν 3/4 ablities AP scale 3.Tα ίδια και στην Jinx. 100% AP scaling με την E της. 4. Xin Zhao που παίρνει heal κάθε 3η επίθεση +70% του AP σου-60% του AP σου κόβει damage το dash του. Αυτά είναι που θεωρώ εγώ αψυχολόγητα. Δεν θα χτίσεις Rabadon ποτέ στον Xin για να healάρεις ούτε στα ADC για να κόβεις με το CC σου. Βάλε ένα flat damage per level (είτε magic/είτε physical) και άσε τις τρολλιές. Μετά έχουν φαγωθεί να κάνουν game clarity και ένας καινούργιος δεν ξέρει τι να χτίσει. Εγώ βγάζω nashors tooth στον xin για να έχω AP και at.spd ώστε να healάρω καλύτερα. Επίσης παίζω AP support την Ashe (op poke). Αν έπαιρναν όλα τα abilities αυτών των χαρακτήρων AD τότε θα ήταν op. Από το να μην τους δώσουν τίποτα λοιπόν πέρα από το base damage τους δίνουν scale με AP ώστε να υπάρχει χώρος για μερικά troll build.
Atallos1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ειναι διαφορετικο απο αυτο που ειπε ο φιλος , απλα πηδηξε divisions . Το να πηδηξεις promos οπως λεει κ το patch note θελει να εχεις MMR ενος tier παραπανω Συμφωνώ απολύτως...αλλά υπάρχουν κάτι πολύ κουτά πράγματα που δεν θα μπορέσω να τα καταλάβω. 1. Για ποιόν π**η λόγο η Ulti της Ashe κάνει έχει +bonus 100% AP damage. 2.Eφόσον είναι caster/adc ο corki γιατί η Q να μην σκάει έστω physical αντί να κάνουν 3/4 ablities AP scale 3.Tα ίδια και στην Jinx. 100% AP scaling με την E της. 4. Xin Zhao που παίρνει heal κάθε 3η επίθεση +70% του AP σου-60% του AP σου κόβει damage το dash του. Αυτά είναι που θεωρώ εγώ αψυχολόγητα. Δεν θα χτίσεις Rabadon ποτέ στον Xin για να healάρεις ούτε στα ADC για να κόβεις με το CC σου. Βάλε ένα flat damage per level (είτε magic/είτε physical) και άσε τις τρολλιές. Μετά έχουν φαγωθεί να κάνουν game clarity και ένας καινούργιος δεν ξέρει τι να χτίσει. Υπαρχουν πραγματα που δεν βγαζουν νοημα , κυριως σε champs που ειναι απο την αρχη Αλλα δεν γινεται ολα τα abilites να εχουν scaling αναλογα με το τι items βγαζει ο champ , θα ξεφευγε κατα πολυ το dmg To ποσο scaling κανει ενα ability δεν εχει μεγαλη σημασια οταν δεν προκειται να κανεις το αλλο type of dmg . Επισης συμβαινει ετσι ωστε να μην κανεις μονο ενα type of dmg βλ Yasuo που ειχε αρκετο magic dmg στο E , ειναι κλασσικος full ad champ . Αν βγαζει νοημα αυτο
andreapaog328 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Το θεμα ειναι οτι εχει καταντησει αηδια το ban phase σε premade games. Αντι να περιστρεφεται γυρω απο ενα strategy και ποια champs κανουν counter το εν λογω strategy, περιστρεφεται γυρω απτο να bannaris τα op heroes να μη τα παρει ο αλλος. Και στη dota υπαρχουν κατα διαστηματα "δυνατα" heroes, αλλα γενικοτερα το pick / ban phase ειναι προσανατολισμενο γυρω απο ενα strategy που θελει να ακολουθησει ενα team. Στο LOL ειναι "kayle / jax / kass / braun instaban, gg wp" τι αηδια. οταν ερχεται ο άλλος gold 4 yasuo σε silver3-4 game και φερνει ενα bronze 3 malphite απλα για να του παταει ενα R τι να του πεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις