Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδες και εγω ειχα χοντρο θεμα με τα fps, και μαλιστα σε τoυμπανο PC (7870 / phenom II x4 965). Το θεμα ξεκινησε πριν κανα μηνα, οπου 1 στα 10 games τα frames πεφτανε στα 40 (απο τα ~180 που ειχα συνηθως). Οσο περναγε ο καιρος, το 1/10 εγινε 5/10, και πριν μια βδομαδα ΟΛΑ τα games που επαιζα ηταν στα 40 fps.To αστειο ηταν οτι ουσιαστικα οσο επαιζα LOL το GPU usage ηταν στο ~20%, και ακομα και αν κατεβαζα τα γραφικα στο low, αντι να ανεβουν τα fps επεφτε το gpu usage και αλλο!!!

Μετα απο delete και ξανακατεβασμα του LOL, το προβλημα επανληθε στην αρχικη κατασταση, δηαλδη 1/10 game με low fps. Υπαρχει και σχετικο thread στα Lol forums.

Δεν μετράει ο παράγοντας τύχη για κανένα λόγω. Οταν γίνεις τόσο καλός ώστε να snowballαέρος το lane σου σε λίγα λεπτά θα καταλάβεις ότι μόνο τύχη δεν ειναι το λολ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Πειραζει να διαφωνησω? Στο LOL υπαρχουν 2 τροποι να ανεβεις

1)Να εισαι τοσο καλυτερος των αντιπαλων, που να κουβαλας 1v5. Αυτο ειναι ευκολο να συμβει στο bronze / silver / gold / plat (αμα εισαι καλος βεβαια), αλλα στο diamond ειναι λιγακι δυσκολο να εισαι ΤΟΣΟ καλυτερος απο τους αλλους που να κουβαλας 1v5. Οποτε εκει βασιζεσαι στο team. Καλο team = win, κακο team = defeat. 

2) Να σου κατσουν 10 game σερι με καλο team. Eτυχε σε μενα, και απο d4 εφτασα d2 χωρις να το αξιζω, εννοωντας οτι στα games τα οποια επαιζα ημουνα κυριολεκτικα τουριστας. 24/7 afk farming στο top με 5% kill participation. Απλα κουβαληθηκα.

Τωρα που λογω εξεταστικης επεσα απο inactivity, εχω κολλησει στο plat1 για τον αντιθετο ακριβως λογο για τον οποιο πηγα diamond2. Δηλαδη σερι game με πολυ μα παρα πολυ κακο team. 

Pene marks...pene quints...PENETRATE THEM...

Στα ψηλά lvl θες δεν θες έχουν όλοι τουλάχιστων 30-40Armor είτε με runes είτε masteries είτε είτε έιτε... Για να βρω το καλύτερο ζουμί τα έβαλα κάτω με calculators και ιστορίες και τα damage/LS runes με οποιοδήποτε συδιασμούς δεν ξεπερνούν το output του pene...

χτίζω πλέων IE rush (Τελικά η BT ιστορία μάπα) και δεν μπαίνω στο τρυπάκι να ανεβάσω το crit κατευθείαν αλα κουμπώνω στα καπάκια last wishper...με ~20+ flat armor penetration και +35% με τον whishper οι περισσότεροι midgame είναι ακόμη βούτυρο.

Μετάαα θυμάμαι να ανεβάσω τα crits και τελίωνω με BT+Cleaver...

Το armor penetration πάει στον θεό και πλέων ενδέχεται να σκάω extra dmg από negative armor (δεν το έχω μετρίσει) η απλά το σύνηθες τοp tank να σμπαραλιάζεται στο kiting.

Αυτά που σου λέω είναι για mid silver δεν ξέρω τι παίζει πιο πάνω. Απλά μέχρι silver I για να θυμηθούν να χτίσουν οι άλλοι armor πρέπει να χαντακωθούν.

To κιτάκι που σου λέω είναι κυρίως για Jinx+Varus που είναι τα main adc μου

Επειδη εχω κανει ολα τα μαθηματικα μεσα εξω αριστερα δεξια, 

1) Armor pen runes > flat ad

2) Youmus + brutalizer ( ΝΑΙ, και τα 2), εντελως σπασμενα. Youmus + bruta + botrk + LW, υπερβολικα φτηνο build, κοβει απειρο dmg και εχει πολλες δυνατοτητες kiting, λογω των 2 active. 

Αμα μπεις εσυ lane με armor pen reds και αλλος με ad reds ,δεν θα ζεις να μας πεις την ιστορια σου., :-D :-D

Ποτε armor pen σε runes , ever

Στα math σου εχεις κανει σιγουρα λαθος , υπαρχει ποστ που το εξηγει ,αν θες να το βρω πες μου

Αν θυμαμαι καλα , για maximum DPS παιρνεις AD marks και AS Quints 

Δεν ισχουν αυτα παιδια. Αλλωστε το dmg υπολογιζεται 

damage * 100 / 100 + armor. Οταν ο αλλος εχει 25 armor, το +15 ad πχ στη jinx, ειναι

72*100 / 100 + 25 = 57.6 dmg / hit

Με pene runes ειναι

57* 100 / 100 + 5 = 55

Η διαφορα στο 1 level ειναι ελαχιστη (βασικα νομιζω μαζι με τα masteries η διαφορα ειναι υπερ των pene runes), αλλα στο late game (μετα το lw δηλαδη), τα pene runes πραγματικα δινουν πονο. Ειδικα αν συνδυαστουν και με yomumus, ουσιαστικα σε ολα τα mid με zhonias κοβεις true damage

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογα και το πως τα πας σε καθε παιχνιδι που δεν γραφεις πχ τα score σου.

Δε τα παω καλα πλεον. Και ο rammus πεφτει πλεον αρκετα ευκολα.. Ηξερα για ενα nerf στο taunt. Υπαρχει κατι αλλο; Σε armor και hp πχ;

Δημοσ.

πότε είναι προτειμώτερο να ξεκινάω με dorans blade και πότε με shield?

για το mp στο early game κανα τιπ?

Στα matchups που αναγκαστικα μπαινεις all in, προτιμας το blade για dmg, μιας και το lane ειναι λιγο πολυ kill or be killed. Τετοια matchups ειναι vs ryze / vlad / teemo κλπα hero απτα οποια δεν θες να κατσεις να φας το poke, οποτε αναγκαστικα απτα 3 level και μετα οποτε εμφανιζονται στο lane βουτας

Το shield κλασσικα εναντιον panth / rene / jayce κλπα hero που δεν τα τρως σε ενα all in και που αναγκαστικα θα γινονται trade back and forth. 

Δημοσ.

Τωρα παρατηρησα οτι αλλαξαν και τα runes. Τα seals armor δινουν μονο 1 πλεον. Θυμαμαι οτι εδιναν λιγο παραπανω.

Δημοσ.

αυτό ακριβώς παθαίνω , "φοβάμαι" μένω passive και τρώω άπειρο harass

ευχαριστώ για το ινφο :D

Εναντιον heavy poke ranged lanes ποτε μα ποτε δεν καθεσαι να φας το harass, ΠΑΝΤΑ να μπαινεις για all in trades.  Βεβαια το irelia vs ryze δεν ξερω πως γινεται να το χασεις. Οσο πισω και να εισαι στο farm (εγω πριν μαθω να μπαινω all in ειχα μεινει 2 level και 40 cs πισω), μολις βγαλεις το cutlass τελειωσε το laning του ryze. Οπου τον βλεπεις πεθαινει

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι το πραγματικό MMR, το οποίο είναι κρυφό και δεν μπορείς να το μάθεις. Απλά μια προσέγγιση κάνει όπως όλες οι παρόμοιες υπηρεσίες.

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι το πραγματικό MMR, το οποίο είναι κρυφό και δεν μπορείς να το μάθεις. Απλά μια προσέγγιση κάνει όπως όλες οι παρόμοιες υπηρεσίες.

Προφανως και κανει καποια προσεγγιση και δεν ειναι 100% το πραγματικο,βλεπεις απλως που κυμαινεσαι.

Δημοσ.

Λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά λίγο supp.

Ξέρω πως δε συγκρίνονται με με Thresh, Leo, Braum αλλά θέλω να παίξω Blitz και Soraka.

Μπορείς να μου πεις τι runes και masteries θέλω?

Τα ίδια θέλει ο Blitz με Soraka?

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα MK JOGO φαντάζομαι το γνωρίζουν όλοι.

Είναι ιός ή όχι?

Η Riot το επιτρέπει?

Δέν το χρησιμοποιώ επιδή φαντάζομαι οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο αφού η εταιρία που έχει το league of legends πληρώνετε για να δίνει τα skins πώς θα μπορούσε να επιτρέπει κάτι τέτοιο?

Ακόμα και άν το skin το βλέπεις μόνο εσύ,Για πολλούς δέν υπάρχει λόγος να το αγωράσουν αφού το έχουν στόν υπολογιστή τους.

Κάποιος πού να ξέρει κάτι παραπάνω?

Δημοσ.

Κακα picks κ τα δυο , δεν εχεις ιδιαιτερο presence αλλα αφου θες να παιξεις αυτα τι να σε κανω ( αν θες κατι μπορεις να με ρωτας κ ingame btw . Puff Daddy ειναι το IGN )

Για Blitz

Armor κοκκινα

Health κιτρινα

MR μπλε

MS Quints

Ειτε 0-16-14 ειτε 0-9-21 . Αν προτιμας να εισαι περισσοτερο tanky παιρνεις το πρωτο page

Για Soraka ειναι πολλα τα pages που μπορεις να τρεξεις

Αν θες να πας AP το πιο common page ειναι

Magic Pen/Hybrid Pen κοκκινα

Armor κιτρινα

MR μπλε

AP Quints

Αν θες τωρα να πας tanky 

Armor κοκκινα ( εκτος αν θες να κρατησεις τα magic pen )

Health κιτρινα

MR μπλε

Health Quints

9-0-21 Masteries για AP , 0-9-21 για το αλλο Page

Επειδη εχω κανει ολα τα μαθηματικα μεσα εξω αριστερα δεξια, 

1) Armor pen runes > flat ad

2) Youmus + brutalizer ( ΝΑΙ, και τα 2), εντελως σπασμενα. Youmus + bruta + botrk + LW, υπερβολικα φτηνο build, κοβει απειρο dmg και εχει πολλες δυνατοτητες kiting, λογω των 2 active. 

Δεν ισχουν αυτα παιδια. Αλλωστε το dmg υπολογιζεται 

damage * 100 / 100 + armor. Οταν ο αλλος εχει 25 armor, το +15 ad πχ στη jinx, ειναι

72*100 / 100 + 25 = 57.6 dmg / hit

Με pene runes ειναι

57* 100 / 100 + 5 = 55

Η διαφορα στο 1 level ειναι ελαχιστη (βασικα νομιζω μαζι με τα masteries η διαφορα ειναι υπερ των pene runes), αλλα στο late game (μετα το lw δηλαδη), τα pene runes πραγματικα δινουν πονο. Ειδικα αν συνδυαστουν και με yomumus, ουσιαστικα σε ολα τα mid με zhonias κοβεις true damage

Για αρχη , εγω μιλησα για max dps με AA στο ποστ μου

Χωρις να εχω κανει math , pretty sure οτι δεν συγκρινεται το dmg σου lvl 1 οταν εχεις AD/AS . Για να υπολογισεις το dmg εξηγησα παραπανω τι πρεπει να υπολογισεις

Γενικα το armor pen ειναι κακο early , δεν εισαι bruiser για να εχεις 4 offensive skills ωστε να επωφελεισαι τοσο

Για lategame σιγουρα ειναι καλυτερα μιας κ ειναι flat pen . To flat pen επωφελειται απειρα απο το % pen του LW 

Also , το να παρεις brutaliser mid game ειναι αχρηστο γιατι ειναι flat pen . Οταν στο midgame ο αλλος εχει 120 armor το να παρεις εσυ brutaliser δεν κανει κατι . Μιλαμε παντα για AD . Σε bruisers αλλαζει το πραμα

Και μην ξεγελιεστε απο το recent rush Botrk μαζι με Ghostblade . Η ολη υποθεση που το παιρνουν ειναι το 6 sec που παιρνουν πλεον οι ranged κ ειναι broken σε duels  (Παει στα 60 sec CD στον PBE ) . Δεν αλλαξε κατι στο armor pen 

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα MK JOGO φαντάζομαι το γνωρίζουν όλοι.

Είναι ιός ή όχι?

Η Riot το επιτρέπει?

Δέν το χρησιμοποιώ επιδή φαντάζομαι οτι κάτι τέτοιο είναι παράνομο αφού η εταιρία που έχει το league of legends πληρώνετε για να δίνει τα skins πώς θα μπορούσε να επιτρέπει κάτι τέτοιο?

Ακόμα και άν το skin το βλέπεις μόνο εσύ,Για πολλούς δέν υπάρχει λόγος να το αγωράσουν αφού το έχουν στόν υπολογιστή τους.

Κάποιος πού να ξέρει κάτι παραπάνω?

Ιος δεν ειναι οχι

Δεν το επιτρεπει αλλα δεν σου κανει κ κατι ( προς το παρον )

Τα timers στο jungling τα βαζει η ιδια στον client οποτε πλεον κ για αυτο ειναι αχρηστο . Οχι οτι πριν δεν ηταν , απλα δαχτυλα αν ειχες την εκανες την δουλεια σου.

Για τα skins , δεν τρεχει κατι . Τα βλεπεις μονο εσυ κ δεν εχεις καν τα animations που εχουν τα original skins οποτε δεν τους νοιαζει κ ιδιαιτερα για αυτο κ υπαρχουν απειρα custom skins

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...