Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντε να μαζεψω τα ip να αλλαξω το name γτ δεν αντεχω αλλο με το που με βλεπει ελληνας στα νορμαλ αρχιζει και μ ριχνει καρκινους ετσι γτ μπορει.

θελω να ταλλαξω και γω. η ελληνα θα με πουνε ή σουηδο. δεχομαι προτασεις  :lol:

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια την βοηθεια σας plzerino..Περσυ το καλοκαιρι αγορασα νεο λαπτοπ για να μπορω να παιζω ικανοποιητικα το λολακι μου και εχω καταντησει να παιζω στο low αλλα κ παλι τα fps στα tf πεφτουν ακομη κ στα 30fps...  (Intel core i3-2348,Geforce GT 635M, ). plz καποια γνωμη?

Δημοσ.

απο σενα περιμενω να κανεις κατι μαγικο και να μου μεταμορφωσεις το λαπτοπ μου σε NASA pc.Λες δηλαδη να επαιζε παντα ετσι και να ξυπνησα σημερα και ειπα να δω τι τρεχει?

Δημοσ.

Δεν ηταν ασχημο σε γενικες γραμμες το event

Ειχε λιγοτερη πιτσιρικαρια απο οτι περιμενα κ ειχε αρκετο κοσμο πανω απο 20

Η αιθουσα ηταν κομπλε απο κλιματισμο κτλ

Τα games ηταν meh , το cosplay ειχε γελιο 

Τσιμπησαμε κατι δωρακια , μια paysafe κ εναν Riot blitz μαζι με κατι βραχιολακια/μπρελοκακια κτλ

Δημοσ.

Ρε παιδια,εδω δεν εχουμε σοβαρους sportcasters στα καναλια και ακουμε ολο μαλακιες[μιλαμε για αθληματα με εκατομμυρια ευρω κτλ]και θα εχουμε στο greek lol event?Τι περιμενατε δηλαδη την sjokz[θα γουσταρα παντω πολυ :-D ]

Δημοσ.

Ξεκινησα παλι μετα απο 5 μηνες. Εγινε καποιο nerf σε rammus; Μονο ηττες εχω πλεον. Καμια νικη. Ενω στη παλια σεζον ειχα 90%+ win ratio σε 20 περιπου παιχνιδια.

Ή ξεχασα να παιζω ή κατι αλλαξε.

Δημοσ.

παιδια την βοηθεια σας plzerino..Περσυ το καλοκαιρι αγορασα νεο λαπτοπ για να μπορω να παιζω ικανοποιητικα το λολακι μου και εχω καταντησει να παιζω στο low αλλα κ παλι τα fps στα tf πεφτουν ακομη κ στα 30fps...  (Intel core i3-2348,Geforce GT 635M, ). plz καποια γνωμη?

3ο σχολιο απο το τελος νομιζω σε καλυπτει για αυτο που λες και μιλαει για ενσωματομενα γραφικα του επεξεργαστη,αρα κατι λαθος γινεται με το συστημα σου μιας και εχεις και αυτονομη καρτα γραφικων http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2154766&page=2

Ξεκινησα παλι μετα απο 5 μηνες. Εγινε καποιο nerf σε rammus; Μονο ηττες εχω πλεον. Καμια νικη. Ενω στη παλια σεζον ειχα 90%+ win ratio σε 20 περιπου παιχνιδια.

Ή ξεχασα να παιζω ή κατι αλλαξε.

Αναλογα και το πως τα πας σε καθε παιχνιδι που δεν γραφεις πχ τα score σου.

Δημοσ.

Μια ερωτηση σχετικα με τους runes..Η αντικατασταση στα flat armor με armor per level αξιζουν και αν ναι σε ποιες περιπτωσεις? Για το top lane μιλαω κυριως..

Δημοσ.

Μια ερωτηση σχετικα με τους runes..Η αντικατασταση στα flat armor με armor per level αξιζουν και αν ναι σε ποιες περιπτωσεις? Για το top lane μιλαω κυριως..

Δεν νομιζω οτι αξιζουν σε κανενα point ασχετα αν ξεπερνανε flat αρκετα νωρις

Μονο health/lvl αξιζουν σε matchups vs non ad

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι αξιζουν σε κανενα point ασχετα αν ξεπερνανε flat αρκετα νωρις

Μονο health/lvl αξιζουν σε matchups vs non ad

στο level 7 φτανουν οσο και τα flat.οποτε δεν αξιζουν 

Δημοσ.

3ο σχολιο απο το τελος νομιζω σε καλυπτει για αυτο που λες και μιλαει για ενσωματομενα γραφικα του επεξεργαστη,αρα κατι λαθος γινεται με το συστημα σου μιας και εχεις και αυτονομη καρτα γραφικων http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2154766&page=2

Αναλογα και το πως τα πας σε καθε παιχνιδι που δεν γραφεις πχ τα score σου.

Βασικα στο defaulti λεει οτι το ανοιγει το game απο την GEforce, πως γινεται να μπερδευεται με την μαμισια?tnx κ απλι για το χρονο σου

Δημοσ.

1) τι λειτουργικο έχεις?

2) επίσης μήπως παίζει καποιο θέμα με τους drivers και θέλουν update ????

Δημοσ.

1) τι λειτουργικο έχεις?

2) επίσης μήπως παίζει καποιο θέμα με τους drivers και θέλουν update ????

Επίσης το εσωτερικό του υπολογιστή σου το χεις καθαρίσει? Στο παλιό λαπτοπ πριν πεθάνει το καημένο μου έριχνε τα fps λόγω της cpu που είχε πιάσει πάνω τη μάνα και τον πατέρα του

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...