andreapaog328 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 αντε να μαζεψω τα ip να αλλαξω το name γτ δεν αντεχω αλλο με το που με βλεπει ελληνας στα νορμαλ αρχιζει και μ ριχνει καρκινους ετσι γτ μπορει. θελω να ταλλαξω και γω. η ελληνα θα με πουνε ή σουηδο. δεχομαι προτασεις
billsnake21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 2 πράγματα θα πω. Vamos στον caster με την φωνή του yu-gi Dom1nant for the win! 1
gambit84 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 παιδια την βοηθεια σας plzerino..Περσυ το καλοκαιρι αγορασα νεο λαπτοπ για να μπορω να παιζω ικανοποιητικα το λολακι μου και εχω καταντησει να παιζω στο low αλλα κ παλι τα fps στα tf πεφτουν ακομη κ στα 30fps... (Intel core i3-2348,Geforce GT 635M, ). plz καποια γνωμη?
aekoriginal21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Τι θες να σου πούμε δηλαδή αν δεν σου το παίζει ούτε στο low; Δεν σου το έπαιζε ποτέ ικανοποιητικά ή τώρα τελευταία;
gambit84 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 απο σενα περιμενω να κανεις κατι μαγικο και να μου μεταμορφωσεις το λαπτοπ μου σε NASA pc.Λες δηλαδη να επαιζε παντα ετσι και να ξυπνησα σημερα και ειπα να δω τι τρεχει?
Atallos1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δεν ηταν ασχημο σε γενικες γραμμες το event Ειχε λιγοτερη πιτσιρικαρια απο οτι περιμενα κ ειχε αρκετο κοσμο πανω απο 20 Η αιθουσα ηταν κομπλε απο κλιματισμο κτλ Τα games ηταν meh , το cosplay ειχε γελιο Τσιμπησαμε κατι δωρακια , μια paysafe κ εναν Riot blitz μαζι με κατι βραχιολακια/μπρελοκακια κτλ
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ρε παιδια,εδω δεν εχουμε σοβαρους sportcasters στα καναλια και ακουμε ολο μαλακιες[μιλαμε για αθληματα με εκατομμυρια ευρω κτλ]και θα εχουμε στο greek lol event?Τι περιμενατε δηλαδη την sjokz[θα γουσταρα παντω πολυ ]
Luxx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Ξεκινησα παλι μετα απο 5 μηνες. Εγινε καποιο nerf σε rammus; Μονο ηττες εχω πλεον. Καμια νικη. Ενω στη παλια σεζον ειχα 90%+ win ratio σε 20 περιπου παιχνιδια. Ή ξεχασα να παιζω ή κατι αλλαξε.
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 παιδια την βοηθεια σας plzerino..Περσυ το καλοκαιρι αγορασα νεο λαπτοπ για να μπορω να παιζω ικανοποιητικα το λολακι μου και εχω καταντησει να παιζω στο low αλλα κ παλι τα fps στα tf πεφτουν ακομη κ στα 30fps... (Intel core i3-2348,Geforce GT 635M, ). plz καποια γνωμη? 3ο σχολιο απο το τελος νομιζω σε καλυπτει για αυτο που λες και μιλαει για ενσωματομενα γραφικα του επεξεργαστη,αρα κατι λαθος γινεται με το συστημα σου μιας και εχεις και αυτονομη καρτα γραφικων http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2154766&page=2 Ξεκινησα παλι μετα απο 5 μηνες. Εγινε καποιο nerf σε rammus; Μονο ηττες εχω πλεον. Καμια νικη. Ενω στη παλια σεζον ειχα 90%+ win ratio σε 20 περιπου παιχνιδια. Ή ξεχασα να παιζω ή κατι αλλαξε. Αναλογα και το πως τα πας σε καθε παιχνιδι που δεν γραφεις πχ τα score σου.
Powerslave013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μια ερωτηση σχετικα με τους runes..Η αντικατασταση στα flat armor με armor per level αξιζουν και αν ναι σε ποιες περιπτωσεις? Για το top lane μιλαω κυριως..
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μια ερωτηση σχετικα με τους runes..Η αντικατασταση στα flat armor με armor per level αξιζουν και αν ναι σε ποιες περιπτωσεις? Για το top lane μιλαω κυριως.. Δεν νομιζω οτι αξιζουν σε κανενα point ασχετα αν ξεπερνανε flat αρκετα νωρις Μονο health/lvl αξιζουν σε matchups vs non ad 2
nrkmaiden Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δεν νομιζω οτι αξιζουν σε κανενα point ασχετα αν ξεπερνανε flat αρκετα νωρις Μονο health/lvl αξιζουν σε matchups vs non ad στο level 7 φτανουν οσο και τα flat.οποτε δεν αξιζουν
gambit84 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 3ο σχολιο απο το τελος νομιζω σε καλυπτει για αυτο που λες και μιλαει για ενσωματομενα γραφικα του επεξεργαστη,αρα κατι λαθος γινεται με το συστημα σου μιας και εχεις και αυτονομη καρτα γραφικων http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2154766&page=2 Αναλογα και το πως τα πας σε καθε παιχνιδι που δεν γραφεις πχ τα score σου. Βασικα στο defaulti λεει οτι το ανοιγει το game απο την GEforce, πως γινεται να μπερδευεται με την μαμισια?tnx κ απλι για το χρονο σου
sprake Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 παιδια την βοηθεια σας plzerino..Περσυ το καλοκαιρι αγορασα νεο λαπτοπ για να μπορω να παιζω ικανοποιητικα το λολακι μου και εχω καταντησει να παιζω στο low αλλα κ παλι τα fps στα tf πεφτουν ακομη κ στα 30fps... (Intel core i3-2348,Geforce GT 635M, ). plz καποια γνωμη? 1) τι λειτουργικο έχεις? 2) επίσης μήπως παίζει καποιο θέμα με τους drivers και θέλουν update ????
billsnake21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 1) τι λειτουργικο έχεις? 2) επίσης μήπως παίζει καποιο θέμα με τους drivers και θέλουν update ???? Επίσης το εσωτερικό του υπολογιστή σου το χεις καθαρίσει? Στο παλιό λαπτοπ πριν πεθάνει το καημένο μου έριχνε τα fps λόγω της cpu που είχε πιάσει πάνω τη μάνα και τον πατέρα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις