Daemonos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 ψάχνω ομάδα για 3v3 ή και 5ν5 καμιά φορά... ενδιαφέρεται κανείς? Nickname: Vendetta -μην στέλνετε χωρίς να το ξέρω γιατι δεν τα δέχομαι
vag10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 υπάρχουν πουθενά vod από το σημερινό SKT T1 K vs SAMSUMG BLUE?
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Εχει χαλασει το build path του αρκετα Μπορεις ακομα να κανεις BT αλλα δεν ειναι οπως πριν Αν δεν παρεις BT , κανεις ειτε IE rush ειτε πας σε Βotrk κ Ghostblade που ειναι το build που εχει ενδιαφερον στο 4,10 Το stream για το ελληνικο event 1
aekoriginal21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Στο event δεν σχολιάζω την οργάνωση, την αμηχανία των σχολιαστών, τον κακό ήχο και την κακή εικόνα. Δεν έχω δει καθόλου τι παίζει στην ελληνική σκηνή του lol όσο αναφορά το competitive, αλλά ρε παιδιά, τόσο πίσω είμαστε; Πολύ force τα fights απο το πρώτο λεπτό. Τόσο aggression δεν βλέπεις πουθενά αλλού..
billsnake21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Οι καστερς κατά την ταπεινή μου γνώμη έχουν κάτι.Ομολογώ με τρελαίνει αυτο το επικ καστ στα fights σαν να βλέπουμε ταινία πάλης or something:P Όταν βλέπεις τον Nasomaniac να παίζει έτσι δε πιστεύω ότι μπορείς να βγάλεις πολλά σαφή συμπεράσματα... To top lane των vg τι κάνει?:Ρ DD for the win:P
Sotosgl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τραγικο Event τα Bans βροχη οι casters προσπαθουν να αντιγραψουν εκφρασεις απο τα μεγαλα αγγλικα Streams και πεφτουν σε τραγελαφικα λαθη Γκομους γιοστμπλειντ το κολλινγκ περιμενου τα κριψ να τους ντζοιναρουνε και αλλα ομορφα με κανουν να μη κλεινω το Stream οσο παιζω ομως
Tobajara Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δεν έχω δει καθόλου τι παίζει στην ελληνική σκηνή του lol όσο αναφορά το competitive, αλλά ρε παιδιά, τόσο πίσω είμαστε; Πολύ force τα fights απο το πρώτο λεπτό. Τόσο aggression δεν βλέπεις πουθενά αλλού.. Δεν παρακολουθώ το event (ούτε το LoL εδώ που τα λέμε, δεν έπαιξα καν τα placements για S4 και το έχω παρατήσει από την αρχή της) αλλά αυτό που λες μου εφερε στο νου ένα event που είχα παρακολουθήσει κάποτε,πριν από τα κανονικά παιχνίδια ενός τουρνουά με pro ομάδες - κάποιος γύρος του LSC ήταν νομίζω. Πριν από αυτά τα ματς έπαιζαν κάποιες τοπικές ομάδες που είχαν διακριθεί/ προκριθεί/ δε θυμάμαι ακριβώς από τη Ρωσία. Η εικόνα που παρουσίαζαν ήταν αυτή του τοπικού internet cafe. Επαρκή mechanical skills, γνώση timers κλπ αλλά διαρκή και αψυχολόγητα dives χωρίς προφανή λόγο - απλά για να γίνει το trade - καμία υπομονή, ένα διαρκές "γιούργια" χωρίς σχέδιο και σκέψη του τι θα γίνει μετά. Τα παιχνίδια έφταναν σε ένα βαθμό 22 - 9 ή κάτι τέτοιο και παρόλα αυτά συνέχιζαν να γίνονται μάχες επειδή ήταν το μόνο που ήξεραν να κάνουν οι παίκτες. Απλά κέρδιζε όποιος αποκτούσε προβάδισμα. Στο τέλος ο Ocelot όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει είπε το προφανές: δεν κερδίζει όποιος κάνει τα περισσότερα kills, παίζεις σταδιακά πιέζοντας αρχικά για farm, μετά για vision, μετά για objectives/ towers και κεφαλαιοποιείς το πλεονέκτημά σου σε team fights. Δεν πας να αποκτήσεις πλεονέκτημα ΜΕΣΑ σε team fights. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αυτος ο domi των DD δυνατες δηλωσεις εκανε @0:35
MavroManitari Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 καμία υπομονή, ένα διαρκές "γιούργια" χωρίς σχέδιο και σκέψη του τι θα γίνει μετά. Αυτό παρατήρησα και εγώ imho. Από κει και πέρα στο δεύτερο παιχνίδι το κόβω για αναπηράκι τον Coldville
aekoriginal21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αν μπείτε στο chat του live στο twitch θα δείτε συνοπτικά την συμπεριφορά του ελληνικού community.. Θα σας πέσει ότι τρίχα έχετε μιλάμε.
MavroManitari Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αν μπείτε στο chat του live στο twitch θα δείτε συνοπτικά την συμπεριφορά του ελληνικού community.. Θα σας πέσει ότι τρίχα έχετε μιλάμε. Το πιο δημοφιλές σχόλιο όλου του event... "Που παει ο Αλβανός ο quickshot με την παντόφλα..."
Προτεινόμενες αναρτήσεις