Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Shift + right click = Smartcasted attack move προς τα εκεί που κλικάρεις. Tόσο απλά :P

Τώρα η διαφορά μας μάλλον έγκειται στο "player" που στοχεύει μόνο champions.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και την αλλη φορα που το ειχα αναφερει μου το ειχες πει.

Εμενα στο A με βολευει, το shift το εχω για αλλη δουλεια.

Btw δεν ειναι αναγκη να πατας A+δεξι κλικ, πατωντας Α ή σε οποιοδηποτε κουμπι ειναι το attack move,
ο champ θα παει εκει που ειναι το mouse.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.

Btw ειναι αναγκη να πατας A+δεξι κλικ, πατωντας Α ή σε οποιοδηποτε κουμπι ειναι το attack move,

Ακριβως.

Δημοσ.

Για να το κανεις bind στο left mouse πρεπει να παιζεις LCS επιπεδου ADC , χωρις υπερβολη εκτος αν το εχεις βαλει για να το συνηθισεις κ να δεις πως ειναι αλλιως προσωπικα δεν το προτεινω . Καλυτερα καποιο keyboard shortcut

Μου φαίνεται πιο εύκολο να εναλλάσω τα κλικ από το να πατάω πλήκτρο + ό,τι δε χρειάζεται να παίρνω τα δάχτυλα από τα qwer

Πιο πολύ στο farming το χρησιμοποιώ και στα bushes, στο kite/stutter step και σαν adc γενικότερα είμαι χάλια, δεν το έχω εξασκήσει και καθόλου

Δημοσ.

Και την αλλη φορα που το ειχα αναφερει μου το ειχες πει.

Εμενα στο A με βολευει, το shift το εχω για αλλη δουλεια.

Btw δεν ειναι αναγκη να πατας A+δεξι κλικ, πατωντας Α ή σε οποιοδηποτε κουμπι ειναι το attack move,

Ναι idd κάτι μου θυμίζει το όλο παρέδωσε.

Κατα τα άλλα δε χρειάζεται attack move και kite όταν πάς μόνο manly yolo.

Δημοσ.

Αρκετα outdated , νομιζω τελευταια φορα που εφτιαξε κατι τετοιο ο Spellsy ηταν στο preseason η αρχες s4 οποτε εχουν αλλαξει αρκετα πραματα απο τοτε  . Ασχετα οτι αυτα τα πραγματα δεν παιζουν μεγαλη σημασια (πλεον ) . Παιξε εσυ καλα το lane σου κ δεν χρειαζεται να ανησυχεις για τι support παει με τι . 

Αν εχεις απορια για καποιο συγκεκριμενο matchup στο bot εδω ειμαστε

Δημοσ.

Για να το κανεις bind στο left mouse πρεπει να παιζεις LCS επιπεδου ADC , χωρις υπερβολη εκτος αν το εχεις βαλει για να το συνηθισεις κ να δεις πως ειναι αλλιως προσωπικα δεν το προτεινω . Καλυτερα καποιο keyboard shortcut

γιατί πρεπει να είσαι τοσο καλος για να το βαλεις στο αριστερό κλικ??

Δημοσ.

Οταν εχεις συνηθισει να παιζεις με δεξι κλικ μονο στο mouse , το να πατας left/right click θα σου φανει απειρα πιο δυσκολο . Αλλα οπως πολλα πραγματα, ειναι κι αυτο θεμα συνηθειας . Αλλοι εχουν keyboard shortcut , αλλοι πλαινο κουμπακι στο mouse . αλλοι κανουν μονο right click . Οτι τον βολευει τον καθενα , απλα θεωρω οτι ειναι δυσκολο

Δημοσ.

Οταν εχεις συνηθισει να παιζεις με δεξι κλικ μονο στο mouse , το να πατας left/right click θα σου φανει απειρα πιο δυσκολο . Αλλα οπως πολλα πραγματα, ειναι κι αυτο θεμα συνηθειας . Αλλοι εχουν keyboard shortcut , αλλοι πλαινο κουμπακι στο mouse . αλλοι κανουν μονο right click . Οτι τον βολευει τον καθενα , απλα θεωρω οτι ειναι δυσκολο

δεν ξέρω μου φαίνεται πιο εύκολο αριστερό/δεξί από τον να πατάω Α+δεξί, ίσως επειδή έπαιζα αρκετό καιρό στις αρχές με normal cast

αλλά συνήθεια όπως είπες

Δημοσ.

δεν νομιζω να μπορει να μπει στο αριστερο κλικ κατι δεν αφηνει νομιζω το παιχνιδι να το αλλαξεις

Μπορεις , λεει στο vid που ποσταρε η αδερφη ( Sistah ) 

Aπλα θελει κατι να πειραξεις στα settings απο τα folders αν θυμαμαι καλα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...