Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα τα ξες ρε άτιμε Midi, και εσύ και ο Atallos! :D

Το ποστ το έκανα γιατί είχα πεθάνει στα γέλια πηγαίνοντας 9-1

στα Placement matches και παίζοντας εντελώς για την πλάκα Nunu Jungle

και Morgana Support (που support Ranked ζήτημα να έχω παίξει 20 φορές στην ζωή μου).

Platinum ADC στον West θα με είχε κάνει άλογο σαν support, εδώ με το ένα χέρι κλίκαρα

και με το άλλο έπινα μπύρα.

Εγώ λέω αυτά που είδα και αυτά που έζησα πηγαίνοντας το account από 1-30.

Bronze & Low Silver είχα να δω από το Lvl 20 που ήμουν με 62% win rate.

Ο σέρβερ είναι ΓΤΠ. Τώρα αν εσείς το παίρνετε προσωπικά και ψάχνετε δικαιολογίες, "λολ, θα 'χασε κανά game, χαχα",

δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Στην καλύτερη όλοι είναι ένα division κάτω, o Gold 1 του East είναι Silver 1 στον West αν και νομίζω πάλι επιεικής είμαι.

Το flaming,rage quitting, afk κτλ. είναι επίσης χιλιόμετρα μακρυά από του West. Κάτι nicks που διάβαζα εδώ μέσα νόμιζα ότι κάνατε πλάκα, αλλά το τι pswlaras7, eimaiompampassou4, sayhitoyourmom κτλ. βλέπεις δεν περιγράφεται. Όχι ότι ο West είναι παράδεισος με παικταράδες που ποτέ δεν βρίζουν, αλλά είναι σκουπιδιαρό αυτός ο σέρβερ πως να το κάνουμε. Για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω όλα τα σκουπίδια και τα 12χρονα.

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ένα πείραμα, 5 random άτομα Gold π.χ. από West και 5 από East, να παίζανε 10 ματς.

Εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να χώσω λεφτά ότι και τα 10 θα τα 'παίρναν του West.

Ενταξει, ο σερβερ που παιζεις την εχει μεγαλυτερη.
  • Like 2
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όλα τα ξες ρε άτιμε Midi, και εσύ και ο Atallos! :D

Το ποστ το έκανα γιατί είχα πεθάνει στα γέλια πηγαίνοντας 9-1

στα Placement matches και παίζοντας εντελώς για την πλάκα Nunu Jungle

και Morgana Support (που support Ranked ζήτημα να έχω παίξει 20 φορές στην ζωή μου).

Platinum ADC στον West θα με είχε κάνει άλογο σαν support, εδώ με το ένα χέρι κλίκαρα

και με το άλλο έπινα μπύρα.

Εγώ λέω αυτά που είδα και αυτά που έζησα πηγαίνοντας το account από 1-30.

Bronze & Low Silver είχα να δω από το Lvl 20 που ήμουν με 62% win rate.

Ο σέρβερ είναι ΓΤΠ. Τώρα αν εσείς το παίρνετε προσωπικά και ψάχνετε δικαιολογίες, "λολ, θα 'χασε κανά game, χαχα",

δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Στην καλύτερη όλοι είναι ένα division κάτω, o Gold 1 του East είναι Silver 1 στον West αν και νομίζω πάλι επιεικής είμαι.

Το flaming,rage quitting, afk κτλ. είναι επίσης χιλιόμετρα μακρυά από του West. Κάτι nicks που διάβαζα εδώ μέσα νόμιζα ότι κάνατε πλάκα, αλλά το τι pswlaras7, eimaiompampassou4, sayhitoyourmom κτλ. βλέπεις δεν περιγράφεται. Όχι ότι ο West είναι παράδεισος με παικταράδες που ποτέ δεν βρίζουν, αλλά είναι σκουπιδιαρό αυτός ο σέρβερ πως να το κάνουμε. Για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω όλα τα σκουπίδια και τα 12χρονα.

Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε ένα πείραμα, 5 random άτομα Gold π.χ. από West και 5 από East, να παίζανε 10 ματς.

Εγώ θα ήμουν διατεθειμένος να χώσω λεφτά ότι και τα 10 θα τα 'παίρναν του West.

Actually ( αν δεν κανω τρομερο λαθος ) νομιζω πως η διαφορα ειναι 2 divisions ( divisions , οχι tiers ) σε εναν average player

Τωρα αν 5 η ωρα το πρωι , πηγες 9-1 στα placements κ καθισες εγραψες κατεβατο rant για το αν ο EUNE ειναι γτπ η οχι τοτε τι να πω χαρα στο κουραγιο σου

Δημοσ.

Καλησπερα, με αφορμη 

https://www.youtube.com/watch?v=n03PkxhSyPw&feature=youtu.be

Αυτο πως γινεται?? Με attack move? Attack move click??

Γενικα το ειδα και επαθα πλακα..

Attack move player click.

Ειχε πολυ attack speed και γιαυτο φαινεται πιο εντυπωσιακο.

Oι περισσοτεροι adc players παιζουν μεταξυ αυτου και του normal click.

Kοβωντας το attack animation του χαρακτηρα πετυχαινεις το αποτελεσμα της kayle.

Αυτο το video τα εξηγει πολυ αναλυτικα.

Θελει χρονο να το συνηθισεις αλλα σου προσφερει πολυ περισσοτερα απο το normal click.

Δημοσ.

Υεεε αυτα τα ξερω, εννουσα αν ειναι το attack move ή το attack move click :P

Η αληθεια ειναι πως το κιτιng στο LOL δεν το ειχα στο lvl που το ειχα στο L2.. βσκ ο λογος ειναι πως μερικες φορες κοβω το animation στο σημειο που ενω ας πουμε εχει "γινει" το animation δεν κανει dmg.. δεν ξερω αν το εξηγω καλα.. 

Τεσπα, ευχαριστω !

Δημοσ.

Υεεε αυτα τα ξερω, εννουσα αν ειναι το attack move ή το attack move click :P

Η αληθεια ειναι πως το κιτιng στο LOL δεν το ειχα στο lvl που το ειχα στο L2.. βσκ ο λογος ειναι πως μερικες φορες κοβω το animation στο σημειο που ενω ας πουμε εχει "γινει" το animation δεν κανει dmg.. δεν ξερω αν το εξηγω καλα.. 

Τεσπα, ευχαριστω !

To Attack move player click ειναι.

Καταλαβαινω τι λες γιατι το ιδιο παθαινω και εγω.

Πρεπει να ξερεις καλα το projectile animation του εκαστοτε champion για να μην το παθαινεις αυτο.

Και πολυ μα πολυ practice για να ξερεις το frequency του ποσο γρηγορα θα πατας το key

αναλογα με το ποσο attack speed εχεις απο τα items.

Δημοσ.

Αστα να πανε! Και τι κανεις οταν παιζεις Αether Wing Kayle που δεν εχει projectile???

Το δοκιμασα τωρα σε ενα bot game απλα το ποντικι μου δεν εχει βολικο κουμπι και ενω σε καποιες φασεις που το πετυχαινα ηταν σα να εκανα 2πλα χτυπηματα στον ιδιο χρονο, αλλες φορες εκοβα το animation και αστα να πανε..

εκανα ας πουμε ενα τεστ στο δρακο, ποσα hit τρωει απλα αν στεκεσαι και ποσα αν κανεις stutter step/orbwalking και με το σταθερο μου εβγαζε 18 hits / E, ενω σε καποια πετυχημενα stutter/orb εβγαλα καπου 22-24.. το θεμα ειναι πως οταν εχεις πολυ μεγαλο αττακ speed (ειχα καπου 1.9) το ολο θεμα γινεται πιο δυσκολο...

Απλα πιστευω πως ειναι θεμα συνηθειας και βολικου ποντικιου, και πως αν καποιος το λιωσει, μετα βλεπει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα στα mechanics του..

Ααααα σημειωση, οσον αφορα το kiting, τωρα που εβαλα το ατταck click μιλαμε το χω τρελα (ευτυχως), απλως και αυτο με τη σειρα του θελει συνηθεια να μη κοβεις το animation λογω βιασυνης και repositioning

Δημοσ.

Προσωπικα το εχω σε key στο keyboard το attack move.

Οταν εχω 1+ att speed μπορω να κανω πιο ευκολα και smoother το stutter step με vayne πχ

Πιο πριν τα κανω ********.

Με 1.9 σπας keyboard?  :-D 

Με kayle δεν εχω ιδεα.

Δημοσ.

Εγώ έχω κάνει bind το attack move click στο left click του mouse

Δεν το πολυκατέχω βέβαια γι'αυτό failάρω όποτε παίζω adc

Δημοσ.

Για να το κανεις bind στο left mouse πρεπει να παιζεις LCS επιπεδου ADC , χωρις υπερβολη εκτος αν το εχεις βαλει για να το συνηθισεις κ να δεις πως ειναι αλλιως προσωπικα δεν το προτεινω . Καλυτερα καποιο keyboard shortcut

Δημοσ.

Εχουν κανει πιο βαρυ το παιχνιδι; Εχω να παιξω κανα 4μηνο. Τo loading time για να παω στο 100% ηταν λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα. Τωρα εχει διπλασιαστει.

Δημοσ.

To Attack move player click ειναι.

Καταλαβαινω τι λες γιατι το ιδιο παθαινω και εγω.

Πρεπει να ξερεις καλα το projectile animation του εκαστοτε champion για να μην το παθαινεις αυτο.

Και πολυ μα πολυ practice για να ξερεις το frequency του ποσο γρηγορα θα πατας το key

αναλογα με το ποσο attack speed εχεις απο τα items.

Ίσως κάτι δεν καταλαβαίνω καλά/δεν είναι σαν το ποδήλατο, αλλά afaic με εναλλαγή shift/click κάνεις kite (ιδιαίτερα όπως στο συγκεκριμένο vod που δεν έχει minions/camps ). Όχι;

Click move. Shift + click attack move.

Δημοσ.

Wait i confuzed

Το shift σε τι το εχεις ?

Οταν κανεις attack move player click ειναι το "smartcasted" attack move οπου απλα το κανεις bind στο A πχ 

Αρα Α + δεξι κλικ για να επιλεξεις προς τα που κανεις kite

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...