nasos o psaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 all yordles must die οτι εχουν βγαλει και ειναι yordle ειναι τερμα εκνευριστικο
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Για να γινω ποιο συγκεκριμενος... Υπαρχει καποιος σερβερ που να μιλανε αγγλικα οι περισσοτεροι ωστε να μπορω να συννενοηθω και οχι ο καθενας την γλωσσα του( γραφοντας στα παπαρια του τον αλλο φυσικα)?
Manos112 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Για να γινω ποιο συγκεκριμενος... Υπαρχει καποιος σερβερ που να μιλανε αγγλικα οι περισσοτεροι ωστε να μπορω να συννενοηθω και οχι ο καθενας την γλωσσα του( γραφοντας στα παπαρια του τον αλλο φυσικα)? NA λογικά αλλά το Ping θα είναι θεματάκι.. 1
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μιλαμε για πολυ μεγαλα Ping? Πανω απο 300 πχ?
infin1tyGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μιλαμε για πολυ μεγαλα Ping? Πανω απο 300 πχ? Γύρω στα 240-270 μου βγάζει με ping που δοκίμασα. 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Kαι καμποσα lost packets που σημαινει συχνοτερα lag spikes. Κοινως, unplayable. 2
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ok σας ευχαριστώ μάγκες. Θα αλλάξω σε west...
MavroManitari Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ποτε armor pen σε runes , ever Στα math σου εχεις κανει σιγουρα λαθος , υπαρχει ποστ που το εξηγει ,αν θες να το βρω πες μου Αν θυμαμαι καλα , για maximum DPS παιρνεις AD marks και AS Quints Βασικά εάν δεν είναι κόπος θα με ενδιέφερε...το αποτέλεσμα το έβγαλα με διάφορους συνδιασμούς με marks-quints είτε AD/ArPen είτε το αντίστροφο και από όλους τους δυνατούς συνδιασμούς το μεγαλύτερο dps με το σταθερό built που έχω αυτό μου έβγαινε. Τις πρώτες μετρίσεις τις έκανα με αυτό http://lolbuildtester.com/ Αμα μπεις εσυ lane με armor pen reds και αλλος με ad reds ,δεν θα ζεις να μας πεις την ιστορια σου., :-D Μeeh με ένα ψιλοdecent-άκι support πάντα παίρνω το lane μου από τότε που έκανα την αλλαγή από πρώην LS quints AD marks σε ΑrmorPen. Update: Βρήκα και ένα videaki που εξηγεί πως το τελικό damage είναι παραπάνω στο late game.
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πρωτα απ'ολα το συγκεκριμενο site ειναι outdated κ σε values των runes αλλα κ στα masteries οποτε τα math ειναι αυτοματα λαθος το ιδιο κ το βιντεακι . Προφανως κ παιρνεις πιο πολυ συνολικο dmg απο armor pen στο late game . Στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως μιλαμε για ποιο page σου εξασφαλιζει πιο πολυ DPS Για να βρεις πιο rune setup εχει το πιο πολυ DPS ( προσεξε μιλαμε για DPS απο basic attacks χωρις skill ) πρεπει να υπολογισεις 3 πραγματα Με τι item αρχιζεις Masteries Base stats Τα armor pen runes δεν νομιζω οτι μπαινουν κανουν στη συγκριση για κατι τετοιο λοιπον Οποτε κοιτας ποσα AD/AS marks/quints βαζεις Ειχε κατσει κ το εφτιαξε ενα καιδι οποτε αν ενδιαφερεσαι κατεβαζεις το CDF Player απο εδω Και τους υπολογισμους απο εδω Δεν το εχω χρησιμοποιησει οποτε κατι παραπανω δεν γνωριζω .
haris013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 o shen στο tier που είμαι δεν μπανάρεται ποια, αξίζει να παίζω τοπ? μπορεί να κάνει carry μέχρι gold ?
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 o shen στο tier που είμαι δεν μπανάρεται ποια, αξίζει να παίζω τοπ? μπορεί να κάνει carry μέχρι gold ? Nah Shen δεν παει πουθενα , ασε που ειναι κ bugged εδω κ καιρο ( κανεις ult κ δεν πας ποτε πανω στον αλλο καποιοες φορες) Irelia imo απο τα πιο δυνατα picks atm
haris013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Nah Shen δεν παει πουθενα , ασε που ειναι κ bugged εδω κ καιρο ( κανεις ult κ δεν πας ποτε πανω στον αλλο καποιοες φορες) Irelia imo απο τα πιο δυνατα picks atm παλιά έπαιζα main irelia, μπορεί να ξανακάνει carry? τι build βγάζεις πλέον στην irelia? runes/masteries? κάτι είχε γίνει και είχα σταματήσει να παίζω ιρελια αλλά δεν θυμάμαι τι
haris013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 http://www.probuilds.net/champions/Irelia πότε είναι προτειμώτερο να ξεκινάω με dorans blade και πότε με shield? για το mp στο early game κανα τιπ?
Atallos1 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν μπορω να μιλησω για top lane σοβαρα γιατι δεν το κατεχω το αντικειμενο Δοκιμασε να διαβασεις εδω . Εξαιρετικος Irelia παιχτης , νομιζω απανταει στις major αποριες που θα εχεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις