Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να γινω ποιο συγκεκριμενος...

Υπαρχει καποιος σερβερ που να μιλανε αγγλικα οι περισσοτεροι ωστε να μπορω να συννενοηθω και οχι ο καθενας την γλωσσα του( γραφοντας στα παπαρια του τον αλλο φυσικα)?

Δημοσ.

Για να γινω ποιο συγκεκριμενος...

Υπαρχει καποιος σερβερ που να μιλανε αγγλικα οι περισσοτεροι ωστε να μπορω να συννενοηθω και οχι ο καθενας την γλωσσα του( γραφοντας στα παπαρια του τον αλλο φυσικα)?

NA λογικά αλλά το Ping θα είναι θεματάκι.. :P

• Like 1
Δημοσ.

Ποτε armor pen σε runes , ever

Στα math σου εχεις κανει σιγουρα λαθος , υπαρχει ποστ που το εξηγει ,αν θες να το βρω πες μου

Αν θυμαμαι καλα , για maximum DPS παιρνεις AD marks και AS Quints 

Βασικά εάν δεν είναι κόπος θα με ενδιέφερε...το αποτέλεσμα το έβγαλα με διάφορους συνδιασμούς με marks-quints είτε AD/ArPen είτε το αντίστροφο και από όλους τους δυνατούς συνδιασμούς το μεγαλύτερο dps με το σταθερό built που έχω αυτό μου έβγαινε.

Τις πρώτες μετρίσεις τις έκανα με αυτό http://lolbuildtester.com/

Αμα μπεις εσυ lane με armor pen reds και αλλος με ad reds ,δεν θα ζεις να μας πεις την ιστορια σου., :-D :-D

Μeeh με ένα ψιλοdecent-άκι support πάντα παίρνω το lane μου από τότε που έκανα την αλλαγή από πρώην LS quints AD marks σε ΑrmorPen.

Update: Βρήκα και ένα videaki που εξηγεί πως το τελικό damage είναι παραπάνω στο late game.

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα το συγκεκριμενο site ειναι outdated κ σε values των runes αλλα κ στα masteries οποτε τα math ειναι αυτοματα λαθος το ιδιο κ το βιντεακι . Προφανως κ παιρνεις πιο πολυ συνολικο dmg απο armor pen στο late game . Στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως μιλαμε για ποιο page σου εξασφαλιζει πιο πολυ DPS

Για να βρεις πιο rune setup εχει το πιο πολυ DPS ( προσεξε μιλαμε για DPS απο basic attacks χωρις skill ) πρεπει να υπολογισεις 3 πραγματα

Με τι item αρχιζεις

Masteries 

Base stats 

Τα armor pen runes δεν νομιζω οτι μπαινουν κανουν στη συγκριση για κατι τετοιο λοιπον

Οποτε κοιτας ποσα AD/AS marks/quints βαζεις

Ειχε κατσει κ το εφτιαξε ενα καιδι οποτε αν ενδιαφερεσαι κατεβαζεις το CDF Player απο εδω

Και τους υπολογισμους απο εδω

Δεν το εχω χρησιμοποιησει οποτε κατι παραπανω δεν γνωριζω .

Δημοσ.

o shen στο tier που είμαι δεν μπανάρεται ποια, αξίζει να παίζω τοπ?

μπορεί να κάνει carry μέχρι gold ?

Δημοσ.

o shen στο tier που είμαι δεν μπανάρεται ποια, αξίζει να παίζω τοπ?

μπορεί να κάνει carry μέχρι gold ?

Nah Shen δεν παει πουθενα , ασε που ειναι κ bugged εδω κ καιρο ( κανεις ult κ δεν πας ποτε πανω στον αλλο καποιοες φορες)

Irelia imo απο τα πιο δυνατα picks atm

Δημοσ.

Nah Shen δεν παει πουθενα , ασε που ειναι κ bugged εδω κ καιρο ( κανεις ult κ δεν πας ποτε πανω στον αλλο καποιοες φορες)

Irelia imo απο τα πιο δυνατα picks atm

παλιά έπαιζα main irelia, μπορεί να ξανακάνει carry? :P

τι build βγάζεις πλέον στην irelia? runes/masteries? 

κάτι είχε γίνει και είχα σταματήσει να παίζω ιρελια αλλά δεν θυμάμαι τι

Δημοσ.

Δεν μπορω να μιλησω για top lane σοβαρα γιατι δεν το κατεχω το αντικειμενο 

Δοκιμασε να διαβασεις εδω . Εξαιρετικος Irelia παιχτης , νομιζω απανταει στις major αποριες που θα εχεις

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...