zeniath Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Ι φιλ χονουρεντ το μπι κολντ α προ. Το μόνο που είπα στο τελευταίο comment είναι πρόταση ενός ήρωα με μεγαλύτερο range (αφού το "βαράει πιο μακριά" σας πείραξε) και ότι μου αρέσει ο σέρβερ πλέον γιατί έχει πιο πολλούς Έλληνες άρα κ πιο πολύ πλάκα. Το τι λέει ο Σωκράτης Ουάν Θάουσεντ και ο Τομπατζάρα δε ξέρω άλλα κάτι θα έχουν μαζί μου.
aris1986 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Ναι με το link του sing μου μπορείς να παίξεις το League of Legends τζαμπέ! Το άλλο link στο topic που δεν είναι off topic μια και δεν έχει θεματική ενότητα για online tournaments είναι για το τουρνουά! Χεχεχε!Καποιος παει για refer a friend με 4x double ips!!!
Tobajara Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Μια ερώτηση για το Tribunal. Ψήφισα τις αρχικές 30 υποθέσεις σε 3 μέρες, πήρα ΙΡ για τις 12, και τώρα εδώ και δύο μέρες όποτε πάω να ξαναψηφίσω μου βγάζει το "thanks you're done for today". Ξέρει κανείς τι γίνεται?
klainmaingr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 http://www.own3d.tv/live/13574 HotshotGG streaming live soraka solo top mid as we speak... Just saying ε.. Η άποψη ενός random είναι πάντα πιο σεβαστή. Ποιός είναι άλλωστε αυτός ο χθεσινός o HSGG... 8/5/4 15k gold 288cs Like a baws Doran's/Boot/Spirit visage/Shurelia's/abyssal/sunfire vs anything. Broken hero όπως πολύ σωστά την αποκάλεσε στο τέλος του παιχνιδιού <3 Δεν είναι το flashy "look at my kda" hero.. αλλα κουβαλάει όσο τίποτα άλλο.
A7X. Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ι φιλ χονουρεντ το μπι κολντ α προ. έπρεπε να είσαι πιο χόνορτν που μπήκες στην ίδια πρόταση με την Μαρία ντουντ.
zeniath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 έπρεπε να είσαι πιο χόνορτν που μπήκες στην ίδια πρόταση με την Μαρία ντουντ. Χου δε φακ αρ γιού ριφέρινγκ του; Ρε παλικάρια, επειδή βαρέθηκα να ασχολούμαι με ανθρώπους οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν και είναι στην κοσμάρα τους το λέω για τελευταία φορά σε περίπτωση που α) δεν ξέρετε Ελληνικά β) διαβάζεται αλλά δεν καταλαβαίνετε γ) ούτε καν διαβάζετε απλά λέτε την μ@λ@κί@ σας απλά για να την πείτε δ) οποιοσδήποτε άλλος λόγος που σας κάνει να ποστάρετε βλακείες: Είναι γαμώ τους χαρακτήρες η Soraka, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CARRY ΟΜΩΣ. Για να το παίξει carry πρέπει να έχει ένα άλλο support (Janna,Sona κατά προτίμηση). Δεν είστε top παίχτες ούτε εγώ είμαι, αλλά εγώ σε αντίθεση με εσάς δεν νομίζω ότι είμαι, ούτε επειδή είδα ένα βίντεο από κάποιον που παίζει LoL για να ζήσει (φράγκα από prize και sponsors) και παίζει με ένα τρόπο ένα χαρακτήρα πάει να πει ότι μπορώ και εγώ (και εσείς). Κλασσικό παράδειγμα είναι που κανένας δεν έπαιζε ΑΡ Sacko αλλά μόλις το είδαν στο tournament ξαφνικά ΟΛΟΙ παίζουνε ΑΡ Sacko με αποτέλεσμα όσοι από εμάς παίζαμε από πριν AP Sacko να τους βλέπουμε να failaroun και να ψοφάμε στα γέλια. Όσοι νομίζουν ότι με τα βίντεο από τα τουρνουά λένε κάτι τότε απλά δεν είστε στην πραγματικότητα αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν που ερμηνεύετε ότι λέει ο καθένας με τον δικό σας τρόπο. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν πόσταρα τίποτα σε αυτό το thread τόσο καιρό και αυτός είναι και ο λόγος που σταματάω και πάλι. Είστε αδιόρθωτοι. Κλασσικοί δηλαδή Έλληνες gamers.
TheELF Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Όσοι νομίζουν ότι με τα βίντεο από τα τουρνουά λένε κάτι τότε απλά δεν είστε στην πραγματικότητα αλλά σε ένα παράλληλο σύμπαν Δηλαδή αυτά τα βίντεα από παράλληλο σύμπαν μας έρχονται;; Ποιντ ις, αφού μπορεί ένας και το κάνει άρα γίνεται, τέλος.
bonge Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Είναι γαμώ τους χαρακτήρες η Soraka, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CARRY ΟΜΩΣ. Για να το παίξει carry πρέπει να έχει ένα άλλο support (Janna,Sona κατά προτίμηση). Ναι sure και μετά gg για τους αντιπάλους! ακόμα και στο τελευταίο σου comment θάλασσα τα έκανες! περί ελληνικού community συμφωνώ!
klainmaingr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 1)Κανείς ποτέ δεν είπε οτι είναι top παίκτης. Αντίθετα εγώ τουλάχιστον νομίζω οτι είμαι μέτριος με το μόνο καλό που έχω να μη στουκάρω και να έχω μια αρκετά μεγάλη κλίση στο theorycraft και στο "διάβασμα" που βοηθάει πολύ στην τελειοποίηση του παιχνιδιού. Τι καλύτερο για να βελτιώσεις το παιχνίδι σου απο το να βλέπεις τους τοπ; 2)Το οτι φέρνω παραδείγματα απο τόπ παίκτες είναι ακριβώς για να μή λέμε "δε μας νοιάζει τι κάνει ο ράντομ κλάιν" αλλα να δούμε τι γίνεται σε "φυσιολογικά" games. Πάνω σε αυτά θα συζητήσουμε και όχι στο 5 ranged ad /me mid noob wtf uninstall normal games. Η άποψη του ραντομά zeniath είναι σεβαστή αλλα σίγουρα στα μάτια του community είναι λίγο εώς πάρα πολύ αδιάφορη σε σχέση με αυτούς που ακριβώς παίζουν "επαγγελματικά". Όχι; 3)Τα "trends" είναι μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού. Σας παραπέμπω στο ap kog maw ή ακόμα ακόμα στον ad alistar. Κάποια build/champions γίνονται fotm και φυσικά τα βλέπεις παντού. H soraka ΔΕΝ ανήκει ευτυχώς σε αυτή την κατηγορία ακόμα και ελπίζω να μην πάει ποτέ. Αν θέλεις να συζητήσεις με δεδομένα τότε πρέπει να πείς τι καθιστά ένα ap carry και τί όχι. Απαραίτητα ένα ap carry πρέπει να έχει burst; Δεν μας κάνει το sustainable aoe dmg? Αυτές είναι σοβαρές ερωτήσεις. Το "είστε αυτό και εκείνο" είναι μια χαρά μέγιστη ελληνιά και λίγο αυτοκριτική δε βλάπτει. Στο ποιός είναι τι και γιατί το γράφει νομίζω δεν χρειάζεται να σχολιάσω κατα τα άλλα. Ο καθένας έχει(ή πιθανότατα δεν έχει) μυαλό για να βγάλειτα συμπεράσματα του.
Dimitris362 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Καλησπέρα.Ενδιαφερομαι να την κανω απο το east και να την κανω για west europe. μπορει να μου πει κανεις τις διαφορες σε αυτους τους 2 (μιλώντας για τον κοσμο). Διαφορα σε επιπεδο παικτων, επικοινωνία (πχ μη βλεπω παλι ολους τους ρωσο/βουλγαροταταρους που μιλανε μονο τη γλωσσα τους και δεν ξερουν γρι Αγγλικα) και lag?
Zahariel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ναι βεβαιως. Στον East εχεις πολωνους, νορβηγους και ρωσους π μιλανε μονο τη γλωσσα τους. Στον West εχεις γαλλους, γερμανους κλπ που μιλανε μονο τη γλωσσα τους. Οσον αφορα το επιπεδο παικτων, πρεπει στον west να ειναι λιγο πιο πανω, αλλα δεν θα καταλαβεις διαφορα στα elo σου. Τελος το lag πρπ να ειναι αμελητεο και στους 2 σερβερς.
klainmaingr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Απο lag δεν θα δείς σχεδόν καμία σημαντική διαφορά. Όσον αφορά τη γλώσσα και το επίπεδο είναι όσο λόττο είναι και στον east server. Μπορείς να κάνεις ένα smurf για να δείς και μόνος σου. Αντι για σουηδικά, ρώσσικα κτλ θα έχεις να κάνεις με γαλλικά, γερμανικά κτλ. Same shit different server. Όσον αφορά το επίπεδο. Στα level που αφορούν τον μέσο παίκτη τα πράγματα είναι ίδια.. τώρα πιστεύω μόνο αν κάποιος είναι >1850+ θα δεί αισθητές διαφορές στον west. edit: Γειά σου ρε zahariel twin account. Ακόμα να μάθω να κάνω refresh πρίν ποστάρω λοιπόν.
Zahariel Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Εισαι καλος κλαιν, αλλα εισαι μονο ενας A επισης, οσον αφορα τα προηγουμενα εγω δηλωνω τοπ παικτης
Pankar95 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Απο lag δεν θα δείς σχεδόν καμία σημαντική διαφορά. Όσον αφορά τη γλώσσα και το επίπεδο είναι όσο λόττο είναι και στον east server. Μπορείς να κάνεις ένα smurf για να δείς και μόνος σου. Αντι για σουηδικά, ρώσσικα κτλ θα έχεις να κάνεις με γαλλικά, γερμανικά κτλ. Same shit different server. Όσον αφορά το επίπεδο. Στα level που αφορούν τον μέσο παίκτη τα πράγματα είναι ίδια.. τώρα πιστεύω μόνο αν κάποιος είναι >1850+ θα δεί αισθητές διαφορές στον west. edit: Γειά σου ρε zahariel twin account. Ακόμα να μάθω να κάνω refresh πρίν ποστάρω λοιπόν. Καλα δεν πρέπει να παραπονιόμαστε και για τους Ρώσσους, Πολωνούς κλπ. Και οι Ελληνες παιχτες το ιδιο ειναι, μολις τύχουμε με άλλους Έλληνες τους γράφουμε τους άλλους.
headbanger Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Εισαι καλος κλαιν, αλλα εισαι μονο ενας A επισης, οσον αφορα τα προηγουμενα εγω δηλωνω τοπ παικτης που να τον ακούσετε και στο skype. Προσώπικά γελάω σε επίπεδο ράδιο αρβύλα ανέκδοτα +++ έρχεται το Σ/Κ παίδες.... μαζί με τον πρωινό καφέ, πάμε κάνα βραδινό για εσάς game!
Προτεινόμενες αναρτήσεις