SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ισως να μην ηταν drop hack,τα drop hack ειανι σαν να μην εγιναν ποτε.
Manos112 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 θεωρείται την morgana/kayle broken? κάθε φορά που τις βλέπω σε team είτε δικό μου 3/4 φορές κάνουν snowball, ειδικά η kayle μου φαίνεται ψιλοbroken σε αυτό το elo. Το παιχνίδι γενικότερα έχει γεμίσει απο unbalanced ιστορίες, team comps, champions, snowball κτλπ... μερικές φορές πιστεύω οτι το Skill δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό το παιχνίδι...Season 3 δεν ήταν έτσι.
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Η Kayle σιγουρα ειναι Θελει nerf στο CDR του Ult σιγουρα . Το θεμα ειναι οτι ειναι δυσκολος champ να κανεις nerf γιατι εχει μυστηριο kit και μπορει πολυ ευκολα να γινει trash tier Η Morg ειναι tier 1 support . Προσωπικα ειναι το most played support μου πολυ απλα γιατι δεν εχει δυσκολα matchups στο bot . Επισης το hitbox κ η διαρκεια του bind ειναι χαζα κ θελουν κι αυτα ψιλο nerf In other news 9-1 streak κ D1 πλεον κ φτασαμε στο clamping Welp
Andrew13_98 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Έχω παίξει κάπου στα πέντε παιχνίδια με την Μοργκάνα Support Τι items της αγοράζετε; παίρνω ruby sightstone, frost queen's claim και μετά rushάρω Zhonya's Hourglass για να πακετώσω τους αντιπάλους με την Ultimate. Το πρόβλημά μου είναι πως είναι ψωμί.1500 hp και αν. Τουλάχιστον μέχρι να πάρω Randuin's Omen κλπ (και ναι, το q της διαρκεί χρόνια)
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αγαπω το 40% CDR στη Morgana . Ανα 5-6 seconds εχεις ενα 3 sec bind , αν δεν εχει tenacity ο αλλος μπορει να παει κ afk Με 9-0-21 η 9-7-14 .5% CDR απο runes κ CDR boots . Για το υπολοιπο παιρνεις το Frost Queens Claim η το Twin Shadows ( οταν εχεις προβλημα vision κυριως ) . Αν δεν θες το CDR τοτε πας Mobi Boots κ διαφορετικα masteries Αν εισαι μπροστα το zhonyas rush δεν ειναι κακο Mikaels πριν το Zhonyas αν εχουν targeted CC Solari αν θες το MR/Shield Eπισης τωρα που ολοι κανουν rush IE , εχω αρχισει να κανω rush Zekes μετα απο παρα πολυ καιρο Το recipe ειναι γτπ , οποτε παιρνω το Kindlegem κ περιμενω τα υπολοιπα gold . 13% lifesteal με IE για το AD , not bad Σκοπος σου ειναι να κανεις peel , οχι να κανεις tank Binds κ Ulti σε οποιον παει στο AD σου , οταν βγαλεις Zhonyas μπορεις να κανεις κ engage
nasos o psaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 για να κανεις carry απο jungle τι παιζεται?
andreapaog328 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 τι quints χρησιμοποιειτε για adc μετα τα τελευταια patch? attack speed? lifesteal? flat damage?
MavroManitari Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 τι quints χρησιμοποιειτε για adc μετα τα τελευταια patch? attack speed? lifesteal? flat damage? Pene marks...pene quints...PENETRATE THEM... Στα ψηλά lvl θες δεν θες έχουν όλοι τουλάχιστων 30-40Armor είτε με runes είτε masteries είτε είτε έιτε... Για να βρω το καλύτερο ζουμί τα έβαλα κάτω με calculators και ιστορίες και τα damage/LS runes με οποιοδήποτε συδιασμούς δεν ξεπερνούν το output του pene... χτίζω πλέων IE rush (Τελικά η BT ιστορία μάπα) και δεν μπαίνω στο τρυπάκι να ανεβάσω το crit κατευθείαν αλα κουμπώνω στα καπάκια last wishper...με ~20+ flat armor penetration και +35% με τον whishper οι περισσότεροι midgame είναι ακόμη βούτυρο. Μετάαα θυμάμαι να ανεβάσω τα crits και τελίωνω με BT+Cleaver... Το armor penetration πάει στον θεό και πλέων ενδέχεται να σκάω extra dmg από negative armor (δεν το έχω μετρίσει) η απλά το σύνηθες τοp tank να σμπαραλιάζεται στο kiting. Αυτά που σου λέω είναι για mid silver δεν ξέρω τι παίζει πιο πάνω. Απλά μέχρι silver I για να θυμηθούν να χτίσουν οι άλλοι armor πρέπει να χαντακωθούν. To κιτάκι που σου λέω είναι κυρίως για Jinx+Varus που είναι τα main adc μου
sistah Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 τι quints χρησιμοποιειτε για adc μετα τα τελευταια patch? attack speed? lifesteal? flat damage? Παραμενουν τα 3 Attack Speed Quints, ή 2 αν θες με 1 flat. 1
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Pene marks...pene quints...PENETRATE THEM... Στα ψηλά lvl θες δεν θες έχουν όλοι τουλάχιστων 30-40Armor είτε με runes είτε masteries είτε είτε έιτε... Για να βρω το καλύτερο ζουμί τα έβαλα κάτω με calculators και ιστορίες και τα damage/LS runes με οποιοδήποτε συδιασμούς δεν ξεπερνούν το output του pene... χτίζω πλέων IE rush (Τελικά η BT ιστορία μάπα) και δεν μπαίνω στο τρυπάκι να ανεβάσω το crit κατευθείαν αλα κουμπώνω στα καπάκια last wishper...με ~20+ flat armor penetration και +35% με τον whishper οι περισσότεροι midgame είναι ακόμη βούτυρο. Μετάαα θυμάμαι να ανεβάσω τα crits και τελίωνω με BT+Cleaver... Το armor penetration πάει στον θεό και πλέων ενδέχεται να σκάω extra dmg από negative armor (δεν το έχω μετρίσει) η απλά το σύνηθες τοp tank να σμπαραλιάζεται στο kiting. Αυτά που σου λέω είναι για mid silver δεν ξέρω τι παίζει πιο πάνω. Απλά μέχρι silver I για να θυμηθούν να χτίσουν οι άλλοι armor πρέπει να χαντακωθούν. To κιτάκι που σου λέω είναι κυρίως για Jinx+Varus που είναι τα main adc μου Ποτε armor pen σε runes , ever Στα math σου εχεις κανει σιγουρα λαθος , υπαρχει ποστ που το εξηγει ,αν θες να το βρω πες μου Αν θυμαμαι καλα , για maximum DPS παιρνεις AD marks και AS Quints 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Pene marks...pene quints...PENETRATE THEM... Στα ψηλά lvl θες δεν θες έχουν όλοι τουλάχιστων 30-40Armor είτε με runes είτε masteries είτε είτε έιτε... Για να βρω το καλύτερο ζουμί τα έβαλα κάτω με calculators και ιστορίες και τα damage/LS runes με οποιοδήποτε συδιασμούς δεν ξεπερνούν το output του pene... χτίζω πλέων IE rush (Τελικά η BT ιστορία μάπα) και δεν μπαίνω στο τρυπάκι να ανεβάσω το crit κατευθείαν αλα κουμπώνω στα καπάκια last wishper...με ~20+ flat armor penetration και +35% με τον whishper οι περισσότεροι midgame είναι ακόμη βούτυρο. Μετάαα θυμάμαι να ανεβάσω τα crits και τελίωνω με BT+Cleaver... Το armor penetration πάει στον θεό και πλέων ενδέχεται να σκάω extra dmg από negative armor (δεν το έχω μετρίσει) η απλά το σύνηθες τοp tank να σμπαραλιάζεται στο kiting. Αυτά που σου λέω είναι για mid silver δεν ξέρω τι παίζει πιο πάνω. Απλά μέχρι silver I για να θυμηθούν να χτίσουν οι άλλοι armor πρέπει να χαντακωθούν. To κιτάκι που σου λέω είναι κυρίως για Jinx+Varus που είναι τα main adc μου Αμα μπεις εσυ lane με armor pen reds και αλλος με ad reds ,δεν θα ζεις να μας πεις την ιστορια σου., :-D 1
haris013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ποτε armor pen σε runes , ever Στα math σου εχεις κανει σιγουρα λαθος , υπαρχει ποστ που το εξηγει ,αν θες να το βρω πες μου Αν θυμαμαι καλα , για maximum DPS παιρνεις AD marks και AS Quints πχ για tristana που παίζω ή lucian βάζεις 3 AS Quints/AD marks/Flat armor/MR ?
Atallos1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ναι εκτος αν εχεις προβλημα με το last hitting οποτε μπορεις να βαλεις 1 AD Quint αντι για 1 AS οπως ειπε η Sistah Αν δεν θες το MR στα μπλε , μπορεις να το παιξεις Korean κ να βαλεις atk speed 1
Raikkonen86 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ερωτηση... Επειδη θελω να ξαναρχισω Lol αλλα παραλληλα θυμαμαι με τι καρκινους επαιζα καθε φορα, αξιζει να κανω αλλαγη απο τον EUNE σε EUW η North America???
billsnake21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ερωτηση... Επειδη θελω να ξαναρχισω Lol αλλα παραλληλα θυμαμαι με τι καρκινους επαιζα καθε φορα, αξιζει να κανω αλλαγη απο τον EUNE σε EUW η North America??? σε na το ξεχνάς μόνο και μόνο λόγω ping για διαφορά ανάμεσα σε eune-west είναι διάφορες άλλοι λένε το ίδιο άλλοι λένε καλύτερος ο west. Η lulu σε σολο lane πως σας φαινεται; Την εχει παιξει κανείς; Προσωπικά μιας και μπορώ να πω ότι αν μπω solo q παρακαλάω να μου την δώσουν σε mid/top αν ξέρεις να την παίζεις είναι πάρα πολύ καλή 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις