Atallos1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Jax με 85% ban rate δυσκολο παντως Πως βλέπετε τον Jarvan για top laner παιδιά; Μου αρέσει αρκετά κι έχει την passive η οποία κόβει αρκετά + καλά escapes. Έχετε να προτείνετε κανέναν άλλο (εύκολο) top laner που να είναι καλούτσικος στο current meta.Πειραματίζομαι top τελευταία αν κι έχω για main το jungle και μπορώ να πώ πως μου αρέσει αν κι έχω θέματα του πως πρέπει να διαχειριστώ τα minions, με τα last hit κλπ. Αναλογα τι θες να παιξεις εσυ κ πως θες να το παιξεις Αν θες να παιξεις με teleport κοιτας να παιξεις κατι που κανει scale , αλλιως κοιτας για κλασσικους bruisers η split pushers Nidalee top ειναι εκνευριστικη btw με το νεο passive , μπαινει βγαινει θαμνους κ δεν προλαβαινεις να κανεις trade Also , θα ηθελα να δω Udyr top με το mana item 1
nrkmaiden Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 το broken support item ειναι απενεργοποιημενο
Ακραίος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Αυτό δεν δείχνει άλλο FHD? http://www.hitbox.tv/ongamenet
SakafliaC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πως βλέπετε τον Jarvan για top laner παιδιά; Μου αρέσει αρκετά κι έχει την passive η οποία κόβει αρκετά + καλά escapes. Έχετε να προτείνετε κανέναν άλλο (εύκολο) top laner που να είναι καλούτσικος στο current meta. Πειραματίζομαι top τελευταία αν κι έχω για main το jungle και μπορώ να πώ πως μου αρέσει αν κι έχω θέματα του πως πρέπει να διαχειριστώ τα minions, με τα last hit κλπ. Κατ αρχήν μιας και παίζεις jungle το λέω ότι για εκεί τον θεωρώ No1 αυτή τη στιγμή. Τώρα για top δε μ αρέσει λόγω του late του που υστερεί σε σχέση με άλλους. Εύκολος και τέρας στο late είναι ο jax αλλά όπως σου πε ο ειδικός πέφτει πολύ ban.. Ο Jayce δε μ αρέσει καθόλου. Εύκολος είναι και ο Nasus αλλά αν έχεις πρόβλημα με το farm όπως λες με τους άλλους μ αυτόν θα χεις δυο φορές.. Irelia, Riven παρά τα νερφ δέρνουν ακόμα, αλλά θέλουν το χρόνο τους να της μάθεις ειδικά τα κολπάκια της Riven. Fiora ελεεινή.- O Rene είναι τέρας ειδικά στο early αλλά μην αρχίσεις και pushάρεις το lane σαν τρελός, αυτόν θα σου πρότεινα εγώ. PS Εγώ προσπαθώ να μάθω το θεό τον Singed, αλλά έχει ελεεινό early ο καριόλης. ΕDIT Το θυμήθηκα μόλις τώρα και σχετίζεται με όλα όσα λέτε παραπάνω. Προχθές έκατσα να δω Wingsofdeath που γουστάρω πιο πολύ απ όλους όσους παίζουν top. Και δοκίμαζε Nidalee top και είχε απέναντι J4. Γι αυτό λέω ταιριάζει με όλα. Πραγματικά τον ξεφτίλισε. Ντάξει ήταν ο Wings, αλλά τι διάολο D1 ήταν και ο άλλος και έπαιζε J4.. 1
LadyMorgana1989 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 παιδάκια βοηθήστε με σε κάτι please. Θα πάω στο greek legends και τις 2 μέρες αλλά δε ξέρω πως θα πάω στο Γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο. έχω αυτοκίνητο αλλά προτιμώ να πάω με συγκοινωνία. Ενημερώστε με παρακαλώ
Pa0ki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 http://www.theschooligans.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=1692&Itemid=29
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Την nida θα την δουμε πολυ τοπ,ειναι απιστευτη δυνατη.Ρενε δεν θα προτεινα σε κανεναν ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ CARRY.Ριβεν κουβαλαει αλλα θελει πολλα games να την μαθεις καλα,irelia επισης.Trynda γαιτι τον εχετε αφησει στην απεξω?Ειδικα τωρα που επεσαν το zeal και τα attack speed θα σπερνει λογικα.
sistah Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Παντα, μα παντα υπαρχουν πληροφοριες για τροπους προσβασης σε καθε event που σεβεται τον εαυτο του.Αλλοι δεν βρισκουν τα καταστηματα για να αγορασουν τα tickets ενω ειναι μπροστα στα ματια τους: Αλλοι δεν βρισκουν τον τροπο να πανε ενω ειναι επισης μπροστα στα ματια τους: Και αντε πες δεν σου κανει αυτο γιατι ειναι λιγο απλοποιημενο, το google ειναι too much or..?
SakafliaC Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Την nida θα την δουμε πολυ τοπ,ειναι απιστευτη δυνατη.Ρενε δεν θα προτεινα σε κανεναν ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ CARRY.Ριβεν κουβαλαει αλλα θελει πολλα games να την μαθεις καλα,irelia επισης.Trynda γαιτι τον εχετε αφησει στην απεξω?Ειδικα τωρα που επεσαν το zeal και τα attack speed θα σπερνει λογικα. Θα μας σπάσει μη σου πω τί η Nida στο top.. Δεν είναι ανάγκη να κάνουν όλοι carry, κάνει άλλα πράγματα ο Rene. Για Riven και Irelia λες το ίδιο με μένα συμφωνούμε Ο Trynda προσωπικά δε μ αρέσει καθόλου. Και βασικά τώρα που το σκέφτομαι aekoriginal παίξε το απόλυτο αντρικό champ, παίξε Olaf
aekoriginal21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Junglαρα με evelynn. 2-1-8 στα 20 λεπτά πήραμε το game. Δεν έκανα και κάτι το ιδιαίτερο, αλλά κατά την γνώμη μου απο τους champions που πρέπει να "φοβάσαι". O Yasuo απο αυτούς που ήξερε και 2 πράγματα παραπάνω απο τους άλλους στην ομάδα του, ήταν ψηλιασμένος κι έμενε πίσω συνεχώς όταν έκανε bait o δικός μας laner, χάνοντας σημαντικό cs. Ναι είναι λύση τα pink αλλά απο την άλλη το κόστος για να είσαι καλυμένος απο Eve gank είναι μεγάλο. Πρέπει πάντως επειδή είχα καιρό να παίξω eve να της μεγάλωσαν το invisibility range (κάνοντας τον αντίπαλο να σε βλέπει πιο εύκολα). Όπως και να έχει με as, dmg και ψιλοtanky λέει πολλά πράγματα στο jungle.
sistah Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Γι'αυτο και οταν εχεις αντιπαλη Eve, βαζεις deep wards στα camps/buffs και οχι στα κλασικα bushes οπου θα ειναι invisible.Απαραιτητα 2 pink απο το Mid και Jungler στα 2 river bushes και εχεις ενα πολυ καλο view απο το path της.Aλλα ναι, ειναι εκνευριστικη οντας stealth χαρακτηρας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ο Trynda προσωπικά δε μ αρέσει καθόλου. Και βασικά τώρα που το σκέφτομαι aekoriginal παίξε το απόλυτο αντρικό champ, παίξε Olaf trynda αρκετα υψηλα win ratio σε ολα τα elo. Olaf απο τα χαμηλοτερα. ==> Καποιος κανει carry και καποιος αντιcarry
Atallos1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σταθερο 50% εδω κ σχεδον εναμιση μηνα μια χαρα ειναι για champ που κερδιζει μονο με splt push παντως
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Σταθερα πανω απο 50% στον eune και καποιες μερες αρκετα πιο πανω: http://www.lolking.net/champions/tryndamere®ion=eune&map=sr&queue=1x1&league=ranked#statistics O olaf απτην αλλη απο 42% εως 47% στην καλυτερη ημερα του http://www.lolking.net/champions/olaf®ion=eune&map=sr&queue=1x1&league=ranked#statistics Αν σκεφτουμε οτι το champ με το μεγαλυτερο win ratio στον eune εχει 55% τοτε καταλαβαινουμε οτι η διαφορα στο carry ability μεταξυ trynda και olaf ειναι απλα χαοτικη. Παντα eune και παντα τελευταιος 1 μηνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις