Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δοκίμασα το Ardent Cense με Soraka. Καθώς γινόταν κάποιο teamfight έκανα Ult και περιττό να πω πως όλο το Team ήταν λες και είχε ένα Phantom Dancer για 6 δεύτερα. Broken item imho

Δημοσ.

Θέλεις να μας πεις γιατί το θες έτσι μήπως υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες?

επειδη εχω ανοιχτο skype + ολο και κατι παω να δω την ωρα του game παιζω windowed. θαθελα ναζω μεγαλυτερο παράθυρο να πιανει ολη την οθόνη εκτός απ τη μπαρα κάτω...

Δημοσ.

ΓΙαυτό ακριβώς σε ρώτησα. Προσωπικά μια χαρά μου δουλεύει το Alt+Tab.

Το έχεις δοκιμάσει να δεις αν σε βολεύει έτσι?

Εκτός αν η λύση που ψάχνεις είναι μισό ('η 70%) το game και το υπόλοιπο του browser.

Δημοσ.

Νομιζω η πλεον η nida ειναι broken?

Κι εγώ το πιστεύω. Πήγαν να της κάνουν το poke με το q λιγότερο αποτελεσματικό και την ανεβάσανε σε όλα τα υπόλοιπα αρκετά. 

Άσε που με την ulti απο lvl one μπορείς να κάνεις op trades όταν βρείς τον άλλον με λίγη ζωή..

Δημοσ.

Μετα απο 1μισο χρονο παραμονης μπορω να πω... BB + FUCK OFF EUNE!
Ξαναγυρισα EUW καθως σιχαθηκα τα PL, ta GR και καθε λογης λογης τρολλοπαιδα...

Επιτελους θα βρω την ηρεμια μου με τα kurwa kurwa..

Οποιος ειναι EUW ας κανει add..

Δημοσ.

καλη τυχη με τους αντιστοιχους πολωνους και ελληνες. γαλλους και γερμανους.

αυτη η καραμελα πρεπει να λιωσει καποια στιγμη.

Δημοσ.

Πως βλέπετε τον Jarvan για top laner παιδιά; Μου αρέσει αρκετά κι έχει την passive η οποία κόβει αρκετά + καλά escapes.

Έχετε να προτείνετε κανέναν άλλο (εύκολο) top laner που να είναι καλούτσικος στο current meta.

Πειραματίζομαι top τελευταία αν κι έχω για main το jungle και μπορώ να πώ πως μου αρέσει αν κι έχω θέματα του πως πρέπει να διαχειριστώ τα minions, με τα last hit κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...