Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αταλε ελεγες 1-2 σελιδες πισω οτι φετος στο soloq ανεβαινεις πολυ ευκολα πλεον

Αυτα που γραφεις εδω πιο πανω, σε σχεση με το current meta κλπ, τα solo lanes που δεν κουβαλανε ευκολα, το 1 ατομo που γενικοτερα δεν θα κουβαλησει μονο του εκτος αν ειναι smurf, τα οποια ειναι και σωστα , δεν ερχονται σε αντιθεση με την αλλη αποψη σου;

Εγω παντως απο silver4 (μετα τα placements) εφτασα gold3 με premade duo σχετικα ευκολα και φτιαχνοντας καλουτσικο mmr (μετα σταματησαμε και μπαινουμε μονο για το decay). Ειναι καλη λυση το duo , περισσοτερο απο ποτε. Πας duo με καποιον που ξερεις οτι δεν ειναι ανιωθος και 80-90% θα παιξει καλα το lane του και τα tfs και απλως βελτιωνεις τις πιθανοτητες να πανε παραπανω κακοι στους απεναντι. Παει ο ενας σε solo lane (top/mid/jungle) παει ο αλλος bot και προσπαθει να κουβαλησει το (πιθανως) ζωο που θα του τυχει στο lane και το profit ειναι οτι συνηθως οι 3 απτους 5 της ομαδας σε πρωτη φαση δεν θα feed-αρουν.

ΥΓ. Σε οτι αφορα τις ιστοριες euw/eune επειδη κανω συχνα spec απτον client και παρακολουθω καμποσα streams , εκτος απο τα d1-d2 στα υπολοιπα elos βλεπω τις ιδιες μλκιες και στους 2 servers. Mεχρι και d1 euw βλεπω παιχνιδια που κανουν αδιανοητα πραγματα ακομα και για μενα που ειμαι gold. Δεν μιλαω να χασουν ενα skillshot, ή να λουσουν σε ενα fight, αυτα ειναι λαθη που κανει ο καθενας σε ενα κακο παιχνιδι. Μιλαω φασεις που ειναι καθαρα θεμα πειρας και μυαλου, πιο ηλιθια calls κι απο bronze / αψυχολογητα risky pushαρισματα 2vs5 στο 35-40min ξερω 'γω κ.α.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω παντως απο silver4 (μετα τα placements) εφτασα gold3 με premade duo σχετικα ευκολα και φτιαχνοντας καλουτσικο mmr (μετα σταματησαμε και μπαινουμε μονο για το decay). Ειναι καλη λυση το duo , περισσοτερο απο ποτε. Πας duo με καποιον που ξερεις οτι δεν ειναι ανιωθος και 80-90% θα παιξει καλα το lane του και τα tfs και απλως βελτιωνεις τις πιθανοτητες να πανε παραπανω κακοι στους απεναντι. Παει ο ενας σε solo lane (top/mid/jungle) παει ο αλλος bot και προσπαθει να κουβαλησει το (πιθανως) ζωο που θα του τυχει στο lane και το profit ειναι οτι συνηθως οι 3 απτους 5 της ομαδας σε πρωτη φαση δεν θα feed-αρουν.

Καλά τα λες.Αλλά να σε ρωτήσω...Εγώ που έκανα transfer west και δεν ξέρω κανέναν Έλληνα τι να κάνω?Τι να κάνω που όσους σχετικά καλούς silverάδες βρήκα στην αρχή παίζανε καλά (όλως τυχαίως παίζανε adc ) και μετά από καμιά 5-6αριά games αρχίζανε και μου γα μάγανε την ψυχολογία και λούζανε τα γκειμ επειδή μένανε στα προηγούμενα κ το πόσο 'καλά' παίξανε?

Τι να κάνω που πλέον έχω κουραστεί με τις αναπηρίες(όχι πως εγώ είμαι τοπ player μην παρεξηγηθώ)και σε κάθε λάθος είτε δικό μου είτε του team γαμιέται η ψυχολογία μου και θέλω να τελειώσει εκεί το game?Ή όταν μέσα σε μια μέρα σε 3 games έχω έναν που έχει εμμονή με το baron δίνει το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ call για baron και ουσιαστικά εκεί χάνεται και το game?Καμιά λύση για μένα τον ασχετούλη παίζει?

Υ.Γ Το να σταματήσω να παίζω το δοκίμασα δεν έπιασε

Δημοσ.

ναι υπαρχει μια λυση. μην σε νοιαζει και τοσο πολυ. κοιτα να παιζεις καλα και αν οι αλλοι ειναι ****. well shit happens , προχωρα στο επομενο game και απο το προηγουμενο κρατα μονο το τι δεν εκανες καλα εσυ.

Ημουν απο τους μεγαλους ragers , το dgaf attitude με ανεβασε απο g4 , P1.

Δημοσ.

ναι υπαρχει μια λυση. μην σε νοιαζει και τοσο πολυ. κοιτα να παιζεις καλα και αν οι αλλοι ειναι ****. well shit happens , προχωρα στο επομενο game και απο το προηγουμενο κρατα μονο το τι δεν εκανες καλα εσυ.

Ημουν απο τους μεγαλους ragers , το dgaf attitude με ανεβασε απο g4 , P1.

easy to say.Έτσι λέω και γω στον εαυτό μου αλλά... plat eune silver v west.Ανάθεμα την ώρα που έκανα το transfer.Λόγω reset & transfer με έβαζε με golds 3-7 τα πρώτα 10.silver 2 κ εκεί που έλεγα να ανέβω gold έπεσα v.Είναι φορές που γελάω και άλλες που λέω είναι για κλάματα η φάση κυριολεκτικά όμως.Όταν ο άλλος pickαρει κάτι για να το δοκιμάσει σε rank (ναι με τέτοιους καρκίνους παίζω και το αξίζω μόνο για το flame που έριχνα παλαιότερα) τι να κάνω πες μου? πφφφ

Δημοσ.

Ενας Γκραντ Μαϊστερ.

Μεγας ποιητης παπαρολογος.

Τι αλλο θα ακουσουμε..

My 2 cents ακούς.

Από ορημότητα

Βlind Pick EUW ": JUNGLE JUNGLE JUNGLE JUUUNGLE...oh we have no supp and duo top?? Damn noobs ok i'll supp -.-"

Draft Pick EUW: "Pref X" εάν δεν το πάρει το πολύ πολύ να γκρινιάξει η να σπάσει στο selection.

Blind PickEUNE: Mid. (του λεει κάποιος οτι είναι παρμένο) I dont care mid or feed this is 142051395th smurf account i fuck your familly pierdol sie kurwo"

Draft Pick EUW: "I said adc i dont care if you chose first fuck you I feed"

Από skill

Silver V EUW>Silver I EUNE (Μπορεί και gold V)

TLDR: Τοxicity και έλλειψη skill υπάρχει παντού αλλά είναι έντονη η διαφορά μεταξύ West και East.

Δημοσ.

easy to say.Έτσι λέω και γω στον εαυτό μου αλλά... plat eune silver v west.

Silver V EUW>Silver I EUNE (Μπορεί και gold V)

TLDR: Τοxicity και έλλειψη skill υπάρχει παντού αλλά είναι έντονη η διαφορά μεταξύ West και East.

αυτα μην τα λετε ουτε του παππα. στο d1 αρχιζει να φαινεται η διαφορα του east με τον west. εχω acc κ στους 2 σερβερς. ε στον west με 15 games ειμαι g1 promos. με 20 champs και 2 rune pages.

• Like 1
Δημοσ.

Αταλε ελεγες 1-2 σελιδες πισω οτι φετος στο soloq ανεβαινεις πολυ ευκολα πλεον

Αυτα που γραφεις εδω πιο πανω, σε σχεση με το current meta κλπ, τα solo lanes που δεν κουβαλανε ευκολα, το 1 ατομo που γενικοτερα δεν θα κουβαλησει μονο του εκτος αν ειναι smurf, τα οποια ειναι και σωστα , δεν ερχονται σε αντιθεση με την αλλη αποψη σου;

ΥΓ. Σε οτι αφορα τις ιστοριες euw/eune επειδη κανω συχνα spec απτον client και παρακολουθω καμποσα streams , εκτος απο τα d1-d2 στα υπολοιπα elos βλεπω τις ιδιες μλκιες και στους 2 servers. Mεχρι και d1 euw βλεπω παιχνιδια που κανουν αδιανοητα πραγματα ακομα και για μενα που ειμαι gold. Δεν μιλαω να χασουν ενα skillshot, ή να λουσουν σε ενα fight, αυτα ειναι λαθη που κανει ο καθενας σε ενα κακο παιχνιδι. Μιλαω φασεις που ειναι καθαρα θεμα πειρας και μυαλου, πιο ηλιθια calls κι απο bronze / αψυχολογητα risky pushαρισματα 2vs5 στο 35-40min ξερω 'γω κ.α.

Οταν ελεγα οτι ανεβαινεις πιο ευκολα , εννοουσα οτι το LP system μαζι με τα promotion jump αλλα κ τους απειρους κακους παιχτες που δεν κανουν βασικα πραγματα σε κατι plat κ diamond divisions βοηθανε στο να παιρνεις elo πιο γρηγορα ειδικα οταν εχεις ενα αξιοπρεπες MMR . Εκτος απο αυτο , εχουν μειωθει κ κατα πολυ τα elo requirements για να λεγεσαι "καλος παιχτης" . S1/S2 εκτος απο οτι επρεπε να ματωσεις για να ανεβεις , με 2k elo τοτε ησουν ενας πολυ καλος παιχτης . Τωρα κ challenger να πας χεστηκε η Μαριωρη γιατι το συστημα εχει ξεφτιλιστει .

Η μεγαλη διαφορα ειναι εκει που ανηκει υποθετικα καποιος . Εννοω στο elo του 

Βλεπεις παιχνιδια να χανονται απο bot lanes που btw ειναι εξαιρετικα snowbally lane στο Solo Q πλεον κ λες πως εχασε αυτο το ατομο . Αλλα κι ομως ανηκει σε αυτο το elo . Απλα υπαρχουν ακομα παιχτες που παιζουν στα μεσα της S4 οπως κ στην S3 . Ε αυτο δεν γινεται . Το παιχνιδι εχει γινει less forgiving , περισσοτερο team oriented . Σιγουρα υπαρχουν κ τα games που κερδιζεις 12-1 στο 15 αλλα κι αυτα τα games γυρνανε αν περιμενεις να κανει 1 λαθος ο αλλος στο 35-40

Σε οτι λες περι duo συμφωνω απολυτα , μακραν πιο ευκολο να ανεβει καποιος . Ειδικα ως bot lane imo . Με 1 fight κερδιζεις το lane κ possibly κ το game . Τα περισσοτερα παιχνιδια που βλεπω χανονται απο bot lanes . Προσεξε , οχι κερδιζονται . Αλλα χανονται . Ολα πλεον ετσι πανε . Δεν κερδιζεις εσυ , απλα χανει ο αλλος γιατι κανει outplay τον εαυτο του η προσπαθει να κερδισει too hard κ στο τελος κανει χαζομαρες

Καλά τα λες.Αλλά να σε ρωτήσω...Εγώ που έκανα transfer west και δεν ξέρω κανέναν Έλληνα τι να κάνω?Τι να κάνω που όσους σχετικά καλούς silverάδες βρήκα στην αρχή παίζανε καλά (όλως τυχαίως παίζανε adc ) και μετά από καμιά 5-6αριά games αρχίζανε και μου γα μάγανε την ψυχολογία και λούζανε τα γκειμ επειδή μένανε στα προηγούμενα κ το πόσο 'καλά' παίξανε?

Τι να κάνω που πλέον έχω κουραστεί με τις αναπηρίες(όχι πως εγώ είμαι τοπ player μην παρεξηγηθώ)και σε κάθε λάθος είτε δικό μου είτε του team γαμιέται η ψυχολογία μου και θέλω να τελειώσει εκεί το game?Ή όταν μέσα σε μια μέρα σε 3 games έχω έναν που έχει εμμονή με το baron δίνει το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ call για baron και ουσιαστικά εκεί χάνεται και το game?Καμιά λύση για μένα τον ασχετούλη παίζει?

Υ.Γ Το να σταματήσω να παίζω το δοκίμασα δεν έπιασε

Φτιαχνεις ενα friend tab , που λεγεται Random Solo Q

Παιζεις , κανεις add οποιονδηποτε σου αρεσει ως παιχτης . Δεν χρειαζεται να ειναι Ελληνας αν ξερεις να μιλας βασικα αγγλικα . Φτιαχνεις ενα μικρο note τι παιζει πχ Μετριος Jarvan 

Ρωτας αν θελει να παιξετε duo , proceed to gain elo

Inc 4,10 με πολλες αλλαγες btw

Δημοσ.

Φτιαχνεις ενα friend tab , που λεγεται Random Solo Q

Παιζεις , κανεις add οποιονδηποτε σου αρεσει ως παιχτης . Δεν χρειαζεται να ειναι Ελληνας αν ξερεις να μιλας βασικα αγγλικα . Φτιαχνεις ενα μικρο note τι παιζει πχ Μετριος Jarvan 

Ρωτας αν θελει να παιξετε duo , proceed to gain elo

Inc 4,10 με πολλες αλλαγες btw

Αυτο κάνω ρε συ αλλά καταρχάς έχω καιρό να δω καλό παίκτη ο οποίος πιστεύω ότι θα μπούμε duo κ δε θα καρκινιάσω και μαζί του.Βλέπω πως γράφει κ πως παίζει το να κερδίσω ένα γκειμ κ να χει ο εκάστοτε παίκτης 7-0 πχ αν σε όλο το γκειμ έκανε βλακείες δε θα με ωθήσει στο να τον κάνω αντ..Και το λέω αυτο σήμερα που χθες και προχθές είχα 4-1 wins..και σχετικά εύκολες με βάση άλλες..Ξέρω όμως και παραδέχομαι ότι έπαιξα χάλια με βάση αυτο που μπορώ πραγματικά να παίξω..Ενώ οι άλλοι από το team " i carry im pro ", τι να τους κάνω αντ?Δεν αξίζει και ομολογώ ότι είμαι μεγάλος παραξενιάς και ίσως να το αξίζω όλο αυτο γιατί αν δεν έχεις ηρεμία δεν πας πουθενά

Δημοσ.

Αυτο κάνω ρε συ αλλά καταρχάς έχω καιρό να δω καλό παίκτη ο οποίος πιστεύω ότι θα μπούμε duo κ δε θα καρκινιάσω και μαζί του.Βλέπω πως γράφει κ πως παίζει το να κερδίσω ένα γκειμ κ να χει ο εκάστοτε παίκτης 7-0 πχ αν σε όλο το γκειμ έκανε βλακείες δε θα με ωθήσει στο να τον κάνω αντ..Και το λέω αυτο σήμερα που χθες και προχθές είχα 4-1 wins..και σχετικά εύκολες με βάση άλλες..Ξέρω όμως και παραδέχομαι ότι έπαιξα χάλια με βάση αυτο που μπορώ πραγματικά να παίξω..Ενώ οι άλλοι από το team " i carry im pro ", τι να τους κάνω αντ?Δεν αξίζει και ομολογώ ότι είμαι μεγάλος παραξενιάς και ίσως να το αξίζω όλο αυτο γιατί αν δεν έχεις ηρεμία δεν πας πουθενά

Tι να σου πω , δεν ξερω τι παιζει αλλα σιγουρα καπου φταις κ εσυ

Προσωπικα μιας κ παιζω support , οταν μπαινω Solo Q προσευχομαι να παιζει καποιος AD ( που ειναι πραγμα σπανιο )

Αντι λοιπον να το κανω αυτο καθε φορα , βλεπω με ποιους εχω synergy κ ποιοι παιζουν καλα κ κανω add

Πρωτη φορα το εφαρμοσα περυσι , απο Plat 1 που ειχα κολλησει κ νομιζα οτι για εκει ειμαι , εφτασα D2 

Φετος εκανα το ιδιο , παρολο που ηξερα οτι ανετα μπορω μεχρι D1 . Απλα επειδη ηταν πιο ευκολο . Το πηγαμε σερι μεχρι D1 απο D5 . 

Δεν χρειαζεται να κανεις κ εσυ το ιδιο , δεν λειτουργουν ολοι ετσι . Απλα προσωπικα προτιμω να παιζω με καποιον που ξερω οτι δεν θα με κρεμασει η που γενικα οτι δεν θα χρειαστει να γραφω εκθεσεις στο game για το τι πρεπει να κανει στο D1 

Δημοσ.

Καλα για silver και αλλα χαμηλα ελο παιδες φταιτε εσεις.Οπως λεω οτι και εγω φταιω που κολλαω στο d2.Απλα τα περιθωρια βελτιωσης σε ενα σιλβερ για να ανεβει ειναι τεραστια σε σχεση με καποιον diamond.Εγω πχ για να ανεβω ευκολα στα μισα του d1 ,πρεπει να ειμαι challanger παικτης.Δεν ειμαι και εχω κωλησει στα σκατα.Παιζω και lane που δεν ειναι το meta να κουβαλησει και gg.

Οπως ειπε ο ατταλος,το καλυτερο lane να κουβαλησει ακομα και full noobs ειναι το adc.Γενικα το παιχνιδι εχει γινει πολυ adc dependent

Δημοσ.

Και αυτό γιατί έφυγε το meta από τους assassin τύπου Zed και Kha που μπορούσαν να σβήσουν το adc για πλακα άμα έπαιζες σωστά play. Τώρα με το heal και flash τι ακριβώς να κάνει ένας zed.

Δημοσ.

Δεν ειναι το heal κ το flash οσο το buff του exhaust σε -50% dmg μαζι με το broken Mikaels 

Δεν υπαρχουν assassins εκτος απο Rango κ LB που ειναι viable ( μεχρι το 3,10 δηλαδη )

Δημοσ.

Η Irelia δεν εχει σχεση με το mid , η Irelia κολλαει στο tp meta που παιζεται στο top κ μιας κ τα παιχνιδια κρατανε 30-35 λεπτα average εχει χρονο να κανει scale

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...