Hyphen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Eχει παιξει κανεις τα κατατακτηρια match τωρα? δηλαδη αυτες τις βδομαδες. Μου εδωσαν ενα acc στο west, ειμαι East με το main acc. Εχω κανει 9win 0lose που λετε να μπω στην χειροτερη?
paularas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 silver ii-i έως και gold 3 μπαίνεις νομίζω με νέο acc
Hyphen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 silver ii-i έως και gold 3 μπαίνεις νομίζω με νέο acc εδω ειναι το θεμα το παιδι που μου το εδωσε ηταν silver season 3 αλλα απο Inactivity τον εριξε bronze και τον κρατησε σαν bronze.
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μid silver λογικα τοτε Απλα μετα θα πηδας divisions
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Eχει παιξει κανεις τα κατατακτηρια match τωρα? δηλαδη αυτες τις βδομαδες. Μου εδωσαν ενα acc στο west, ειμαι East με το main acc. Εχω κανει 9win 0lose που λετε να μπω στην χειροτερη? gold
Hyphen Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Eχει παιξει κανεις τα κατατακτηρια match τωρα? δηλαδη αυτες τις βδομαδες. Μου εδωσαν ενα acc στο west, ειμαι East με το main acc. Εχω κανει 9win 0lose που λετε να μπω στην χειροτερη? Το συστημα τα σπαει τελικα 9wins 1lose και με βαζει silver 3. χαχαχα
Atallos1 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Λογικο ειναι εφοσον ειχες πεσει bronze απο inactivity , οπως σου ειπα κ πριν mid silver θα σε εβγαζε Απλα τωρα θα πηδας divisions/promos 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Λοιπον,δεν ξερω τι γινετε αλλα η ο east ειναι της πουτσας και ειναι low skilled as fuck ή δεν ξερω τι.Δεν γιεντε να να κερδιζω συνεχεια το lane μου με Fb συνεχεια,να το βλεπει η ομαδα σου και αντι να κατσουν να μην feeδαρουν να κανουν 0-10 στο bot.Δηλαδη αν δεν γινετε στο d2-d1 αυτο που γινετε?και δεν ειναι ενα ματς,.Συνεχεια το ιδιο πραγμα Diamond Και δεν ευχαριστιεσε ενα παιχνιδι.Αποτι φαινετε να ανεβω αλλο και να παω d1 δεν θα τα καταφερω ,μαλλον θα πεσω με τετοια bot που κυκλοφουρουνε ,Οποτε ας αρχισω να δοκιμαζω παικτες στο τοπ με τελε και ας failαρω. Εχει αποδυναμωθει παρα πολυ το τοπ lane,δεν κουβαλαει με τιποτα αν το mid σου και το bot σου ειναι unskilled.Δεν ηταν ετσι περισυ το τοπ.Κερδιζες το lane σου και snowballαρες,πλεον σκατα.Αυτα ειχα να πω,εβγαλα τον καρκινο απο μεσα μου,καληνυχτα.
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Well εχει αλλαξει το meta Ενας μονος του πλεον δεν μπορει να κερδισει το game ( μονο σε smurf καταστασεις γινονται αυτα ) αλλα ενας μονος του μπορει να το χασει . Για αυτο ολο το game δεν ειναι το ποιος θα παιξει καλυτερα , αλλα το ποιος θα παιξει χειροτερα και οσο συνεχιζουν να κανουν το παιχνιδι να ειναι αληθινο team game αυτο θα γινεται . Εισαι pretty much στο ελεος του matchmaking . Αν εχεις τους λιγοτερο κακους θα κερδισεις , αν οχι δεν θα κουβαλησεις ακομα κ αν εχεις κανει stomp το lane σου . Well γινεται αλλα πολυ πιο δυσκολα σε συγκριση με τις προηγουμενες seasons
MavroManitari Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Λοιπον,δεν ξερω τι γινετε αλλα η ο east ειναι της πουτσας και ειναι low skilled as fuck ή δεν ξερω τι. Ο Ευρωπαίος πρέπει να έχει τον West ως την γυναίκα του και τον East ως το τσολάκι του. Για να κάνει προκοπή στο σπίτι του θα του ζαλίσει τα @@ μέχρι αηδίας αλλά θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο. Θα τον επιβραυέυει σπάνια αλλά θα το απολαμβάνει παραπάνω γιατί θα αναλογίζεται πόσο πάλεψε για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν μπορεί να την κάνει ότι θέλει γιατί του κλείνει το σπίτι ανά πάσα στιγμή. Το τσολάκι του δίνεται εύκολα και μάλιστα τον επιβραβεύει και καλύτερα αλλά όταν του σπάσει τα νεύρα έτσι επειδή είναι μια κ***όλα και μισή, όχι για κανέναν σοβαρό λόγο. Γιαυτό είναι και η γκόμενα στο παντρεμένο ζευγάρι. Της δίνεις σημασία μόνο όταν δεν σε φροντίζει η γυναίκα σου για ένα γρήγορο έτσι να νιώσεις μάγκας ξανά, ή όταν έχεις ντέρτια και θες να της ρίξεις και βρισίδια.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Well εχει αλλαξει το meta Ενας μονος του πλεον δεν μπορει να κερδισει το game ( μονο σε smurf καταστασεις γινονται αυτα ) αλλα ενας μονος του μπορει να το χασει . Για αυτο ολο το game δεν ειναι το ποιος θα παιξει καλυτερα , αλλα το ποιος θα παιξει χειροτερα και οσο συνεχιζουν να κανουν το παιχνιδι να ειναι αληθινο team game αυτο θα γινεται . Εισαι pretty much στο ελεος του matchmaking . Αν εχεις τους λιγοτερο κακους θα κερδισεις , αν οχι δεν θα κουβαλησεις ακομα κ αν εχεις κανει stomp το lane σου . Well γινεται αλλα πολυ πιο δυσκολα σε συγκριση με τις προηγουμενες seasons Θυμασαι τι ειχα βαλει για motto εε?Best matchmaking ever.Hue .Αν και πιστευω οτι μπορεις να κανεις carry,αλλα οχι πλα πρεπει να tryhαρνταρεις ,πρεπει να πεθανεις πανω στο keyboard.Εκανα καποια λαθοι πχ στο τελευταιο game ,και κοστησαν[ενα λαθος εκανα].Θα μποορυσα να αρχισω να δινω οδηγιες,αλλα κλαιν μαιν.Αν ειναι σε καθε game να το κανω αυτο δεν θα την παλεψω.
Atallos1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Και για αυτο δεν υπαρχει θεμα server , παντου τα ιδια ειναι West/East , NA η Ουγκαντα παλι τα ιδια προβληματα υπαρχουν 1
sistah Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ο Ευρωπαίος πρέπει να έχει τον West ως την γυναίκα του και τον East ως το τσολάκι του. Για να κάνει προκοπή στο σπίτι του θα του ζαλίσει τα @@ μέχρι αηδίας αλλά θα τον κάνει καλύτερο άνθρωπο. Θα τον επιβραυέυει σπάνια αλλά θα το απολαμβάνει παραπάνω γιατί θα αναλογίζεται πόσο πάλεψε για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν μπορεί να την κάνει ότι θέλει γιατί του κλείνει το σπίτι ανά πάσα στιγμή. Το τσολάκι του δίνεται εύκολα και μάλιστα τον επιβραβεύει και καλύτερα αλλά όταν του σπάσει τα νεύρα έτσι επειδή είναι μια κ***όλα και μισή, όχι για κανέναν σοβαρό λόγο. Γιαυτό είναι και η γκόμενα στο παντρεμένο ζευγάρι. Της δίνεις σημασία μόνο όταν δεν σε φροντίζει η γυναίκα σου για ένα γρήγορο έτσι να νιώσεις μάγκας ξανά, ή όταν έχεις ντέρτια και θες να της ρίξεις και βρισίδια. Ενας Γκραντ Μαϊστερ. Μεγας ποιητης παπαρολογος. Τι αλλο θα ακουσουμε.. 2
Spartan117 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλά αυτό το ότι μπορεί να έχεις μεγάλο lead εσύ και όλοι οι άλλοι να fail-λαρουν το ένιωσα και εγώ. Στο τέλος της s3 ήμουν plat 1 και το άφησα πριν καμια 2-3 μήνες γενικά το lol. Τώρα που ξανά άρχισα χαροπαλεύω με τα παιδιά του gold που δεν λένε να μην feedaroun. Είχα ρε άτομο που feedare επίτηδες επειδή δεν τον άφησαν να πάει mid, 0/17/2 lulu. Ευτυχώς ανεβαίνω γρήγορα και όταν στρώσει το mmr ελπίζω να δω καλύτερα πράματα, αλλα απότι λέτε και εσείς παιδιά ούτε στο Diamond δεν έχει καλύτερα. Κλαφτα. Ο west είναι συγκριτικά καλύτερος στο επίπεδο plat/diamond; αξίζει το transfer;
Προτεινόμενες αναρτήσεις