Atallos1 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Ωραιο συντομο κ περιεκτικο infographic για τις αλλαγες στα AD Items
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 rip bloodthrirster?Πραγματικα βγαλανε τα stacks πουθ δινει 30 ad?Βλεπω να κανουν ολα τα ad carry rush το infinity και ολα τα τοπ λανε [ακομα και ριβεν και mid assassin]μονο tiamats.
pge-3- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 πλεον μπορει να βγαινει αργοτερα μερικες φορες αντι για καποιο banshee's veil σε μια λογικη semi att-def item
nasos o psaras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 μονο σε εμενα μ αρεσαν οι αλλαγες? το shield στα adc ηταν κατι που το χρειαζονταν με τους assasins ,στο mid game θα βγαζουν παραπανω dmg με ενα τυχαιο critical που το dmg που βγαζανε σε σχεση με εναν mid laner η τοπ bruiser ηταν αρκετα λιγοτερο .ασε που θα δουμε και κανα αλλο adc εκτος lucian .παρα ηταν snowball ιτεμ το bt καλα του κανανε
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 To καινουριο match history που κανει τεστ στη Brazil . πατωντας πανω σε καθε παιχνιδι δινει διαφορα stats Ολα θα ειναι accessible απο τον browser
MavroManitari Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Εμένα μου αρέσει το BT και αλλαγμένο...μάλιστα αν πρόσεξα καλά δίνει παραπάνω gold efficiency που είναι λόγος να το rushάρεις παραπάνω.
Atallos1 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Με 600g διαφορα κ με nerfed το BT δεν το βλεπω , θα δειξει Το gold efficiency ανεβαινει λογω της ασπιδας , που ομως ανοιγει οταν εισαι full hp . Αν υπολογισεις οτι assassins δεν βλεπεις πια , δεν εχει κ τρομερο use η ασπιδα , Imho 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 To καινουριο match history που κανει τεστ στη Brazil . πατωντας πανω σε καθε παιχνιδι δινει διαφορα stats Ολα θα ειναι accessible απο τον browser φοβερο
MavroManitari Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Με 600g διαφορα κ με nerfed το BT δεν το βλεπω , θα δειξει Το gold efficiency ανεβαινει λογω της ασπιδας , που ομως ανοιγει οταν εισαι full hp . Αν υπολογισεις οτι assassins δεν βλεπεις πια , δεν εχει κ τρομερο use η ασπιδα , Imho Δεν ξέρω...παίζω ελεεινά πολύ Jinx και με το που είδα της αλλαγές το είδα υπό Jinx vision. Χωρίς σοβαρό escape και κανένα HP/Armor buff πιστεύω πως μπορεί με σώσει από πολλά ganks/engages. ΜΕ αυτά που βλέπω εδώ το βλέπω πιο πολύ για OP Jinξάρα τώρα εάν φορτώνει τόσο γρήγορα με το AS steroid της.
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 απο promo για silver1 > silver5 με κατι ψιλα. τι πικρα ειναι αυτή
billsnake21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 απο promo για silver1 > silver5 με κατι ψιλα. τι πικρα ειναι αυτή Πίστεψε με..σε καταλαβαίνω!
Ακραίος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2014 Φήμες λένε ότι το παιχνίδι DD vs TYL θα αρχίσει με την λήξη του Mundial. Kappa
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 AP (και λιγο AS) Kayle top ειναι hypercarry ή ειναι ιδεα μου; Εχω αρχισει και παιζω τωρα τελευταια και κουβαλαει τα ακουβαλητα χωρις καν να την εχω κανει mastery. Lane bully ειδικα στο top, wave clear, splitpusher, 1vs1 god , πολυ καλο scaling, απιστευτο aoe dmg late game για τα tfs, ακομα και outplay να φαει στο lane εχει πολλες πιθανοτητες επιστροφης στο παιχνιδι (οπως ο jax πχ) κλπ κλπ. Καταλαβαινω οτι δεν ταιριαζει στο meta του top, οτι υστερει καπως σε mobility και cc, αλλα εστω κι ετσι μου κανει εντυπωση που δεν ειναι συχνοτερο pick.
billsnake21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2014 Σίγουρα ο φίλτατος αταλλος θα ήταν ο κατάλληλος για να σου απαντήσει :Ρ Αλλά γενικά τώρα τελευταία το βλέπω πιο συχνά σαν pick στο top.Το nashors tooth μαζί με το runaans είναι τρομερό,όσες φορές το έχω δει τουλάχιστον :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις