Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

rip bloodthrirster?Πραγματικα βγαλανε τα stacks πουθ δινει 30 ad?Βλεπω να κανουν ολα τα ad carry rush το infinity και ολα τα τοπ λανε [ακομα και ριβεν και mid assassin]μονο tiamats.

Δημοσ.

πλεον μπορει να βγαινει αργοτερα μερικες φορες αντι για καποιο banshee's veil σε μια λογικη semi att-def item

Δημοσ.

μονο σε εμενα μ αρεσαν οι αλλαγες? το shield στα adc ηταν κατι που το χρειαζονταν με τους assasins ,στο mid game θα βγαζουν παραπανω dmg με ενα τυχαιο critical που το dmg που βγαζανε σε σχεση με εναν mid laner η τοπ bruiser ηταν αρκετα λιγοτερο .ασε που θα δουμε και κανα αλλο adc εκτος lucian .παρα ηταν snowball ιτεμ το bt καλα του κανανε

Δημοσ.

Με 600g διαφορα κ με nerfed το BT δεν το βλεπω , θα δειξει

Το gold efficiency ανεβαινει λογω της ασπιδας , που ομως ανοιγει οταν εισαι full hp . Αν υπολογισεις οτι assassins δεν βλεπεις πια , δεν εχει κ τρομερο use η ασπιδα , Imho

• Like 1
Δημοσ.

Με 600g διαφορα κ με nerfed το BT δεν το βλεπω , θα δειξει

Το gold efficiency ανεβαινει λογω της ασπιδας , που ομως ανοιγει οταν εισαι full hp . Αν υπολογισεις οτι assassins δεν βλεπεις πια , δεν εχει κ τρομερο use η ασπιδα , Imho

Δεν ξέρω...παίζω ελεεινά πολύ Jinx και με το που είδα της αλλαγές το είδα υπό Jinx vision. Χωρίς σοβαρό escape και κανένα HP/Armor buff πιστεύω πως μπορεί με σώσει από πολλά ganks/engages.

ΜΕ αυτά που βλέπω εδώ το βλέπω πιο πολύ για OP Jinξάρα τώρα εάν φορτώνει τόσο γρήγορα με το AS steroid της.

Δημοσ.

AP (και λιγο AS) Kayle top ειναι hypercarry ή ειναι ιδεα μου; Εχω αρχισει και παιζω τωρα τελευταια και κουβαλαει τα ακουβαλητα χωρις καν να την εχω κανει mastery. Lane bully ειδικα στο top, wave clear, splitpusher, 1vs1 god , πολυ καλο scaling, απιστευτο aoe dmg late game για τα tfs, ακομα και outplay να φαει στο lane εχει πολλες πιθανοτητες επιστροφης στο παιχνιδι (οπως ο jax πχ) κλπ κλπ.

Καταλαβαινω οτι δεν ταιριαζει στο meta του top, οτι υστερει καπως σε mobility και cc, αλλα εστω κι ετσι μου κανει εντυπωση που δεν ειναι συχνοτερο pick.

Δημοσ.

Σίγουρα ο φίλτατος αταλλος θα ήταν ο κατάλληλος για να σου απαντήσει :Ρ

Αλλά γενικά τώρα τελευταία το βλέπω πιο συχνά σαν pick στο top.Το nashors tooth μαζί με το runaans είναι τρομερό,όσες φορές το έχω δει τουλάχιστον :Ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...