Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλα παιδια η ριοτ γα...τε εχω 5 νικες σερι την μια μου δινει 11 τη αλλη 15 την αλλη 18 και τωρα 12 ....

Αν το 12ρι το πηρες οντας κοντα στα 100lp ενος division, τοτε συμβαινει καποιες φορες, αναλογως το mmr σου.

Υπαρχει και η περιπτωση του loss prevented που ειπαν πιο πανω.

Δημοσ.

Μονο στο D1 υπαρχει clamping πλεον

Ψοφησε κ ο EUNE

Οχι.

Φιλος εχει bronze 5 account με 40 defeats παραπανω ( :lol: ). Οταν ειναι 0 LP στο win παιρνει 20ρικο+. Στο επομενο 21-22. Οταν περασει τα 60-65 LP τοτε παιρνει 14-18 LP. Παρατηρημενο επανειλημενως και μου εκανε εντυπωση την 1η φορα γιατι νομιζα οτι εχει σταματησει να ισχυει το clamp.

Βεβαια δεν ειναι clamping με την ενοια που γινοταν παλια (που κολλαγες στα 99LP και σου δινε 0LP) αλλα υποθετω οτι συμβαινει επειδη εχει αρκετα κακο mmr που θελει να τον δυσκολεψει ελαφρως πριν παει για promos.

Δημοσ.

Αυτο συμβαινει λογω MMR , ετσι κι αλλιως δεν υπηρχε clamping σε V division η τουλαχιστον γινοταν πολυ πολυ δυσκολα

Clamping ( με τον true ορο ) μονο στο D1 πλεον οπως ειπα . 

Παντως γενικα ειναι ευκολο να ανεβεις πλεον , δεν ειναι S2 που ανεβαινεις με το στανιο 

Δημοσ.

Ε αυτο ειπα κι εγω.

Δεν μιλησε κανεις για clamping.

Η ευκολια να ανεβεις ειναι η ιδια με την περσυνη, δεν εχει αλλαξει κατι, περαν της αφαιρεσης του clamping που και παλι σπανια τυχαινε. Για s2 δεν ξερω γιατι δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιο game :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...