Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενική μείωση τιμής είναι.

οπότε μάλλον βιάστηκα λίγο..βέβαια ήταν και οι δύο στη λίστα με αυτούς που σκεφτόμουν να πάρω...η μόνη βλακεία είναι ότι σε λίγα παιχνίδια πάω lvl 20 και ενώ μπορούσα να πάρω με τη μία όλα τα runes που ήθελα τώρα δε θα μου φτάσουν με τίποτα...

επίσης από τα λίγα παιχνίδια που έπαιξα ο twich μου φάνηκε να πέφτει πραγματικά πάρα πολύ εύκολα(δεν έχω συνηθίσει καθόλου τέτοιου είδους παίχτες)...επίσης στην μου φαίνεται αρκετά δύσκολο να κάνω kill με αυτόν και έτσι αργώ να πάρω καλά αντικείμενα..από την άλλη ο karthus μου άρεσε πολύ...ίσως γιατί μέχρι τώρα κατά κύριο λόγο έπαιζα με fiddlesticks...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το νέο μεγάλο πρωτάθλημα από το gamebattles.gr είναι έτοιμο να ξεκινήσει. Μετά από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν άλλα leagues στο site μας όπως το Hellenic Starcraft2 League και το Greek Fifa League ήρθε και η σειρά για το πρωτάθλημα του πιο δημοφιλούς Moba game παγκοσμίως, το League of Legends. Από σήμερα λοιπόν το site του LoL Greek League ανοίγει τις πύλες του έτοιμο να υποδεχτεί τις ομάδες που θέλου να διεκδικήσουν τον τίτλο της νούμερο 1 Ελληνικής ομάδας. H άποψή σας είναι σημαντική, και το league είναι φτιαγμένο με γνώμονα του τί εσείς επιθυμείτε. Πριν λοιπόν τελειοποιήσουμε τους κανόνες και ανοίξουμε τα registrations θα θέλαμε να συμπληρώσετε το poll που θα βρείτε στην σελίδα http://lol.gamebattles.gr/home/item/4-gigapoll.html ώστε να έχουμε ένα league διασκεδαστικό και ευχάριστο.

Δημοσ.

Ρε παιδια τι γινεται,δεν μπορω αλλο.Εχω κανει 8 συνεχομενεσ ηττεσ και στα περισσοτερα χανουμε.Δεν ξερω τι να κανω.Συνεχεια αποιος feedαρει.ΤΟ θεμα ειναι οτι κανω καλα σκορ[23-4 με talon και χασαμε ,ενω κερδιζαμε με +15,γαιτι το τανκ μας πηγε και εκανε backdoor ].Σε αυτο το season εχω 5-1 στα ranked [δεν πολυπαιζω],υπαρχει περιπτωση επειδη εχω θετικο να βρισκω καλυτερους αντιπαλους[αλλα νουμπαδες συμπαικτες?]

Δημοσ.

Offtopic, αλλά κάτσε λίγο δηλαδή από το link του signature σου μπορώ να μπω και να παίξω τσαμπέ; Γιατί αυτό γράφεις.. Τσαμπέ τσαμπέ;

Δημοσ.

Το «σκορ» δεν κρίνει το παιχνίδι αλλά το αν κάτσεις να καθαρίσεις τα lane,ακόμα και να κάνετε όλοι σας από 30 kill(all mid και βουρ..κ'όποιον πάρει ο χάρος) αν δεν καταστρέψετε τα turret θα σας φάνε τα Minions από της πλευρές και μετά άντε να σωθείς.

Αφού θεωρείς τον εαυτό σου καλό παίκτη φρόντισε όταν πέφτεις σε noobο-ομάδα να καθαρίζεις εσύ τα lane και να λες και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Δημοσ.

Το «σκορ» δεν κρίνει το παιχνίδι αλλά το αν κάτσεις να καθαρίσεις τα lane,ακόμα και να κάνετε όλοι σας από 30 kill(all mid και βουρ..κ'όποιον πάρει ο χάρος) αν δεν καταστρέψετε τα turret θα σας φάνε τα Minions από της πλευρές και μετά άντε να σωθείς.

Αφού θεωρείς τον εαυτό σου καλό παίκτη φρόντισε όταν πέφτεις σε noobο-ομάδα να καθαρίζεις εσύ τα lane και να λες και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ο μονος τροπος να κερδισω ειναι να παιρνω ad carry[miss fortune παιζω αρκετα καλα]καθως ειμαι μακρια ,βαραω ασχημα ,και κανω καλο late game,μονο ετσι.

Δημοσ.

Ναι με το link του sing μου μπορείς να παίξεις το League of Legends τζαμπέ!

Το άλλο link στο topic που δεν είναι off topic μια και δεν έχει θεματική ενότητα για online tournaments είναι για το τουρνουά!

Δημοσ.

Τζαμπέ είναι το παιχνίδι! Είναι free to play. Έχει κάποια καλούδια για αγορά αλλά δεν είναι απαρέτητα. Εγώ το παίζω για πάρα πολλή καιρό free χωρίς να πληρώσω για skins κτλ και δεν έχει διαφορά το gameplay μου από κάποιον που πληρώνει. Αν θέλεις να αγοράσεις ένα skin για να έχεις όμορφο ήρωα, ή ξέρω γω άλλα περιττά πράματα είναι αρκετά φθηνά!

να μπούμε λίγο ontopic όμως για το τουρνουά!!!

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε zeniath και koritsi για pc pro,next?

.

Εγω απο τα comments τους αλλα καταλαβαινω και τα παρακολουθω καιρο αλλα τεσπα! απο μακρια βαραει σωστα το ειπε! δηλαδη το range attack πως μεταφραζεται στα ελληνικα? Α ρε αθανατο ελληνικο community οπου μπει ο ελληνας γαμ..ται το συμπαν!

ps. εμενα μου ειπε και η αδερφη μου οτι ειμαι πολυ pro γιατι δεν μπορουσε να ξεχωρισει ποιος ειμαι στο lane! haha... οτι να ναι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...