Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισητηρια μπορεις να βγαλεις και στην εισοδο του γηπεδου για το event; Ή μονο online κρατηση?

Γράφει και για σημεία πώλησης στην ανακοίνωση εκτός από online κράτηση (αλλά λογικά όχι στην είσοδο του γηπέδου). Φαντάζομαι θα ανακοινωθούν σύντομα.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κερδισα σημερα(εχοντας 5 σερι νικες) και μου εδωσε 17 ποντους αντι για 24-25 που μου εδινε συνηθως..Εγινε κατι παρομοιο και σε εναν φιλο μου, γιατι ετσι? -_-

Δημοσ.

Αναλογα το MMR σου πανε τα LP που κερδιζεις/χανεις

Αν το MMR σου δεν ειναι αρκετο για το division που εισαι τοτε θα παιρνεις λιγα κ θα χανεις πολλα

Αν ειναι average θα παιρνεις κ θα χανεις περιπου τα ιδια . Αν εχεις πολυ καλο MMR θα παιρνεις 30αρια κ θα χανεις 12 κ θα μπορεις να κανεις κ skip divisions/promos

Δημοσ.

Dunnoz μπορει απλα να επαιζες με αντιπαλους που ειχαν αρκετα χειροτερο MMR απο σενα , μπορει το Loss Prevention να ηταν on κ να πηρες λιγοτερα . Who knows

Δημοσ.

έχω 54 % win ratio με average mmr και έχασα 4 games σερί κ έπεσε το mmr..στο κανονικό...

από 27 Lp πού έπαιρνα πήγα στο 19...

κ βλέπω άλλους στο ίδιο division με 52 % win ratio με καλύτερο mmr ..

πολύ παράξενο μου φαίνεται πάντως

Δημοσ.

έχω 54 % win ratio με average mmr και έχασα 4 games σερί κ έπεσε το mmr..στο κανονικό...

από 27 Lp πού έπαιρνα πήγα στο 19...

κ βλέπω άλλους στο ίδιο division με 52 % win ratio με καλύτερο mmr ..

πολύ παράξενο μου φαίνεται πάντως

Που βλεπεις το μμρ σου;

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα αλλαξει. δεν εχω διαβασει πουθενα κατι σχετικο κ δεν υπαρχει κ σοβαρος λογος tbh 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...