nrkmaiden Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δεν εχω δει καθολου τα buffs. μια σελιδα πισω(1216) ειναι το 4,10 που σχεδιαζουν
πανηλειακός Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Gold iv east. Αν θέλει κανεις Duo μου λέει sfaximus ingame
carrypizza Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 http://www.twitch.tv/tomiloctre ειμαι on οποιος θελει ριχνει μια ματια καλο βραδυ
Pa0ki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 cloud9 vs clg http://euw.lolesports.com/#lang=english-provider=youtube
billsnake21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 cloud9 vs clg http://euw.lolesports.com/#lang=english-provider=youtube Άντε γειά :Ρ Για να δούμε τον γλυκούλη qtpie τι θα κάνει:Ρ
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Dem nida's spears! Αυτό με το duo jungling στην αρχή πώς ξεκίνησε και ξαφνικά το εφάρμοσαν όλοι?
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Απο τα swaps ξεκινανε ολα Προτιμουν να εχουν το AD να φαρμαρει με την ησυχια του , παρα να παιζει φαπες στο bot κ να μεινει πισω λογω ενος κακου matchup Εφοσον λοιπον γινεται το swap , ουσιαστικα δεν υπαρχουν top laners γιατι τα AD κανουν freeze οποτε δεν υπαρχει λογος να μεινουν στο lane εκτος απο οταν τα cs φτασουν καποια στιγμη στο tower . Double jungle κ 4v1 η 3v1 dives ενδιαμεσα , ολα μετα το 7ο λεπτο που τα towers ειναι κ πιο αδυναμα 1
Pa0ki Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Απο τα swaps ξεκινανε ολα Προτιμουν να εχουν το AD να φαρμαρει με την ησυχια του , παρα να παιζει φαπες στο bot κ να μεινει πισω λογω ενος κακου matchup Εφοσον λοιπον γινεται το swap , ουσιαστικα δεν υπαρχουν top laners γιατι τα AD κανουν freeze οποτε δεν υπαρχει λογος να μεινουν στο lane εκτος απο οταν τα cs φτασουν καποια στιγμη στο tower . Double jungle κ 4v1 η 3v1 dives ενδιαμεσα , ολα μετα το 7ο λεπτο που τα towers ειναι κ πιο αδυναμα Το έκανε κάποια ομάδα πρώτη και το αντέγραψαν οι υπόλοιποι? Δηλαδή να έγινε το swap και ο ένας toplaner να πήγε κανονικά στο lane(όπως γινόταν στο απλό lane swap) και ο αντίπαλος να πήγε duo jungle, surprise φαση? Γιατί εγώ χθες έπιασα το na lcs και όλοι έχουν αυτή την τακτική λες και ακολουθούν την ίδια γραμμή("λοιπόν από εδώ και πέρα θα παίζετε έτσι")
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το έκανε κάποια ομάδα πρώτη και το αντέγραψαν οι υπόλοιποι? Δηλαδή να έγινε το swap και ο ένας toplaner να πήγε κανονικά στο lane(όπως γινόταν στο απλό lane swap) και ο αντίπαλος να πήγε duo jungle, surprise φαση? Γιατί εγώ χθες έπιασα το na lcs και όλοι έχουν αυτή την τακτική λες και ακολουθούν την ίδια γραμμή("λοιπόν από εδώ και πέρα θα παίζετε έτσι") Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ξεκινησε απο το NA , θυμαμαι σιγουρα μια challenger team να το κανει μαλιστα πριν αρχισει να γινεται μοδα στο LCS αλλα παιζει να κανω κ λαθος . OGN/Masters εχω καιρο να δω Ολοι ετσι παιζουν πλεον , δεν υπαρχει λογος απο ενα bad play η απο ενα κακο matchup να βρεθει πισω το top η το bot . Το top ειδικα ως το πιο snowball lane ειναι πολυ δυσκολο να το γυρισεις οταν χανεις . Οποτε jungle buddies μεχρι να χτυπησουν τα cs tower Αν δεν φας dive 4v1 κ μπορεις να τα παρεις , καλως . Αν οχι συνεχιζεις το ιδιο μεχρι να πεσει καποιο tower . Το duo που ειναι στο bot lane παιρνει δρακο στα 4 λεπτα (περιπου 600g) κ εχει το timer για το επομενο . Θα ηθελα να δω ενα % απο το ποσες ομαδες κερδιζουν απο αυτες που παιρνουν δρακο πρωτες Για αυτο κ το mid κ ad παιζουν το σημαντικοτερο ρολο πλεον στα games , pretty much γιατι ειναι οι μονοι που εχουν farm
OhgmaAurvanium Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Σερί 12-1 ranked και απο Gold 5 που ειχε φτασει το acc.. Gold 3 σε μιαμιση μερα! Οποιος ειναι για κανα duo αργα τα βραδυα ας πει τπτ, mid & jungle παιζω.. Sent from my iPhone using Insomnia
nasos o psaras Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 αυτο που ριχνει dc σε ολους στο παιχνιδι σας τυχαινει??
aris1986 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Εισητηρια μπορεις να βγαλεις και στην εισοδο του γηπεδου για το event; Ή μονο online κρατηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις