Ακραίος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Εισαι καμμενος και εσυ ρε .ΛΟλ :-D Τον trollαρα ωραία, ψάρωσε. Αχαχαχα!
Ακραίος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Summoners Rift update Ελπίζω να φτιάξουν το θέμα με τα FPS και θα μην το κάνουν χειρότερο. Έχει μερικά patch τα FPS έχουν πέσει στο μισό.
sistah Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Οπως γραφει ο Rioter, μαλλον θα τρεχει και καλυτερα απο πριν.Παντως φαινεται πανεμορφο.
billsnake21 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Οπως γραφει ο Rioter, μαλλον θα τρεχει και καλυτερα απο πριν. Παντως φαινεται πανεμορφο. Το ελπίζω δεν παίζει χρήμα και για άλλη αναβάθμιση στο pc
infin1tyGR Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Κάπου έγραφαν το παρακάτω. Τώρα, κάτα πόσο θα το γίνει σωστό optimization... Στα πρώτα patches λογικά τα FPS drops δε θα λείπουν. Αυτήν τη στιγμή, ο νέος χάρτης είναι πιο απαιτητικός σε μνήμη (RAM) από την τρέχουσα έκδοση. Ωστόσο, έχουμε πέσει όλοι επάνω στον κώδικα και σκοπεύουμε να τον βελτιστοποιήσουμε στο βαθμό που δεν θα έχει διαφορά στην απόδοση με την τρέχουσα έκδοση του Φαραγγιού των Επικαλεστών. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να επιβαρύνουμε τους υπολογιστές σας (PC ή Mac) ή να σας αναγκάσουμε να κάνετε αναβάθμιση.
carrypizza Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 παιδια σημερα ξεκινησα το streaming θα ηταν χαρα μου αν μου κανατε ενα follow και με βοηθουσατε να βελτιωσω το stream μου με δικες σας παρατηρησεις ευχαριστω! http://www.twitch.tv/tomiloctre
BoronTrifluride Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Τι μου λέτε τώρα είμαι με την 6870 σε 1080p full γραφικά και τα fps60 κλειδωμένα...έτρεξα για χαβαλέ το Afterburner και άμα έχει κέφια η κάρτα άντε να πάει από 15-20% load. Εν ολίγοις εάν έχει κανένα laptop για δουλειές γραφείου σκεύτεσαι την αναβάθμιση γιατί εδώ σε 5χρονο σύστημα desktop για κανέναν λόγο δεν βλέπω την ανάγκη αναβάθμισης για το LoL...
nasos o psaras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Το ελπίζω δεν παίζει χρήμα και για άλλη αναβάθμιση στο pc dont worry απο οτι διαβασα το νεο map θα εχει λιγοτερα πολυγωνα 1/8 απο το παλιο δλδ ο υπολογιστης θα εχει λιγοτερα πραγματα να φορτωσει βεβαια θα εχει εικονες με κλτερη αναληση και αυτο που θα παρει θα το χασει απο εκει αλλα λογικα θα βγαλουν και low settings για χαμηλοτερη αναλυση οποτε μονο θα κερδισεις
sistah Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 dont worry απο οτι διαβασα το νεο map θα εχει λιγοτερα πολυγωνα 1/8 απο το παλιο δλδ ο υπολογιστης θα εχει λιγοτερα πραγματα να φορτωσει βεβαια θα εχει εικονες με κλτερη αναληση και αυτο που θα παρει θα το χασει απο εκει αλλα λογικα θα βγαλουν και low settings για χαμηλοτερη αναλυση οποτε μονο θα κερδισεις Yup, εδω ο rioter εξηγει γιατι θα ειναι πιο smooth και ισως καλυτερα fps.
Atallos1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Site: planned 4.10. Κλαιω με το support item Beyond broken ομως
Andy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Κλαιω με το support item Beyond broken ομως lulu/morgana+twitch θα ειναι τρελο ψεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις