Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα δεν παει ακριβως ετσι , απλα οι συγκεκριμενοι κανουν scale με items ενω αλλοι με χειροτερα kits βλ Darius η Aatrox πχ δεν κανουν scale με τιποτα κ δυσκολα κανουν carry 

Twin Shadows , ενα item που μ'αρεσει κ το παιρνω αρκετα στα supports 

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λιγο να ακουσεις Forgiven παντως καταλαβαινεις γιατι λεγονται οσα λεγονται , κριμα

Παει το viewbotting συννεφο παντως :P

Δημοσ.

δεν υπαρχει περιπτωση 18.000 ατομα να καθονται να βλεπουν αυτο το stream αθλια ποιοτητα , δεν μιλαει αγγλικα , το gameplay δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. viewbotting ftw

Δημοσ.

Oι autoattack melee AD (jax, tryndamere, fiora, yi κλπ) κατ'εμε δεν χρειαζονται κανενα nerf. By default ειναι champs με καμποσα μειονεκτηματα λογω του melee gameplay τους, αρα θα πρεπει να εχουν ενα κιτ που υπο προυποθεσεις θα ειναι op και θα κανει carry.

Μετριο early game ολοι τους, τρωνε ευκολο outplay στο lane με καταλληλα picks, αλλα αν για καποιο λογο snowballaroun τοτε καληνυχτα.

Οκ ο jax εχει το πιο op kit απο ολους τους αλλους, και ειναι το μονο pick που δεν ειναι τοσο risky για το team, αλλα να του νερφαρουν τι; Οτι και να του νερφαρουν παλι θα ειναι op οπως ειπωθηκε. Εκτος αν τον κηδεψουν σε στυλ kassadin-khazix στο s4.

Εγώ δεν θα κλάψω πάντως...

Τα πράγματα είναι απλά: Δεν μπορεί ένα champ να έχει και sustain, και gap closer, και invulnerability και stun και έξτρα damage κάθε 3 hit. Αφαιρείς κάτι από αυτά, ίσως πάνω από 1, και καθάρισες. Αν πάμε έτσι, ας του βάλουν και ένα shield στο W ρε παιδί μου να τελειώνουμε...

• Like 1
Δημοσ.

cHW5zJH.jpg

- 6 νεα skin εν οψη του World Cup
- Νεο ward skin
- Nεα Tryndamere και Nidalee abilty icons
- Nεα summoner icons (για το Τeam Builder?)
- Texture Update στον skarner (who is this champ?)

Aναλυτικα: surrender@20

Δημοσ.

Εγώ δεν θα κλάψω πάντως...

Τα πράγματα είναι απλά: Δεν μπορεί ένα champ να έχει και sustain, και gap closer, και invulnerability και stun και έξτρα damage κάθε 3 hit. Αφαιρείς κάτι από αυτά, ίσως πάνω από 1, και καθάρισες. Αν πάμε έτσι, ας του βάλουν και ένα shield στο W ρε παιδί μου να τελειώνουμε...

O jax δεν εχει sustain στο kit του (sustain εχει ο garen , o ww, o rene, o trynda, o yi πχ).

Τα υπολοιπα τα εχει οπως εχει και πολυ καλο scaling , γιαυτο ειναι και το πιο op melee AD αυτη τη στιγμη. Για μενα must ban, αλλα οπως ειπα παραμενει ενα melee champ με οσα μειονεκτηματα μπορει να κουβαλαει αυτο στο gameplay του. (πχ σε οποιασδηποτε μορφης CC).

Παντως οπως εχει ξαναειπωθει, δεν συμφωνω με την τακτικη "nerf σε οτι μοιαζει οp". 1 χρονο παιζω και το 95% των αλλαγων που κανουν στα champs, ειναι nerfs. Ε χαιρω πολυ.

Δημοσ.

Φέρτε στον λαό σκινάκι Jinx επιτέλους...Ναι μεν είναι ολόφρεσκια αλλά το Mafia Jinx είναι απαίσιο και όσους έχω ρωτήσει γιατί το ψώνησαν πέρνω response "ε να παίζω πολύ Jinx και την ήθελα με skin, το ξέρω μωρέ το default καλύτερο είναι". Ενώ ο High Noon Yasuo και ο Battlecast Velkoz θεωρούνται όμορφες προσθήκες μιλώντας για φρέσκους champs.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...