Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε αγορίνες τι διάολο συμβαίνει και μπαναρίζεστε τόσο άγρια?? Έχουν τύχει και εμένα οι ώρες μου που έχω κατεβάσει θεοκάντιλα αλλά ούτε το παραμικρό δεν μου έτυχε...τι μου λέτε με μια και δύο τρως μπαν...ο άλλος το είχε πάει στην οικογένεια μου επειδή σε στιγμή παικτικής αθανασίας (ultracarry γύρω στα 10 killstreak) και τρίτης ρετσίνας είπα στον 0/12/1 Lucian μας "go back to tutorial mah nigga". Ούτε γάτα ούτε ζημιά :P

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι καρκίνος είναι αυτός ο Braum ρε..

Το καταλαβαίνω είναι καινούριο champ, αλλά πραγματικά είναι απλά σπασμένος.

Παίζω χθες με Jax top, έχω Mundo απέναντι (εννοείται μου χει βγάλει την ψυχή και αυτός..) αλλά το νιώθει ο Jungler μου, έχω κατέβει και μια πετυχημένη mid και είμαι στο 6/2.

Και γύρω στο 20 κλασικά ο Lucian μας φεύγει απ το bot επειδή τον έχουν κάνει ασήκωτο ο Braum με τη MF που χει απέναντι και αρχίζει και περιφέρεται στο map σαν την άδικη κατάρα.

Pushάρω σπάω και το last turret του top και αναγκαστικά κατεβαίνω mid που χει αρχίσει και γίνεται πανηγύρι και απ το 8/3 που κατέβηκα, τελείωσα το game με 10/11 και defeat.

Στα μισά fights απλά δε μπορούσα να φτάσω την MF και την Orianna τους απ τα κωλόζωα το Braum και το Mundo.

Ένα μόνιμο slow είχα, την ασπίδα μόνιμα πάνω ο γελοίος με το μουστάκι κλπ.

RAGE :D

Δημοσ.

Είχα φάει 20 game ban restrict.Ωραία και καλά για να γλιτώσω τα πολλά έλιωσα τα αραμακια και τα dominion.και πάνω που τελείωσε κ έπαιξα solo q καπάκι τρώω 15...Αν είναι δυνατόν ότι δεν έχω φάει σε 1μιση χρόνο το τρώω τώρα?:( 

Δημοσ.

Είχα φάει 20 game ban restrict.Ωραία και καλά για να γλιτώσω τα πολλά έλιωσα τα αραμακια και τα dominion.και πάνω που τελείωσε κ έπαιξα solo q καπάκι τρώω 15...Αν είναι δυνατόν ότι δεν έχω φάει σε 1μιση χρόνο το τρώω τώρα? :(

τους αρεσες σαν ανθρωπος και ειπαν να μην σαφησουν με το παραπονο χΔ 

εγω απο 60 games εχω φτασει στα 40 games με banchat

Δημοσ.

Εγώ είμαι μαζόχας, σε όσους flameάρουν/βρίζουν και γενικώς πρήζουν μπάλες γράφω ότι τους κάνω mute και συνεχίζω να διαβάζω τις μαλακίες τους χωρίς να απαντώ, απλά πετάω σπόντες για να τους εκνευρίσω

:rolleyes:

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ είμαι μαζόχας, σε όσους flameάρουν/βρίζουν και γενικώς πρήζουν μπάλες γράφω ότι τους κάνω mute και συνεχίζω να διαβάζω τις μαλακίες τους χωρίς να απαντώ, απλά πετάω σπόντες για να τους εκνευρίσω

Τελικά δεν είμαι ο μόνος παρότι όσο περισσότερα διαβάζω μερικές φορές τόσο χαλιέμαι :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

δεν το κανω παντα αλλα το εχω κανει πολλες φορες,και μπορω να πω πως μαρεσει :P

ετσι να τσιγκλας τον αλλον :P

• Like 2
Δημοσ.

Φήμες λένε πως κανενάς που λέει πως θα κάνει mute πραγματικά τον κάνει τον άλλο :P...

Είμαι promo Bronze για Silver με 1χαμένο 1νικημένο...άμα τα πάω πολύ καλά παίζει να πάω κατευθείαν Silver 4-3 η πάω κατευθείαν 5 και πολύ μου είναι???

Δημοσ.

Nah , για να πας Silver 4 η γενικα για να κανεις skip division θα πρεπει να εχεις καλυτερο MMR απο αυτο που "απαιτει" καθε division

Στην θεωρια , δυσκολα γινεται αυτο οταν εισαι Bronze

Δημοσ.

Φήμες λένε πως κανενάς που λέει πως θα κάνει mute πραγματικά τον κάνει τον άλλο :P...

Είμαι promo Bronze για Silver με 1χαμένο 1νικημένο...άμα τα πάω πολύ καλά παίζει να πάω κατευθείαν Silver 4-3 η πάω κατευθείαν 5 και πολύ μου είναι???

Δεν εχω ακουσει να πηγαινεις απο Χ1 σε Υ4.

Συνηθως συμβαινει μεταξυ division του ιδιου tier. Aλλα γενικα πρεπει να σε ματσαρει με παιχτες 4-5 tier πανω απτο δικο σου για να παρεις τετοιο promo (πχ εσυ να εισαι silver5 και οι αλλοι 9 να ειναι silver1-2). Η να τρεξεις κανενα τρελο σερι τυπου 12-0.

Δημοσ.

ΑΑΑχ ευχαριστώ...έπαιξα χθες 2 από τα promo μου ένα EPIC fail (afkers/feeders) και ένα άλλο epic WIN (22' με 8/0/4)....

Τώρα είμαι 2won 2lost και έχω χεστεί απάνω μου....Με τσαντίζει τόσο που ο παράγοντας τύχη μετράει τόσο πολύ γιατί ένα παιχνίδι φτάσει μέχρι τα 30-35-40 λεπτά δεν σταύρωσα...

Δεμ με χαλάει να χάνω αλλά θέλω ένα παιχνίδι διάρκειας ήρεμο και όχι αυτά τα τρελλά snowballs που κάνουν τον χαμένο να κοπανάει το ragequit επι τόπου..

Δημοσ.

θα σουλεγα να βρεις κανα premade αλλα την προηγουμενη φορα που εβαλα ημασταν 2 silver2 και 3 unranked. επισης με 2 premade στην ομαδα (s3+br3) εβαλε στην απεντανι ενα gold 3 kayle που επαιζε promo...free lp δηλαδη

Δημοσ.

<p>ΑΑΑχ ευχαριστώ...έπαιξα χθες 2 από τα promo μου ένα EPIC fail (afkers/feeders) και ένα άλλο epic WIN (22' με 8/0/4)....</p>

<p> </p>

<p>Τώρα είμαι 2won 2lost και έχω χεστεί απάνω μου....Με τσαντίζει τόσο που ο παράγοντας τύχη μετράει τόσο πολύ γιατί ένα παιχνίδι φτάσει μέχρι τα 30-35-40 λεπτά δεν σταύρωσα...</p>

<p> </p>

<p>Δεμ με χαλάει να χάνω αλλά θέλω ένα παιχνίδι διάρκειας ήρεμο και όχι αυτά τα τρελλά snowballs που κάνουν τον χαμένο να κοπανάει το ragequit επι τόπου..</p>

Δεν μετράει ο παράγοντας τύχη για κανένα λόγω. Οταν γίνεις τόσο καλός ώστε να snowballαέρος το lane σου σε λίγα λεπτά θα καταλάβεις ότι μόνο τύχη δεν ειναι το λολ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δεν μετράει ο παράγοντας τύχη για κανένα λόγω. Οταν γίνεις τόσο καλός ώστε να snowballαέρος το lane σου σε λίγα λεπτά θα καταλάβεις ότι μόνο τύχη δεν ειναι το λολ.

Sent from my iPhone using Insomnia

Λογικά όταν λέει τύχη εννοεί τύχη να μην πετύχεις αυτόν που θα πάει afk ή αυτόν που θα feedάρει επειδή δεν του δώσατε το lane που ήθελε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...