billsnake21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 ειχα δει στο fb ενα ποστ απο αιλυνα προφανως με 400 ^^ ελπίζω το αιλυνας ναναι τρολλ χΔ 197 ? αουτς χαχαχα
Alchemist` Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 http://eune.leagueoflegends.com/node/16776Εισητήρια πότε βγάζουμε?
Raikkonen86 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 <p>ειχα δει στο fb ενα ποστ απο αιλυνα προφανως με 400 ^^</p> Κιταξαι φυλαι αιμοις ει αιλυνες ετση ιμασται... Που να δης ει Αμαιρηκανει τη κανουν...
Ακραίος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πως σας φένεται το καινούριο mode παίδες? Δεν κατάλαβα πως βγάζει champs. Κανά 2 φορές ενώ άλλος champ είχε παραπάνω votes μας έδωσε άλλον.
Alchemist` Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Λοιπόν, παιδιά... ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΛΥΣΗ!!!Πως να γίνετε PRO σε 5 απλά βήματα!
Pa0ki Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πως σας φένεται το καινούριο mode παίδες? Δεν κατάλαβα πως βγάζει champs. Κανά 2 φορές ενώ άλλος champ είχε παραπάνω votes μας έδωσε άλλον. Το προτιμούσα όταν διάλεγε η κάθε ομάδα τον champ της, 10 ίδιοι είναι λίγο κουραστικό Με κάθε vote αυξάνεται η πιθανότητα να κλειδώσει συγκεκριμένο champ, αν π.χ. 3 champs πάρουν από 3 ψήφους και ένας άλλος 1, ο τελευταίος ακόμη και με μία ψήφο έχει ένα 10% να επιλεγεί, οι υπόλοιποι από 30% Κάπου στα 5-6 votes κλειδώνει αυτόματα
Ακραίος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Στο νέο Mode δεν μου βάζει αυτόματα το skin που έχω επιλεγμένο για κάθε παίκτη. Ισχύει για όλους αυτό?
andreapaog328 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Το προτιμούσα όταν διάλεγε η κάθε ομάδα τον champ της, 10 ίδιοι είναι λίγο κουραστικό Με κάθε vote αυξάνεται η πιθανότητα να κλειδώσει συγκεκριμένο champ, αν π.χ. 3 champs πάρουν από 3 ψήφους και ένας άλλος 1, ο τελευταίος ακόμη και με μία ψήφο έχει ένα 10% να επιλεγεί, οι υπόλοιποι από 30% Κάπου στα 5-6 votes κλειδώνει αυτόματα επαιξα και γω κανα 3αρι.blitz zyra brand. πανικος
euxoulhs Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) εχει κανεις θεμα με τα γραφικα του παιχνιδιου; μπηκα σημερα και εχει μια θολουρα λες και δεν παιζω σε 1920χ1080... και τα ονοματα πανω απο καθε παιχτη φαινεται πιξελιασμενο... οριστε και φωτο πως μου φιανονται σε καποια items.. εχει κανεις καποια ιδεα; sdEdit: τελικα εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση τους drivers και εφτιαξε..λογικα κατι ειχα πειραξει Επεξ/σία 31 Μαΐου 2014 από euxoulhs
andreapaog328 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 ξερει κανεις πως φαινεται το all chat σε spectator mode? εχω κανει enable το chat στο menu και στο ματι αλλα δε βλεπω να μηνυματα που γραφει ο αλλος. μονο δρακο unstoppable και τι αγοραζει ο καθενας...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Αυτά είναι μετά τα 60 που έφαγαν όλοι πιο πριν... Δεν πάει καλά LoL. Να ευχαριστεις που δεν σου εριξαν μπαν.Το tribunal αλλαξε ,πλεον θα πεφτουν περισσοτερα chat restrict παρα μπαν εβδομαδων.Θεωρω οτι ειναι πολυ καλο αυτο. 1
euxoulhs Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 χιλιες φορες να ριχνουν 60 παιχνιδια ban chat μπας και βαλουν μυαλο και εμεις και οι ξενοι και μιλανε λιγο πιο κοσμια και σοβαρευτει το παιχνιδι,πραγματικα ειχε καταντησει εκνευριστικο -.- ειμαι ενας απο τους τυχερους που ειχα φαει και εγω 60 παιχνιδια ban chat xD
Ακραίος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Να ευχαριστεις που δεν σου εριξαν μπαν.Το tribunal αλλαξε ,πλεον θα πεφτουν περισσοτερα chat restrict παρα μπαν εβδομαδων.Θεωρω οτι ειναι πολυ καλο αυτο. Όπως το πάρει κανείς. Εγώ για Flame αν έχω φάει ζήτημα 3 μέρες 1 φορά. Για Leave έχω φάει πολλές φορές από 1 εβδομάδα όμως όταν γύριζα ήμουν ήρεμος και έπαιζα καλύτερα. Με το chat restriction θες να βγάλεις όλο τον καρκίνο από μέσα σου σε 3 message. Btw έχω σταματήσει να βρίζω άσχημα γιατί φοβάμαι το perma. Κανένα idiot μόνο λέω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 και με το idiot τρως μπαν μαγκα.Εδω τρως μπαν με το gg wp στο 10λεπτο .Αν γραψεις idiot στο chat φας ρεπορτ απο το team σου και το δουν τα μαλακισμενα στο tribunal θα φας ban.Ειναι σαπιο το συστημα του tribunal,και για αυτο μαρεσει που πλεον δινουν περισσοτερα chat restriction ,γιατι πραγματικα καθε μαλακισμενο μπαινει και κανει punish. Ενας παικτης που tryhardαρει,θα κανει flame ,ετσι ειναι,οσα μπαν και να φαει τα ιδια θα κανει.Εγω τον τευελταιο καιρο τους βαζω ολους στο ingore list απο την αρχη,δεν αντεχετε αυτο το πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις