Ακραίος Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 με jax εναντιον ryze παιρνεις ανετα fb .Αυτο πρεπει να κανεις ,αν τον αφησεις να σε haraaσαρει τελειωσε .Μπαινεις παιρνεις δορανς και ενα ποτ,στακαρεις την passive σου και ; πανω του και hitakia[παιζει να πεθανει αν δεν κανει φλας].Μπαινεις μετα μεσα στα χορτα και περιμενες την q σου παλι,και παλι πανω του και hit ,παει ο ryze.Η απλα pushaρεις ελαχιστα και πας πρωτος 2 lvl για combo q-e stacked passive. Το fb εναντιον ryze για εμενα εχει γινει πανευκολο,εχω παιξει και με παικτες diamond που mainαρουν ryze .Το θεμα ειναι οτι ακομα και με fb ,μετα δεν μπορεις και παλι να κανεις τιποτα.Ειδικα αν pushαρεις την εκατσες. Cutlass-boots-hecktech-sheen τα items για να μπορεσετε να κανετε κατι εναντιον του ryze; Δηλαδή πας cutlass>hextech>triforce και όχι cutlass>botrk>triforce?
TheBestOfDaBest Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Mε ryze που εχει πανω απο 3 δαχτυλα στο αριστερο χερι, πανω απο 2 στο δεξι και βγαζει 9χ9 ναρκαλιευτη στα windows, απλα θα φας deny farm με τον jax κι οποιος λεει το αντιθετο απλα δεν εχει πεσει σε μετριο-καλο ryze ή εφαγε babysit απτον jungler του και νομισε οτι νικαει τον ryze. btw botrk+mercury στο early?!?!? Για ποσο early μιλαμε? Eπισης ο ryze μεχρι να βγαλεις εσυ το botrk και τα mercury θα παιζει με dorans ακομη? Διευκρινησε. Αρχιζεις με flask και lvl 1 την πρωτη . Με τον που το δεις πρωτη χιτακια .... μη πει κανεις πως dmg απο τα cs γιατι τον κανεις ασχημα outdmg . θα σε φας poke αλλα θα εχεις ποτακια και οταν θα του χωνεσε με πρωτη δν εχεις ανοιχτη την τριτη αλλα οταν πας πανω του θα την ανοιξεις , ετσι μολις σου κανει τη δευτερη του κανεις stun και gg . καλα δεν μιλαμε lvl 6 τον παρταρεις
Atallos1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μετα την τριτη βαζεις οπισθεν κ φτανεις Λιανοκλαδι? Δεν γινεται να αρχισεις Q lvl 1 κ να πας στη μουρη του . Με runes/masteries θα σε κανει kite κ out trade . Ναι μεν εχεις το flask αλλα still Παιζουν ρολο κ τα summs btw , εχω την εντυπωση οτι χωρις ignite δυσκολα να γινει οτιδηποτε στο lane One for all Mirror Mode απο 29 Μαιου μεχρι 8 Ιουνιου 2
Atzamestatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 To jax vs ryze ειναι το κλασσικο melee vs ranged top. Δεν καθεσαι να φας poke / harass, αλλα κανεις συνεχως trade, αλλιως οσα consumables και να εχεις, καποια στιγμη θα αναγκαστεις να κανεις recall και bye bye το lane.
Ακραίος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μετα την τριτη βαζεις οπισθεν κ φτανεις Λιανοκλαδι? Δεν γινεται να αρχισεις Q lvl 1 κ να πας στη μουρη του . Με runes/masteries θα σε κανει kite κ out trade . Ναι μεν εχεις το flask αλλα still Παιζουν ρολο κ τα summs btw , εχω την εντυπωση οτι χωρις ignite δυσκολα να γινει οτιδηποτε στο lane One for all Mirror Mode απο 29 Μαιου μεχρι 8 Ιουνιου Respect. Btw μπορεί να γελάω με όσους τα λένε έτσι αλλά από την άλλη έχουν δίκαιο. Το Q,W,E,R μπορείς να τα αλλάξεις αλλά πάντα θα είναι στην ίδια σειρά οι επιθέσεις. Respect και πάλι για το comment!
SakafliaC Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Και μόνο που συζητάμε τόση ώρα το προφανές κόπανοι γινόμαστε ΔΕΝ τον έχει ο Jax τον Ryze που να χτυπιόμαστε. Γενικότερα ενώ στο late μπορεί και να ναι στα 5 καλύτερα champs στο early βγάζει χριστούληδες. Μετά τον Nasus έχει το πιο κουραστικό early. Sent from my iPhone using Insomnia 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εχει ο γιος μου ένα pc σχετικα παλιο Asus p5k Intel core 2 cpu 6600 2.4 2GB RAM Nvidia GT240 και λεει ότι του κολαει σε αυτό το παιχνιδι παρολο το format που του εκανα (Windows 7 32bit) Ισχυει ?? Μπορει να γινει καποια αναβαθμιση ? Ευχαριστω
selianx Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Σε τι ανάλυση παίζει; Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι είναι λίγη η RAM, και εκεί πάει ο ψήφος μου ως τον λόγο. Επίσης, να κοιτάξει τα settings, μήπως αν κλείσει το Anti-Aliasing, ή χαμηλώσει Shadows και απενεργοποιήσει το VSYNC να φτιάξουν τα πράγματα, αυτές είναι οι συνήθεις ρυθμίσεις που κόβουν FPS. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Σε τι ανάλυση παίζει; Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι είναι λίγη η RAM, και εκεί πάει ο ψήφος μου ως τον λόγο. Επίσης, να κοιτάξει τα settings, μήπως αν κλείσει το Anti-Aliasing, ή χαμηλώσει Shadows και απενεργοποιήσει το VSYNC να φτιάξουν τα πράγματα, αυτές είναι οι συνήθεις ρυθμίσεις που κόβουν FPS. Ευχαριστω.Του εκανα προωθηση το link να μας πει Οι ρυθμισεις είναι μεσα από το παιχνιδι ?
Hyphen Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 καρτα γραφικων...εχουν παρεσει patch στο λολ που εριξε τα fps.Εγω απο 300 που επιανα πιανω 130 τωρα και σε μεγαλο battle εχω δει και 80. Αλλα τι αναλυση παιζει? Επεισεις υπαρχει ρυθμισεις για να ανεβασει fps απο το nvidia panel. Το προβλημα ειναι low fps ετσι?
aekoupoli Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 PC RequirementsCPU 2 GHz CPURAM 1024 meg memoryHard Drive approximately 1.3 gig of hard drive spaceVideo Card must support shader model 2.0- nvidia: GeForce 5 or better- ati: any 9xxx after and not including the 9250, any Xxxx after and including the X300- intel: no clue, if you have an idea let me knowVideo card memory recommended minimum is 512 meg at the momentInternet connection required at all times currently, Dial-up will not work currently ας δοκιμασει με ολα λοw τα γραφικα να δει αν εχει διαφορα
selianx Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ευχαριστω.Του εκανα προωθηση το link να μας πει Οι ρυθμισεις είναι μεσα από το παιχνιδι ? καρτα γραφικων...εχουν παρεσει patch στο λολ που εριξε τα fps.Εγω απο 300 που επιανα πιανω 130 τωρα και σε μεγαλο battle εχω δει και 80. Αλλα τι αναλυση παιζει? Επεισεις υπαρχει ρυθμισεις για να ανεβασει fps απο το nvidia panel. Το προβλημα ειναι low fps ετσι? Επειδή δεν παίζω λολ, αλλά το έχω δει, αν ισχύει αυτό που λέει ο Hyphen, τότε να κοιτάξει να χαμηλώσει κι'άλλο και άλλες ρυθμίσεις. Πάντως πρέπει να αναφερθεί η ανάλυση. Ναι μέσα στο παιχνίδι κάπου θα έχει ρυθμίσεις , θα αναφαίρεται ως Γραφικά, ή Video ή κάτι παρόμοιο. Λογικά χρειάζεται άλλα 2 GB RAM τουλάχιστον, με OS και παιχνίδι πιστεύω θα "μπουκάρει"
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δηλαδή πας cutlass>hextech>triforce και όχι cutlass>botrk>triforce? Μετα την τριτη βαζεις οπισθεν κ φτανεις Λιανοκλαδι? Δεν γινεται να αρχισεις Q lvl 1 κ να πας στη μουρη του . Με runes/masteries θα σε κανει kite κ out trade . Ναι μεν εχεις το flask αλλα still Παιζουν ρολο κ τα summs btw , εχω την εντυπωση οτι χωρις ignite δυσκολα να γινει οτιδηποτε στο lane One for all Mirror Mode απο 29 Μαιου μεχρι 8 Ιουνιου Πως θα σε κανει outrade στο lvl 1 με q ρε αρχοντα?αμα κανει μαλακια και γυριζει να σου σκασει q ενα εισαι πανω του θα φαει αλλα 3 hit το λιγοτερο.Μετα απλα μπαινει στα χορτα και αστον να ερθει.Που το βρισκεις το δυσκολο?Μαζι σας οτι μετα απο καποιο συμειο σε κατουραει μιας και θα ειναι και tanky και mobility θα εχει και op damage ,αλλα στο πλυ early[πρωτα 3 lvl ]απλα τον εχεις αν ξερεις να παιζεις.Το εχω παιξει το mutchup 860 φορες με αντιπλαο ryze με quints ms.Συμφωνω οτι μετα ποα ενα σημειο σε κερδιζει αλλα οχι οτι δεν μπορεις να του κανεις και τιποτα.
aris1986 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 καρτα γραφικων...εχουν παρεσει patch στο λολ που εριξε τα fps.Εγω απο 300 που επιανα πιανω 130 τωρα και σε μεγαλο battle εχω δει και 80. Καλα vertical sync δεν βαζεις; Τι να τα κανεις τα "θεωρητικά" fps...
syler Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Χαίρεται παιδιά μετά από 1,5 χρόνο lol σταμάτησα να παίζω και πουλάω το acc μου (αν είμαι σε λάθος ενότητα χίλια συγγνώμη είμαι νέος στο forum) ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚA: server:EUROPE WEST ELO:1394 (SILVER 2) 67LP 4 RUNE PAGE(AD,AP,ADC,SUPP) ΠΑΙΚΤΕΣ:ΣΥΝΟΛΟ 100+(ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 450,1350, 3150 (εκτος απο τον URGOT), 4800 (εκτος απο τον TRUNDLE,ORI,XERATH) 6300 εκτος απο τον (SEJU,NAUT,ZYRA,DIANA,SYNDRA,LUCI,VELKOZ,BRAUM) ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ SKIN:ALISTAR (UNCHAINED ALI) ASHE(QUEEN ASHE) BLITZ(BOXER BOOM BOOM) BRAND (ZOMBIE BRAND) CAIT(SHERIFF CAIT) CASIO(MYTHIC CASSIO) DARIUS (LORD DARIUS) EZREAL(PULSIFIRE) FIZZ(FISHERMAN,VOID FIZZ) GRAGAS(XWRIATHS,GENDELMAN) GRAVES (MAFIOZOS) JAX(NEMESIS) KARTHUS(FANTASMA KARTHUS) KATARINA(MERCENARY,SANDSTORM,SLAY BELLE KATARINA) LEE (MUAH THAY LEE) LEONA(POOL PARTY) SHACO(WORKSHOP SHACO) SHEN(YELLOW JACKET) TEEMO(ASTRO TEEMO KAI SUPER TEEMO (EPIC SKINS ) WUKONG (GENERAL WUKONG) ΤΙΜΗ :150 Ε (μπορεί να φαίνεται τσιμπημένη αλλα κάποιος που ασχολείται με το lol μάλλον θα με καταλαβαίνει) δεχομαι μονο Paypal ααα και εχω και 5900 σπαθάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις