Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χθες ζούγκλα με Xin Zhao 28-9-18...και χάνουμε ρε φίλε...ήμαρτον...είχα καταντήσει να μην βγάλω feral flare γιατί πήγαινα πάνω κάτω top-bot σαν τον Βέγγο. Μου έχει συμβεί πολλές φορές να κάνω υπερ-carry ασχέτως του ρόλου μου και έφτασα στο συμπέρασμα πως είναι ότι πιο σπαστικό υπάρχει όταν χάνεις...

Σκηνικά να παίζω εγώ με Full HP και την ult σε CD vs full HP Leona+Lux+Vayne και να παίρνω triple kill...kai να σκάει ο Herca να με αποτελειώνει και να πέρνει με τον Ryze τους 4vs2 όλη την ομάδα μου...Το σπάς το πληκτρολόγιο η όχι... Έφαγα το ubertank-έφαγα το ADC-έφαγα και μια ξέμπαρκη Lux και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ 4 νοματέοι να φέρετε το κωλαρίνι σας να με βοηθήσετε για τους υπόλοιπους???

ΥΓ: Όταν τέλιωσα το triple μου είμουν σε μισή ζωη, εάν δεν με τσάκιζε ο Ryze στα CC μαζί με τον Herca και τους πήγαινα έναν έναν το Penta ήταν παιχνιδάκι...αλλά αποφάσησε όλη η ομάδα μου με πεσμένα δύο inhibitor τους και ένα turret να πάνε στα 55' ΓΙΑ DRAGON

Glee.gif

Δημοσ.

τελικά σε τι champs συμφέρει να έχω health / health per lvl  seals?

Σε ολα τα mid lane που εισαι vs ap. Aπτη μια, εισαι πιο tanky απο οτι θα ησουν με τα armor, μιας ο αντιπαλος σου κοβει magic dmg, απτην αλλη, ακομα και gank απο τον ad jungler να φας, τα HP σε σωζουν. 

Γενικα το hp σε αυτο το game λιγοι το εκτιμουνε. Πχ πολλα ατομα vs leblanc στο mid, πανε και βγαζουν megatron, και αναρωτιουνται γιατι συνεχιζουν να ψοφανε. Ε η απαντηση ειναι απλη. ΚΑΝΕΝΑ hero δεν κοβει ΜΟΝΟ magic dmg. Οταν η LB ερθει να σε κανει 1shot, το μισο dmg θα το φας απτα spell της, το αλλο μισο απο ignite και autoattacks. Οποτε ουσιαστικα το megatron δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ εναντιον του ignite και των autos. 

Δημοσ.

Kαλα δεν ειναι ακριβως ετσι

Το negatron απλα θα σε σωσει ;απο το insta burst , τιποτα αλλο . Tα AA σε champs οπως η LB ειναι πονεμενη ιστορια κ δεν τα βλεπεις στο soloq ευκολα . Το ignite ειναι true dmg οποτε δεν εχει να λεει . Καλο το hp αλλα δεν υπαρχει Health/MR item για να παρεις πχ vs κατι AP . Εννοω ως mid laner για το mid game 

Δημοσ.

Kαλα δεν ειναι ακριβως ετσι

Το negatron απλα θα σε σωσει ;απο το insta burst , τιποτα αλλο . Tα AA σε champs οπως η LB ειναι πονεμενη ιστορια κ δεν τα βλεπεις στο soloq ευκολα . Το ignite ειναι true dmg οποτε δεν εχει να λεει . Καλο το hp αλλα δεν υπαρχει Health/MR item για να παρεις πχ vs κατι AP . Εννοω ως mid laner για το mid game 

Μα δεν χρειαζεσαι MR vs burst champs αλλα hp (μιλαω για τα πρωτα level). Το Ε της LB ειναι 1.5 sec slow και 1.5 sec root. Εχουν φυγει 3 autoattacks το λιγοτερο. 

Πως νομιζεις εχει βγει η φημη οτι η LB κανει counter τον swain? Πανε ολοι και του rusharoun megatron..

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν υπαρχει τιποτα με hp για mid laner , εκει ειναι το θεμα

Το να παρω ενα ruby crystal δεν θα κανει κατι , το μονο που μπορεις να παρεις ειναι κανα 2 dorans ακομα κ να καθυστερησεις το υπολοιπo build

Δημοσ.

Το Rune Page sale ειναι on , σε περιπτωση που καποιος θελει να παρει

Ωραία

Τώρα έχω 10 σελίδες and not enough runes to fill them, great success!

κάτι άκυρο,γιατί έφυγε από sticky το thread?

Τα πήρε ο mod επειδή ξεκατινιάζονταν επί 2-3 σελίδες πριν κάτι μέρες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...