Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει fullαρει το league αυτο , μπορειτε να κανετε καινουριο

Δεν ειμαι σιγουρος μεχρι ποτε , νομιζω σημερα κλειδωνει το draft 

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Btw πιστεύω ότι το chat restriction είναι ό,τι χειρότερο.

Σου περιορίζει τα μηνύματα με σκοπό να μην μπορείς να συνενοηθείς, να πηγαίνει το game κατά διαόλου και να βγάζεις μεγαλύτερη χολέρα.

Δημοσ.

Απο το να καρκινιαζει καποιος το game και να γ***** ολη την ψυχολογια της ομαδας με αποτελεσμα να μην θελει ο αλλος να παιξει πλεον ειναι προτιμοτερο

• Like 2
Δημοσ.

Απο το να καρκινιαζει καποιος το game κ να γ@μ@ει ολη την ψυχολογια της ομαδας με αποτελεσμα να μην θελει ο αλλος να παιξει πλεον ειναι προτιμοτερο

Αυτα ειναι μπουδες. Υπαρχει και το mute. 

Μπηκα πριν λιγο game, εχω jax 5/0 στο top και το lucian + nami bot lane μου ειναι καπου στο 0/10 vs ez + thresh. Αρχιζουν τα ff και τα afk, τους παρακαλαω να παιξουν και οτι δεν εχει τελειωσει κλπα κλπα, καταφερνουμε να το ψιλογυρισουμε (απο 26-7 πηγε 35-30). Παιρνουμε και baron, παιρνουμε και inhibitor, εχω φτασει καπου τα 18 kill (ο lucian ειναι στο 1/9), και κανω ΜΙΑ μαλακια, εκανα παραπανω split push απο οσο επρεπε και με πιασανε, και να ακουω τον lucian " **** jax, report this idiot". 

Ρε φιλε, σε ολο το game να feedari , να τον παιρνω απο το χερακι να τον κουβαλαω, να μην του εχω πει ΟΥΤΕ λεξη που εχει 15 death με το premade του bot σε 20 λεπτα, και να μου λεει τετοιο πραμα. Τσαντιστηκα και απλα το δωσαμε με κατεβασμενα τα παντελονια. Αμα σου γαμαει την ψυχολογια ο αλλος, απλα δεν μπορεις να παιξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Το ιδιο πραμα λες 5 γραμμες παρακατω ενω κανεις quote κ λες οτι το ιδιο πραμα που ειπα ειναι μπουρδες :D

Δεν υπαρχει λογος να ακουσεις τον Lucian η τον καθε negative , ουτε εσυ ολη η ομαδα

Για αυτο υπαρχει το chat restriction . Το mute προσωπικα σπανια το παταω . Πρεπει ο αλλος να ειναι τερμα ενοχλητικος για να το κανω

Δημοσ.

Το ιδιο πραμα λες 5 γραμμες παρακατω ενω κανεις quote κ λες οτι το ιδιο πραμα που ειπα ειναι μπουρδες :D

Δεν υπαρχει λογος να ακουσεις τον Lucian η τον καθε negative , ουτε εσυ ολη η ομαδα

Για αυτο υπαρχει το chat restriction . Το mute προσωπικα σπανια το παταω . Πρεπει ο αλλος να ειναι τερμα ενοχλητικος για να το κανω

Οχι το μπουρδες εννοουσα για το chat restriction. Εγω το εφαγα κυριως επειδη μιλαγα στο αντιπαλο team. Ποτε δεν κανω flame το δικο μου, δεν υπαρχει λογος, μιας και οσο και να βρισεις, δεν θα παιξουν καλυτερα (μαλλον χειροτερα θα παιξουν. Ομως οταν χρησιμοποεις το chat για το αντιπαλο team, δουλευει και ως strategy. Κυριως οταν παιζω nasus top, αρχισω και γραφω στον αντιπαλο jungler να με κανει camp και αλλα τετοια ειρωνικα. Πιανει το κολπο, και ολοι απτη τσαντιλα αντι να κανουν focus το adc κανουν το 300 armor 3.5k hp nasus

Δημοσ.

O Σωκρατης παιζει Riven απ'οσο ξερω απο εδω

Build/Masteries http://www.probuilds.net/champions/Riven( Αν κ ο καθενας παιζει διαφορετικα )

Streams : Wingsofdeath παιζει , Zionspartan παιζει , BoxBox παιζει μονο Riven κ ειναι on τωρα http://www.twitch.tv/flosdκ Megazero οταν κανει stream

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...