MavroManitari Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αφού είπα και εγώ να αρχίσω να trollάρω μπας και βρω την ηρεμία μου γιατί όσο tryhardαρω τόσο πιο πολύ νευριάζω και νιώθω ότι χάνω χρόνο από την ζωή μου... Edit: Θα έκανα leave αλλά έχω φάει ήδη 10 φορές 7 μέρες ban για leave... Ευτυχώς για feeding δεν τρως ban. Εφόσον είσαι τόσο μέγας leaver που έχεις φάει ban 7μερες 10 φορές γιατί παραπονιέσαι που παίζεις με τον καρκίνο του lol? Είσαι στο φυσικό σου περιβάλλον. Εάν χαλιέσαι με το παιχνίδι κάνε unistall, το να μπαίνεις για να trollaρεις παιχνίδια άλλων παικτών (που δεν σου φταίνε σε τίποτα αν οι προηγούμενοι ήταν ζώα) είναι αγνός κομπλεξισμός. Με τέτοιο σκεπτικό λειτουργούν όλα τα 15χρονα και έχει σαπίσει το community του παιχνιδιού. 3
Ακραίος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Εφόσον είσαι τόσο μέγας leaver που έχεις φάει ban 7μερες 10 φορές γιατί παραπονιέσαι που παίζεις με τον καρκίνο του lol? Είσαι στο φυσικό σου περιβάλλον. Εάν χαλιέσαι με το παιχνίδι κάνε unistall, το να μπαίνεις για να trollaρεις παιχνίδια άλλων παικτών (που δεν σου φταίνε σε τίποτα αν οι προηγούμενοι ήταν ζώα) είναι αγνός κομπλεξισμός. Με τέτοιο σκεπτικό λειτουργούν όλα τα 15χρονα και έχει σαπίσει το community του παιχνιδιού. Ενώ το καρκινιάζω εγώ και να προσπαθώ να κουβαλήσω 4 ακουβάλητους είναι καλύτερο γιατί προσφέρει καρκίνο μόνο σε εμένα? Ε εγώ διαλέγω να δώσω και λίγο καρκίνο γιατί εχώ γεμίσει στα τελευταία 25-30 παιχνίδια. Μόνο κακοί παίκτες... Όχι απλά κακά παιχνίδια γιατί κακά παιχνίδια έχουμε όλοι μας. Και 90% των περιπτώσεων junglers και bot lanes. Jungler που δεν κάνουν gank όποτε πρέπει και έρχονται απλά για farm και bot lanes που είναι 1-12 στο 10min...
kamasoutra Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ενώ το καρκινιάζω εγώ και να προσπαθώ να κουβαλήσω 4 ακουβάλητους είναι καλύτερο γιατί προσφέρει καρκίνο μόνο σε εμένα? Ε εγώ διαλέγω να δώσω και λίγο καρκίνο γιατί εχώ γεμίσει στα τελευταία 25-30 παιχνίδια. Μόνο κακοί παίκτες... Όχι απλά κακά παιχνίδια γιατί κακά παιχνίδια έχουμε όλοι μας. Και 90% των περιπτώσεων junglers και bot lanes. Jungler που δεν κάνουν gank όποτε πρέπει και έρχονται απλά για farm και bot lanes που είναι 1-12 στο 10min... Κακοί παίκτες είναι λογικό να υπάρχουνε ,εδώ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και να τους πείς πάλι τίποτα!
MavroManitari Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ενώ το καρκινιάζω εγώ και να προσπαθώ να κουβαλήσω 4 ακουβάλητους είναι καλύτερο γιατί προσφέρει καρκίνο μόνο σε εμένα? Ε εγώ διαλέγω να δώσω και λίγο καρκίνο γιατί εχώ γεμίσει στα τελευταία 25-30 παιχνίδια. Μόνο κακοί παίκτες... Όχι απλά κακά παιχνίδια γιατί κακά παιχνίδια έχουμε όλοι μας. Και 90% των περιπτώσεων junglers και bot lanes. Jungler που δεν κάνουν gank όποτε πρέπει και έρχονται απλά για farm και bot lanes που είναι 1-12 στο 10min... Ναι σκέφτηκες ποτέ πως επειδή ακριβώς τρολλάρεις ενδέχεται το σύστημα να σε βάζει με αυτούς??? Εγώ τι να σου πω στην ζωή μου ενώ έχει τύχει από ανάγκη να κάνω εσκεμμένο leave μια-δύο φορές και μετά από καιρό ένα warning μου είχε έρθει μια και μάλιστα σε game που είχα DC και με ενόχλησε λες και το έκανα επίτηδες. Εάν εσύ τρως μπαν κατά συρροήν και πας με το μυαλό "ας ρίξω και εγώ λίγο καρκίνο" πολύ καλά παθαίνεις. Γιατί με τέτοια αντίληψη καταρρέει το παιχνίδι. Αν ακολουθούσα προσωπικά τέτοια σάπια λογική και έριχνα και εγώ καρκίνο 1φορά για κάθε 3 μάπα παιχνίδια τότε θα είχα καταστρέψει καμιά 100αριά match μέχρι στιγμής. Εάν πάμε όλοι έτσι πάει....θα περιμένουν όλοι να γίνει το θαύμα και να βγει υγιές game. Ο άλλος μπορεί να τρολλάρει εκδικητικά αγνώστους γιατί είναι κομπλεξικός/τον δέρνουν οι γονείς του/ζήλια που δεν μπορεί να παίξει κανονικά/η απλά δεν έχει τίποτα καλύτερο στην ζωή του. Πιος ο λόγος να φτάνεις εσύ ως παίχτης σε αυτό το επίπεδο? 1
Ακραίος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Έφτασα σε αυτό το σημείο επειδή αγανάκτησα να προσπαθώ να κουβαλήσω και να μην μπορώ γιατί όχι απλά είχαν χάλια παιχνίδι αλλά λες και επίτηδες προσπαθούσαν να μην κερδίσουμε. Δεν ξέρω με εκδικείτε η Riot γιατί πήρα 12 victories στην σειρά και λέει ας του δώσω και 25 defeats.
pge-3- Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 http://fantasy.eune.lolesports.com/en-US για οποιον ψηνεται να φτιαξουμε ενα league για το ινσομνια. προς το παρον ειναι κλειστο
Atzamestatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά γιατί μετά από 12 σερί victories με βάζει με όλο το καρκινό του lol? Οκ ας χάσω και 12 games σερί αλλά όχι στα τελευταία 25 games να έχω χάσει τα 20... Αφού είπα και εγώ να αρχίσω να trollάρω μπας και βρω την ηρεμία μου γιατί όσο tryhardαρω τόσο πιο πολύ νευριάζω και νιώθω ότι χάνω χρόνο από την ζωή μου... Edit: Θα έκανα leave αλλά έχω φάει ήδη 10 φορές 7 μέρες ban για leave... Ευτυχώς για feeding δεν τρως ban. Δεν μαρεσει να κανω επιθεσεις, αλλα με αυτα που γραφεις σε βαζω πρωτο στη λιστα μου στους "καρκινους" του lol. Leave δεν κανεις για ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ λογο. Αφενως γιατι ΟΛΑ τα games νικιουνται, αφαιτερου σεβασου τους συμπαιχτες η ακομα και τους αντιπαλους. Δεν μπηκαν να παιξουν μπουνιες με τα creeps για 20 λεπτα.
Atallos1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 http://fantasy.eune.lolesports.com/en-US για οποιον ψηνεται να φτιαξουμε ενα league για το ινσομνια. προς το παρον ειναι κλειστο Why not , αν ανοιξει σφυρα
Atzamestatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ενώ το καρκινιάζω εγώ και να προσπαθώ να κουβαλήσω 4 ακουβάλητους είναι καλύτερο γιατί προσφέρει καρκίνο μόνο σε εμένα? Ε εγώ διαλέγω να δώσω και λίγο καρκίνο γιατί εχώ γεμίσει στα τελευταία 25-30 παιχνίδια. Μόνο κακοί παίκτες... Όχι απλά κακά παιχνίδια γιατί κακά παιχνίδια έχουμε όλοι μας. Και 90% των περιπτώσεων junglers και bot lanes. Jungler που δεν κάνουν gank όποτε πρέπει και έρχονται απλά για farm και bot lanes που είναι 1-12 στο 10min... Και ρωταω εγω τωρα. Μηπως και αυτοι εχουν καρκινιασει απο προηγουμενα games? Αρα, και αυτοι θελουν να δωσουν καρκινο. Αρα, καλα κανουν (συμφωνα με τη λογικη σου) οποτε γιατι τους κραζεις? Επισης, ο jungler δεν υπαρχει για να σου νικησει το lane σου. Αμα εισαι καλυτερους απο τους "καρκινους" του game, το νικας και μονος σου. Και επιτελους, πρεπει να παψετε να παιζεται για τη νικη λες και ειναι αυτοσκοπος. Αν δεν διασκεδαζεις με το game, γιατι παιζεις? Για να ανεβεις division? Kαι πες οτι ανεβηκες...και τι κερδισες? Παιζεις ενα παιχνιδι που ΔΕΝ σου αρεσει, για να κανεις μετα επιδειξη το division σου? Δεν το καταλαβαινω αυτο. Εγω οταν παιζω lol, οπως και οταν παιζω μπαλα, δεν παω afk επειδη εχω κακους συμπαιχτες η επειδη χανω, γιατι απλα ο σκοπος μου δεν ειναι να νικησω. ΜΑΡΕΣΕΙ το γαμωπαιχνιδο, γιαυτο παιζω.
prospa Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ενώ το καρκινιάζω εγώ και να προσπαθώ να κουβαλήσω 4 ακουβάλητους είναι καλύτερο γιατί προσφέρει καρκίνο μόνο σε εμένα? Ε εγώ διαλέγω να δώσω και λίγο καρκίνο γιατί εχώ γεμίσει στα τελευταία 25-30 παιχνίδια. Μόνο κακοί παίκτες... Όχι απλά κακά παιχνίδια γιατί κακά παιχνίδια έχουμε όλοι μας. Και 90% των περιπτώσεων junglers και bot lanes. Jungler που δεν κάνουν gank όποτε πρέπει και έρχονται απλά για farm και bot lanes που είναι 1-12 στο 10min... Σου εύχομαι ολόψυχα και τα επόμενα 100 παιχνίδια σου να είναι με συμπαίχτες leavers και trollers "με αιτία". Σαν εσένα. Άτομα σαν εσένα όχι δικαίωμα να ποστάρουν ελεύθερα σε forum τις μπουρδες τους δεν έπρεπε να έχουν αλλα ούτε πρόσβαση στο internet δεν έπρεπε να τους δίνουν. Η λογική σου πραγματικά είναι πραγματικά για επιστημονικές μελέτες.
Atzamestatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Έφτασα σε αυτό το σημείο επειδή αγανάκτησα να προσπαθώ να κουβαλήσω και να μην μπορώ γιατί όχι απλά είχαν χάλια παιχνίδι αλλά λες και επίτηδες προσπαθούσαν να μην κερδίσουμε. Δεν ξέρω με εκδικείτε η Riot γιατί πήρα 12 victories στην σειρά και λέει ας του δώσω και 25 defeats. Φιλε μου, ολοι στα low divisions τα ΙΔΙΑ ακριβως λενε. Τους φταινε παντα οι συμπαιχτες που δεν νικανε. Και να ρωτησω εγω δλδ, αν εσυ ο Ακραιος, μπεις σε αντιπαλο game με τον Χ bronza που γραφει εδω τα ιδια με σενα (οτι παντα φταιει το team), τι γινεται? Και τα 2 teams σας θα φταινε, οποτε το game θα ληξει ισοπαλο? Με συγχωρεις αλλα αυτη δεν ειναι λογικη. Αμα εισαι καλος, ανεβαινεις. Οσες φορες εχασες με 10/0 λογω κακου team, αλλες τοσες νικησες με 0/10 λογω καλου team. Εχω παρει πολλα account φιλων απο bronze / silver / gold που λενε τα ιδια με σενα, και μεσα σε 1 - 2 μερες εχω 95% winrate. Δε πα να feedari ολο το συμπαν, θα κανω 25/0 και θα κουβαλησω. Τωρα που εφτασα diamond, δεν μπορω πλεον να νικησω 1v5, και πολλες φορες με κρεμαει το team. Αν δωσω το acc σε ενα φιλο μου που ειναι challenger, θα νικαει για χαβαλε. Τι σημαινει αυτο? Οτι πλεον στο diamond δεν ειμαι αρκετα καλος για να κουβαλησω, αλλα χρειαζομαι και καλο team. Οταν λοιπον φτασεις στο σημειο που εξαρτιεσαι απο το team, ε μεχρι εκει αξιζεις, τι να κανουμε. Γινε καλυτερος, και θα αρχισεις να κουβαλας ανεξαρτητως team. Απλα πραματα 1
Ακραίος Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Φιλε μου, ολοι στα low divisions τα ΙΔΙΑ ακριβως λενε. Τους φταινε παντα οι συμπαιχτες που δεν νικανε. Και να ρωτησω εγω δλδ, αν εσυ ο Ακραιος, μπεις σε αντιπαλο game με τον Χ bronza που γραφει εδω τα ιδια με σενα (οτι παντα φταιει το team), τι γινεται? Και τα 2 teams σας θα φταινε, οποτε το game θα ληξει ισοπαλο? Με συγχωρεις αλλα αυτη δεν ειναι λογικη. Αμα εισαι καλος, ανεβαινεις. Οσες φορες εχασες με 10/0 λογω κακου team, αλλες τοσες νικησες με 0/10 λογω καλου team. Εχω παρει πολλα account φιλων απο bronze / silver / gold που λενε τα ιδια με σενα, και μεσα σε 1 - 2 μερες εχω 95% winrate. Δε πα να feedari ολο το συμπαν, θα κανω 25/0 και θα κουβαλησω. Τωρα που εφτασα diamond, δεν μπορω πλεον να νικησω 1v5, και πολλες φορες με κρεμαει το team. Αν δωσω το acc σε ενα φιλο μου που ειναι challenger, θα νικαει για χαβαλε. Τι σημαινει αυτο? Οτι πλεον στο diamond δεν ειμαι αρκετα καλος για να κουβαλησω, αλλα χρειαζομαι και καλο team. Οταν λοιπον φτασεις στο σημειο που εξαρτιεσαι απο το team, ε μεχρι εκει αξιζεις, τι να κανουμε. Γινε καλυτερος, και θα αρχισεις να κουβαλας ανεξαρτητως team. Απλα πραματα Μα φυσικά δεν είπα ότι είμαι για παραπάνω. Ο καθένας είναι εκεί που του αξίζει υποτίθεται. Απλά αναρωτιέμαι γιατί εγώ που παίζω σε ένα "X" επίπεδο και ο άλλος που δεν ξέρει που πάνε τα 4 και δεν κοιτάει το map, δεν κοιτάει το chat, δεν του κόβει ούτε πότε να κάνει auto attack / spells παίζει μαζί μου? Έχω παίξει και σε Plat 1 acc στον West σε φίλου και μια χαρά τα έβγαζα πέρα. Οκ δεν έκανα carry αλλά ούτε και feedαρα. Αυτοί γιατί είναι Gold αφού δεν ξέρουν ούτε τα βασικά? Αυτό αναρωτιέμαι.
Atallos1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Μα φυσικά δεν είπα ότι είμαι για παραπάνω. Ο καθένας είναι εκεί που του αξίζει υποτίθεται. Απλά αναρωτιέμαι γιατί εγώ που παίζω σε ένα "X" επίπεδο και ο άλλος που δεν ξέρει που πάνε τα 4 και δεν κοιτάει το map, δεν κοιτάει το chat, δεν του κόβει ούτε πότε να κάνει auto attack / spells παίζει μαζί μου? Έχω παίξει και σε Plat 1 acc στον West σε φίλου και μια χαρά τα έβγαζα πέρα. Οκ δεν έκανα carry αλλά ούτε και feedαρα. Αυτοί γιατί είναι Gold αφού δεν ξέρουν ούτε τα βασικά? Αυτό αναρωτιέμαι. Ποιος σου ειπε οτι στο Gold ξερουν τα βασικα? 2
Atzamestatos Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ποιος σου ειπε οτι στο Gold ξερουν τα βασικα? Bασικα ποιος ειπε οτι στο plat 1 στο west ξερουν τα βασικα Εδω με diamond 1 παιζω και ξυνω το κεφαλι μου με αυτα που βλεπω Κακιστοι παιχτες υπαρχουν παντου. Επισης υπαρχουν και παιχτες που απλα δεν τους βγηκε 1 game, ολοι το χουμε παθει. Δεν γινεται να λες καποιον αμπαλο απλα επειδη δεν του βγηκε
vag10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 http://fantasy.eune.lolesports.com/en-US για οποιον ψηνεται να φτιαξουμε ενα league για το ινσομνια. προς το παρον ειναι κλειστο Why not , αν ανοιξει σφυρα αμα θέλετε εχω φτιάξει ένα league ήδη http://fantasy.lolesports.com/en-US/join/league/127489/1Ziet8n02rRVYDkvQjgY
Προτεινόμενες αναρτήσεις