Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν συναντάς plat player σε παιχνιδι οπου ολοι οι αλλοι είναι bronze kai silver τότε σημαίνει οτι ο πλατ είναι πουλημένο  acc που το πήρε κανένας πιτσιρικάς και feedarei και εχει ρίξει το elo/mmr στον πάτο και παίζει με bronze-silver.

Οσες φορές μου έχουν τύχει τέτοιοι πλατ όλοι feedaroyn, καινεις δεν ήταν πραγματικό πλατ.

Το σύστημα της riot στο normals είναι broken και δεν παίζει ρόλο το mmr ,ακόμα όταν είσαι με παρέα που είναι όλοι τους unranked η silver θα σε βάλει με χαληλό mmr δεν πάει να είσαι challenger. Ακόμα είδα ότι σχολιάσες για την morgana κάτι ,αυτήν την στιγμή θεωρείται απο τα καλύτερα support και όχι άδικα αν διαβάσεις τα παραπάνω σχόλια.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ξερω που βλεπεις το broken, σε βαζει με αναλογο normal mmr.
Eιναι και με τις ωρες του, το βραδυ πχ με βαζει με diamond low/high και κανα challenger 
αμα δεν βρισκει κοσμο <--(υποθετω).
Οχι ολοι βεβαια, απο τα 9 ατομα να ειναι τα 4-5 high elo.
Ενω την ημερα κατι αναμεσα σε silver/gold/plat.

Δημοσ.

Ενα απο τα πραγματα που σε κανει να απορεις γιατι παιζεις τουτο το game
ειναι αυτο το feeling οτι επαιξες ενα game και προσπαθησες να κανεις οτι μπορεις για την ομαδα σου επι 45 λεπτα
και ολος αυτος ο χρονος πηγε στα σκουπιδια επειδη καποιο ανθρωπινο ον
επαιξε το game μονο και μονο για να εκδικηθει κατι/καποιον.
Στην περιπτωση μου δεν τον αφησαν να παιξει Jungler και εκανε τα παντα για μην κερδισει η ομαδα..
με extra points: 1)Eλληνας 2)Dia2

Mε τρομαζει το ψυχολογικο mindset που εχει ο τυπος για να κατσει να κανει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Το σύστημα της riot στο normals είναι broken και δεν παίζει ρόλο το mmr ,ακόμα όταν είσαι με παρέα που είναι όλοι τους unranked η silver θα σε βάλει με χαληλό mmr δεν πάει να είσαι challenger. Ακόμα είδα ότι σχολιάσες για την morgana κάτι ,αυτήν την στιγμή θεωρείται απο τα καλύτερα support και όχι άδικα αν διαβάσεις τα παραπάνω σχόλια.

Δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά πολλές φορές έχω τύχει ο άλλος ναναι platinum premade με μπρονζοσιλβερς κ να παίζει απέναντι σε σιλβερς κ.ο.κ :Ρ

Για την Morgana τώρα..χαίρομαι που την έπαιζα σαπορτ πολύ πριν μπει στο μέτα..:Ρ

Εάν έχεις καλό χέρι και γρήγορο η ασπίδα της στο laning phase απέναντι σε λεόνες θρεσιδες μπλιτζ κτλ είναι πολύ καλή..και από εκεί κ έπειτα αν έχεις κ καλό q δεν νομίζω ότι το αντίπαλο bot μπορεί να κάνει και πολλά...

• Like 1
Δημοσ.

Varus δαγκωτό λόγω snipe και πολύ δυνατότερο CC...Άσε που είναι πολύ επικίνδυνη για fail η ULT του luci

Eιναι και με τις ωρες του, το βραδυ πχ με βαζει με diamond low/high και κανα challenger 

Jinx EUNE unraked normal...τελιώνω game με 14/4/15 και η ομάδα μου ζητάει reports για KS...το μεγαλύτερο assist από τους υπόλοιπους ήταν 7....τι μου λες τώρα αχάριστοι κομπλεξικοί FTW

Δημοσ.

Yπαρχει κανα adc να ψηνεται για ranked team? O δικος μας πηγε challenger και παρατησε το game, οποτε ψαχνουν καποιον για να ξαναρχισουμε να παιζουμε. Κυριως απογευματα και βραδια, και αμα με το καλο εχουμε καλη χημεια θα ξαναρχισουμε τα go4lol. 

Δημοσ.

Μιλάω για παρέα και όχι μόνος ότι με βάζει με silver ενώ είμαι παραπάνω,ακόμα στα νόρμαλς που γράφεις σχετικά για νίκες,ήττες χεστήκαμε τώρα αν παίξουμε καλά η όχι εγώ συνήθως είμαι αφασία χωρίς να με ενδιαφέρει το παιχνίδι και απλά παίζω έτσι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί μετά από 12 σερί victories με βάζει με όλο το καρκινό του lol?

Οκ ας χάσω και 12 games σερί αλλά όχι στα τελευταία 25 games να έχω χάσει τα 20...

Αφού είπα και εγώ να αρχίσω να trollάρω μπας και βρω την ηρεμία μου γιατί όσο tryhardαρω τόσο πιο πολύ νευριάζω και νιώθω ότι χάνω χρόνο από την ζωή μου...

Edit: Θα έκανα leave αλλά έχω φάει ήδη 10 φορές 7 μέρες ban για leave...

Ευτυχώς για feeding δεν τρως ban.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...