Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

παντα αυτο γίνεται. στα low elo που παιζω γω τουλαχιστον. ειτε καποιος απ τους 4 τρώει stun ειτε οι αλλοι καταλαβαινουνε οτι τους εχουνε για πλακα και μπαινουνε yolo. δε νοιώθει ο κόσμος...

Καλα μην νομιζεις ,μεχρι να γινει το fight[ακομα και να το χασεις ]παιζει να ριξεις και 2 τουρετ worth ειναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου έτυχε ένας Plat χθες σε ένα normal.Και επειδή δεν είχε 10303030 φαρμ και 4030302 kills έβλεπες το mid και το τοπ να τον βρίζουνε και να τον κοροιδεύουν στο all..Και ο κακομοίρης ξενέρωσε τότε που τρελάθηκε έβριζε, όπως είπε έριχνε καρκίνους στο all μπας και τον reportaroun φάει perma ban και σταματήσει να παίζει λολ..Πραγματικά τον λυπήθηκα 

Εγώ το αντίθετο...έπαιζα νόρμαλ και η mid yasuo vs yasuo. Ο άλλος yasuo plat και μας τα έκανε τσουρέκια ο χέστης ο δικό μας "omagad he is plat he takes all the farm gg we lose omagad omagad help bot top jung all mid at 1' pleas pelas pleas"....game time: 0:35

Τελικά έφαγε το ξύλο της αρκούδας μόνο απο μένα ως jungler και γράφω περίφανα και καγκούρικα "PLATINUM MY ASS"

Αυτό που χεις avatar είναι μανιτάρι του Teemo? :D

Μπα πιτσιρικάς είχα πάρει το μανιτάρι του Super Mario και την νεκροκεφαλή του Punisher και Μ*ιστικα λίγο με το Photoshop και ιδού το αποτέλεσμα έμεινε σαν σήμα κατατεθέν :P

Για να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα ,πώς όταν συναντάτε κάποιον plat η diam σε νόρμαλ δεν σημαίνει πώς θα σας κάνει carry η θα τους κάνει γιατί πρώτον παίζει για να χαλαρώσει χωρίς κάν να προσπαθεί και δεύτερον δοκιμάζει κάποια θέση η παίκτη ώστε να δεί αν του ταιριάζει.Ακόμα δεν σημαίνει πώς στην φάση του lane πώς θα γαμάει αλλά ξέρει να τα βγάζει πέρα σε καταστάσεις κ να βοηθάει την ομάδα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους και έτσι έφτασε να έχει μεγαλύτερο elo.Με λίγα λόγια τύποι στα normals που γράφουνε ebac acc,that plat,diam player κτλπ δεν νιώθουνε και σιγά μην κάτσει ο καθένας να τους εξηγήσει!

Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι τα division ελαιστο ρολο παιζουν. Στη πορεια μου προς το diamond συναντουσα κατι τυπους αντιπαλους μου στο mid που πραγματικα, το build τους και ο τροπος που παιζανε ηταν για κλαμματα. Και αναρωτιομουν μαλιστα τι σκατα mmr εχω και με βαζει με το ΠΟΛΥ gold αντιπαλους. Οταχν τελειωνε το game και εβλεπα οτι ειναι plat 1, αναρωτιομουν πως σκαρφαλωσαν εκει. Γιατι οκ, κακα games εχουνε κανει ολοι μας, αλλα ευκολα ξεχωριζεις καποιον που απλα δεν του εκατσε το game, απο καποιον που απλα ειναι ανιδεος.

Οταν βλεπω κατι ziggs και lux να προσπαθουν σαν καθυστερημενα να με κανουν harrass 24/7, σε βαθμο εμετιλας, και τελικα να καταληγουν 30 cs πισω, κολλημενοι πανω στο tower μου απτο push, να τρωνε gank και να ψοφανε εκανα το σταυρο μου. Νταξει , καλο το harrass, ειδικα οταν εχεις long range poke, αλλα οταν ειναι να χανεις CS αστο, μη το κανεις. 

Btw, ειμαι ο μονος που παιζει εντελως passive το mid? Πολυ σπανια να κανω trade, προσπαθω να κανω dodge το harass των αντιπαλων, αντε να φαω και κανα 2 spell στη μαπα, και απλα κανω outfarm. Πολλες φορες αναρωτιεμαι αν ειναι ο "σωστος" τροπος, γατι συνηθως οσους βλεπω, προσπαθουν μεχρι αηδιας να με harasaroun. 

ps1. Προφανως δεν μιλαω για heros οπως leblanc, που προφανως παιρνει solo kills στα level 3. Mιλαω κυριως για hero που δεν χρειαζονται το early game snowball, και που scalaroun πολυ καλα late game, οπως ziggs / lux 

O ziggs μπορει να παρει kill lvl 1 με autoattack poke/Q/passive . Lux σπανια βλεπεις λογω των γνωστων προβληματων

Ο καθενας παιζει κ διαφορετικα

Αλλα ναι προφανως κ το division δεν λεει κατι

Σημερα μονο ειδα πραματα κ θαματα απο D1 παιχτες οποτε μην το ψαχνεις ιδιαιτερα

Για να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα ,πώς όταν συναντάτε κάποιον plat η diam σε νόρμαλ δεν σημαίνει πώς θα σας κάνει carry η θα τους κάνει γιατί πρώτον παίζει για να χαλαρώσει χωρίς κάν να προσπαθεί και δεύτερον δοκιμάζει κάποια θέση η παίκτη ώστε να δεί αν του ταιριάζει.Ακόμα δεν σημαίνει πώς στην φάση του lane πώς θα γαμάει αλλά ξέρει να τα βγάζει πέρα σε καταστάσεις κ να βοηθάει την ομάδα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους και έτσι έφτασε να έχει μεγαλύτερο elo.Με λίγα λόγια τύποι στα normals που γράφουνε ebac acc,that plat,diam player κτλπ δεν νιώθουνε και σιγά μην κάτσει ο καθένας να τους εξηγήσει!

Οταν συναντάς plat player σε παιχνιδι οπου ολοι οι αλλοι είναι bronze kai silver τότε σημαίνει οτι ο πλατ είναι πουλημένο  acc που το πήρε κανένας πιτσιρικάς και feedarei και εχει ρίξει το elo/mmr στον πάτο και παίζει με bronze-silver.

Οσες φορές μου έχουν τύχει τέτοιοι πλατ όλοι feedaroyn, καινεις δεν ήταν πραγματικό πλατ.

O ziggs μπορει να παρει kill lvl 1 με autoattack poke/Q/passive . Lux σπανια βλεπεις λογω των γνωστων προβληματων

Παλιότερα το έκανα πολύ έτσι. Μετά το nerf (στο 4.5 νομίζω) είναι αρκετά πιο δύσκολο

Αλλα ναι προφανως κ το division δεν λεει κατι

Σημερα μονο ειδα πραματα κ θαματα απο D1 παιχτες οποτε μην το ψαχνεις ιδιαιτερα

Κοιτα για να παρει kill, σημαινει οτι ο αντιπαλος εχει κατσει να κανει το trade. Εγω για παραδειγμα εχω κανει συνηθεια σε καθε recall μαζι με το ward να παιρνω και 5hp potions. Κοστιζουν 3-4 creeps, αλλα οταν ριχνω +30 στον αντιπαλο που προσπαθει σαν μανιακος να με κανει harass ενω εγω ειμαι farming bot, τα βγαζει τα λεφτα του.

Παντως αυτο με τους αμπαλους σε υψηλα divisions δεν το εχω ξαναδει σε τοσο μεγαλο βαθμο. Εδω και 1-2 μηνες αρχισε η ιστορια. Και επαναλαμβανω ετσι, δεν λεω για εναν τυπο που του πηγαν ολα στραβα και εφαγε snowball και τελειωσε με 0-5 ξερω γω. Μιλαω για τυπους που πραγματικα, αν σε εβαζαν να μαντεψεις τι division ειναι, καπου μεταξυ silver και gold V θα τους εβαζες. Παντα νικαγα τα lanes μου ρε παιδι μου, αλλα τοσο ευκολα οσο το τελευταιο καιρο ΠΟΤΕ. Μιλαμε να camparoun 2 και 3 ατομα στο mid, και απτο πολυ feed που ειχα φαει απτο αντιπαλο mid τους να παιρνω triple. 

Παλιότερα το έκανα πολύ έτσι. Μετά το nerf (στο 4.5 νομίζω) είναι αρκετά πιο δύσκολο

Ακομα γινεται , ειδικα οταν ο αλλος δεν υπολογιζει το dmg σου lvl 1

2 Q , 2 AA με hybrid pen , passive + ignite κ τελος

Οσοι παιζετε support , παιχτε Morgana κ Braum πριν φανε nerfs

Οσοι παιζετε support , παιχτε Morgana κ Braum πριν φανε nerfs

η Morgana support είναι οτι πιο fail υπάρχει. Η ασπίδα της είναι παντελώς άχρηστη και το w της που είναι ενα απο τα καλύτερα farming skills δεν χρησημεύει πέρα απο το q-w combo. Αλλα είσαι supp οπότε dmg δεν κανει....

3 sec bind με χαζο hitbox ανα 5-6 δευετερολεπτα με 40% CDR . Απο τα ελαχιστα 3 sec CC που εχουν μεινει στο παιχνιδι ( σιγουρα οχι για πολυ )

Κανει counter σχεδον ολα τα υπολοιπα supports . Thresh/Leona δεν κερδιζουν lanes για καμια παναγια .

Στο lvl 6 κερδιζεις τα all ins . Δεν την παιρνεις για το dmg , ασχετα αν κανει πολυ περισσοτερο απο οτι νομιζεις στα fights

• Like 1

Καλά όλα αυτά, ακόμα και άλλα τόσα να είχει, μόνο και μόνο οτι έχει ενα shield skill το οποιο δεν αποροφάει AD dmg με ξενερώνει απίστευτα για να την παίξω support 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...