Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το κάνω από σεβασμό στον αντίπαλο και επειδή παίζω συνήθως EUW. Επίσης έχω νικήσει game έτσι με τέτοιον feeder που μου μου χάρισε 8honors και μια ribbon να με το συμπάθειο :3

In the other news αναρωτιέμαι αν έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποιον champ να τον παίρνουν συνήθως κωλοπαιδια....προσωπηκά έχω δει trollers feeders με όλυς τους champ σχεδόν αλλά έχω παρατηρήσει μια γενική τάση όπου Fizz και μ***ας...τους εμπνέει το troll pole???

Οντως ισχύει αυτό με τον fizz. Οπως και με teemo. Και αν σου τύχει και teemo με skin (κυρίως κουνελάκι) την έκατσες πολύ άσχημα.... xD

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλά ο teemo είναι εκτος γκάλοπ γιατί εξηπακούεται...μόνο και μόνο επειδή παίρνεις teemo αυτοβαφτίζεσαι troll :P

Αυτό που χεις avatar είναι μανιτάρι του Teemo? :D

Από το silver 2 κ μετά τα πράγματα έχουν μια σημαντική βελτίωση...χαμηλό silver είναι ίδιο με bronze..

το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές

παίζει ο άλλος π.χ placemenents τα 10..

κερδίζεις τα 4-5 αν τον θέλει και η τύχη κ κάθεται στο silver v ......

ενώ silver 2-3 Κ πάνω το έχουν προσπαθήσει και αρχίζουν κ μαθαίνουν σιγά σιγά

πάντως γενικά bronze-silver-gold είναι χαμηλά elo.

+100 minions οταν εισαι 0-3 δεν ξερω πως θα το καταφερεις οταν σε καθε death χανεις 2 waves 

Μην συγκρινεις LCS με soloQ , δεν εχουν καμια σχεση

Δεν ειπα οτι τα deaths κρινουν ενα game , ειπα απλα οτι σιγουρα οταν κανεις πολλα σε καθε game κατι κανεις λαθος

Ειτε πιανεσαι χωρις λογο κ ψοφας , ειτε εχεις κακο position στα fights ειτε απλα πετας χαρταετο γενικα

Δεν θα σε εμποδισουν τα deaths , απλα θα κανουν την δουλεια σου πιο δυσκολη γιατι πολυ απλα ο αλλος ειναι πιο μπροστα απο σενα στο game . Δεν νομιζω οτι χωραει διαφωνια σε αυτο . Ετσι τουλαχιστον τα βλεπω εγω

Aν και το ξεθαψα, ισχυει εν μερει, εκτος αν εχεις teamplay. ΠΧ. με vladimir top μαζευω αρκετα death (οκ, οχι average 8) γιατι pusharo μεχρι το nexus, μαζευονται 3 και 4 και με κυνηγανε κατι 3λεπτα, και το team μου παιρνει tower / dragons / baron.

Aν και το ξεθαψα, ισχυει εν μερει, εκτος αν εχεις teamplay. ΠΧ. με vladimir top μαζευω αρκετα death (οκ, οχι average 8) γιατι pusharo μεχρι το nexus, μαζευονται 3 και 4 και με κυνηγανε κατι 3λεπτα, και το team μου παιρνει tower / dragons / baron.

pushαρεις σολο μεχρι το νεξους? μας δουλεύεις? Στο 2ο turret θα σε έκαναν gank ο jungler μαζι με τον mid και δεν σε σώζει ούτε το pool, ουτε zhonyas, ούτε flash kai thresh μαζι!

pushαρεις σολο μεχρι το νεξους? μας δουλεύεις? Στο 2ο turret θα σε έκαναν gank ο jungler μαζι με τον mid και δεν σε σώζει ούτε το pool, ουτε zhonyas, ούτε flash kai thresh μαζι!

Ναι, μπαινω και πηγη.. την παλευεις? Οταν λεω pusharo μεχρι το nexus, εννοω pusharo στο Θεο. Οταν ερθει gank mid και jungler, ειτε tower θα χασουνε ειτε dragon ειτε και τα 2. Και ακομα και να μη ξεφυγω, ο συνδυασμος flash zhonias pool και ghost σημαινει οτι θα τους παρει τουλαχιστον 10 sec μεχρι να πεσω. Αναλογως και τι ζουγκλα και mid εχουνε, μπορει και να μη πεθανω κιολας

πάντως γενικά bronze-silver-gold είναι χαμηλά elo.

Nαι ρε και στο platinum noobαδες όλοι...πρέπει να παίξεις diamond-challenger για να δεις παιχνίδι της προκοπής :blink:

Το με καταβροχθήζουν σαν γαρίδα δεν το λες ακριβώς Team-play. Όταν η ομάδα σου μένει με -1 παίχτη, +1 εχθρό ταισμένο +2έχουν πάρει assist το κάνεις 6vs4 πλέων. Εάν δεν έχεις δικό σου "εισόδημα" δεν θα μπορείς να ντυθείς έτσι ώστε να αποδόσεις σε μια μάχη. Με κάθε death χάνεις και χρυσό και XP χωρίς λόγο.

• Like 1

Σε φυσιολογικα games με λιγο νιονιο, οταν η ομαδα βλεπει οτι καποιο lane pushaρεται στο θεο,
πρεπει καποιος να το κανει defend.
Εαν το team αυτου που pushaρει κανει stall ή σωστα fights με minimum απωλειες, τοτε εχει πλεονεκτημα.

Το οτι pushaρει καποιος "ως το nexus" προυποθετει οτι παραλληλα η υπολοιπη ομαδα κανει κατι ουσιαστικο.
Το να περιφερονται ασκοπα ή και να πεθαινουν γιατι πανε σε χαζα σημεια χωρις ward,
απλα καταστρεφουν καθε προσπαθεια αυτου που κανει push.

Tα towers ειναι objectives, δινουν gold και vision στο map. Ειδικα οταν εισαι πισω, βοηθανε.
Eπισης τα inner towers δινουν 30xp και τα inhibitors δινουν 100xp.

Tελος μην ξεχνατε, τα inhibitor towers κανουν hp regen.

• Like 1

Splitpush λεγεται και ειναι βασικη τακτικη για να κερδιζεις (ή να χανεις αν δεν ξερεις εσυ ή οι teammates σου πώς να το κανουν).

Εξυπακουεται λοιπον οτι για να πουσαρεις, πρεπει να ξερεις να το κανεις ωστε να μην feedαρεις, πρεπει να εχεις το καταλληλο champ, πρεπει να το κανεις οταν σε παιρνει να το κανεις και πρεπει και οι αλλοι 4 να νιωθουν πώς να παιξουν στο υπολοιπο map, βαση της αντιδρασης των αντιπαλων. Υπαρχουν αντιπαλοι που δεν θα ενοχληθουν ιδιαιτερα απο το push σε ενα lane και υπαρχουν αλλοι που ερχονται 4-4 στο lane που μπορει να το pusharei ενας yi ή ενας trynda. Εκει λοιπον η υπολοιπη ομαδα παιζει τεραστιο ρολο στο τι θα κανειο.

Σε καθε περιπτωση, ναι, push solo ως το nexus και πιο μεσα, δεν ειναι κατι περιεργο.

Splitpush λεγεται και ειναι βασικη τακτικη για να κερδιζεις (ή να χανεις αν δεν ξερεις εσυ ή οι teammates σου πώς να το κανουν).

Εξυπακουεται λοιπον οτι για να πουσαρεις, πρεπει να ξερεις να το κανεις ωστε να μην feedαρεις, πρεπει να εχεις το καταλληλο champ, πρεπει να το κανεις οταν σε παιρνει να το κανεις και πρεπει και οι αλλοι 4 να νιωθουν πώς να παιξουν στο υπολοιπο map, βαση της αντιδρασης των αντιπαλων. Υπαρχουν αντιπαλοι που δεν θα ενοχληθουν ιδιαιτερα απο το push σε ενα lane και υπαρχουν αλλοι που ερχονται 4-4 στο lane που μπορει να το pusharei ενας yi ή ενας trynda. Εκει λοιπον η υπολοιπη ομαδα παιζει τεραστιο ρολο στο τι θα κανειο.

Σε καθε περιπτωση, ναι, push solo ως το nexus και πιο μεσα, δεν ειναι κατι περιεργο.

το πιο συνηθησμένο πουχω δει εγω στο bronze silver καταλήγει να γίνεται πάντα ενα 4vs5 teamfight λολ

το πιο συνηθησμένο πουχω δει εγω στο bronze silver καταλήγει να γίνεται πάντα ενα 4vs5 teamfight λολ

Ποτε δεν κανεις teamfight 4v5. Ναι μεν θα προστατεψεις το tower σου, αλλα με long range pokε. Δεν θα μπεις να φας / κανεις initiate

παντα αυτο γίνεται. στα low elo που παιζω γω τουλαχιστον. ειτε καποιος απ τους 4 τρώει stun ειτε οι αλλοι καταλαβαινουνε οτι τους εχουνε για πλακα και μπαινουνε yolo. δε νοιώθει ο κόσμος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...