andreapaog328 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 όσοι είστε γύρω στο silver και παίζετε τακτικά τι κάνατε απο 29-30/4 μέχρι 7-8/5? (απο lolking ξερω γω). βλέπω δω εγώ και ένα φιλαράκι μου πεσαμε και οι δυο δυο tier εκεινη τη βδομαδα και τωρα ξανανεβήκαμε... ετυχε?
bluescorpion Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Βασικά true γιατί σχεδον ΠΟΤΕ η εχθρική όμαδα να κάνει feed report...πιο πολύ γελάνε και λένε "να σαι καλά μάστορα μας έφτιαξες" να εισαι σιγουρος υπαρχουν και σοβαροι παικτες αντιπαλοι που τα σκανε τα report 2
phenomenal12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ο απόλυτος καρκίνος (απο account φίλου μου). H Poppy τρολλαρε απο την αρχη χωρις λογο, μετα ακολουθησε και ο Xin... Ατακα της ημερας: "This is shit game" απο την Poppy
MavroManitari Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 X7pekeX??? Really??? Με τέτοιο όνομα και εγώ θα τον τρόλλαρα και ας μην το χω κάνει ποτέ ακόμη να εισαι σιγουρος υπαρχουν και σοβαροι παικτες αντιπαλοι που τα σκανε τα report Μιλάς για καταστάσεις από Silver III και πάνω και φυσικά NA-EUW. Γιατί αλλιώς αν τύχει και σκάσει ποτέ κανείς report είναι επειδή ζηλεύει που δεν ταΐστηκε και το δικό του lane...
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μιλάς για καταστάσεις από Silver III και πάνω και φυσικά NA-EUW. Γιατί αλλιώς αν τύχει και σκάσει ποτέ κανείς report είναι επειδή ζηλεύει που δεν ταΐστηκε και το δικό του lane... Μην είσαι τόσο σίγουρος. Εγώ δηλαδή που είμαι bronze 3 και κάνω report αντίπαλους feeders, trolls, flamers κτλ είμαι εξέρεση? Δεν νομίζω. Υπάρχουν αρκετοί που είναι δίκαιοι στα reports. Και αυτό με το σκεπτικό οτι κάποια άλλη φορά μπορεί αυτός ο feeder να είναι στη δική σου ομάδα και να καταστρέψει το δικό σου παιχνίδι! 2
MavroManitari Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μην είσαι τόσο σίγουρος. Εγώ δηλαδή που είμαι bronze 3 και κάνω report αντίπαλους feeders, trolls, flamers κτλ είμαι εξέρεση? Δεν νομίζω. Υπάρχουν αρκετοί που είναι δίκαιοι στα reports. Και αυτό με το σκεπτικό οτι κάποια άλλη φορά μπορεί αυτός ο feeder να είναι στη δική σου ομάδα και να καταστρέψει το δικό σου παιχνίδι! Μα εγώ έπεσα χτες σε μια τέτοια κατάσταση με feeder bot και δεν τον χτύπαγα επίτηδες για να τρώει μόνο Executed από το turret...φυσικά και πιστεύω πως και εσύ και εγώ όταν παίζουμε μπρούντζο είμαστε εξαιρέσεις.
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μα εγώ έπεσα χτες σε μια τέτοια κατάσταση με feeder bot και δεν τον χτύπαγα επίτηδες για να τρώει μόνο Executed από το turret...φυσικά και πιστεύω πως και εσύ και εγώ όταν παίζουμε μπρούντζο είμαστε εξαιρέσεις. Αυτό εγώ δεν το κάνω. Εφόσον ο άλλος έρχετε να feedaρει θα τα πάρω τα kill. Άλλωστε σε μια μάχη-αγώνα (ακόμη και σε αυτα τα παιχνίδια) ο σκοπός είναι η εξόντωση του αντιπάλου με κάθε δυνατό μέσο. Εκμεταλλεύεσαι κάθε αδυναμία του αντιπάλου. Και κάτι άλλο. Το θεωρείς απίθανο αυτός που feedαρει να δεί οτι η ομάδα σου παίζει χάλια ή οτι η δική του έχει ελπίδες και να αλλάξει στάση και να πάρει το game? Και μετά να δεις τι γέλιο θα ρίχνει! Εχω πετύχει τέτοιες καταστάσεις γι'αυτό δεν λυπάμαι κανέναν, ούτε το θεωρώ ντρωπή να εκμεταλλευτώ εναν feeder ή εναν αδύναμο παίκτη.
MavroManitari Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Αυτό εγώ δεν το κάνω. Εφόσον ο άλλος έρχετε να feedaρει θα τα πάρω τα kill. Άλλωστε σε μια μάχη-αγώνα (ακόμη και σε αυτα τα παιχνίδια) ο σκοπός είναι η εξόντωση του αντιπάλου με κάθε δυνατό μέσο. Εκμεταλλεύεσαι κάθε αδυναμία του αντιπάλου. Και κάτι άλλο. Το θεωρείς απίθανο αυτός που feedαρει να δεί οτι η ομάδα σου παίζει χάλια ή οτι η δική του έχει ελπίδες και να αλλάξει στάση και να πάρει το game? Και μετά να δεις τι γέλιο θα ρίχνει! Εχω πετύχει τέτοιες καταστάσεις γι'αυτό δεν λυπάμαι κανέναν, ούτε το θεωρώ ντρωπή να εκμεταλλευτώ εναν feeder ή εναν αδύναμο παίκτη. Το κάνω από σεβασμό στον αντίπαλο και επειδή παίζω συνήθως EUW. Επίσης έχω νικήσει game έτσι με τέτοιον feeder που μου μου χάρισε 8honors και μια ribbon να με το συμπάθειο :3 In the other news αναρωτιέμαι αν έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποιον champ να τον παίρνουν συνήθως κωλοπαιδια....προσωπηκά έχω δει trollers feeders με όλυς τους champ σχεδόν αλλά έχω παρατηρήσει μια γενική τάση όπου Fizz και μ***ας...τους εμπνέει το troll pole??? 1
SakafliaC Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 In the other news αναρωτιέμαι αν έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποιον champ να τον παίρνουν συνήθως κωλοπαιδια....προσωπηκά έχω δει trollers feeders με όλυς τους champ σχεδόν αλλά έχω παρατηρήσει μια γενική τάση όπου Fizz και μ***ας...τους εμπνέει το troll pole???</p> Fiora με διαφορά απ το 2ο champ.. Sent from my iPhone using Insomnia
phenomenal12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Παιδια το LoL Client δεν μου ανοιγει καθολου ο,τι και να κανω.. Μπορειτε να βοηθησετε?
vag10 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Παιδια το LoL Client δεν μου ανοιγει καθολου ο,τι και να κανω.. Μπορειτε να βοηθησετε? δώσε καμιά παραπάνω πληροφορία
SOADNICK Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 In the other news αναρωτιέμαι αν έχετε παρατηρήσει ποτέ κάποιον champ να τον παίρνουν συνήθως κωλοπαιδια....προσωπηκά έχω δει trollers feeders με όλυς τους champ σχεδόν αλλά έχω παρατηρήσει μια γενική τάση όπου Fizz και μ***ας...τους εμπνέει το troll pole??? Tristana μόνο, εγγύηση. 1
SakafliaC Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Στην ακριβώς αντίθετη κατηγορία σαν champ πρέπει να ναι η Syndra εντωμεταξύ..
MavroManitari Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Πιστεύω γενικά οι Top/Supp δύσκολα θα χαλάσουν το παιχνίδι εσκεμένα...Τελικά φαίνεται πως είνα η ιδέα μου αφού Tristana ποτέ δεν μου έτυχε να περάσω άσχημα. Με Fiora αρκετές φορές μπορώ να πω.
SOADNICK Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Πιστεύω γενικά οι Top/Supp δύσκολα θα χαλάσουν το παιχνίδι εσκεμένα...Τελικά φαίνεται πως είνα η ιδέα μου αφού Tristana ποτέ δεν μου έτυχε να περάσω άσχημα. Με Fiora αρκετές φορές μπορώ να πω. Tristana Plat V 0LP -20 W/L. Εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις