aggelis2002 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε ολους. Εχω 20 μέρες που αρχισα να παιζω και ειμαι 19lvl. Ashe ο αγαπημενος μου και ψαχνω για ενα καλο team για χαβαλε και καλο team game . Insomnia79 to nick μου.
Atallos1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Επίσης έχουμε ακούσει για πότε λένε την προσφορά με 6300, 2 runepages? Μεσα στον Μαιο, λογικα καπου στην μεση του μηνα. 1
MavroManitari Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 και αμα βρεθει σε μια ομαδα με 0/20 να μπει να κανει τι να χασει την ωρα του? για ρανκ θα χασει και τζαμπα lp Καλά παντού θα έχανε την ώρα του απλά θα μπορούσε να πασάρει η Riot πολλά μικρο-κίνητρα για να προωθηθεί (πχ. το βαφτίζουμε Saviour player και παίρνει x1.2-x1.5-x2.0 τα IP που θα του έδινε ένα νόρμαλ με το scaling να αντικατοπτρίζει πόσο έσωσε μια ομάδα+plus bonus LP αν νικήσει σε ranked και -50% το LP penalty σε ήττα/ άσχετα από honors-reports αν μπει ως saviour παίχτης και νικήσει 10-20 συνεχόμενα match ή έστω έχει ένα consistency νικών να παίρνει special ribon σαν των honors και φανταχτερό περίγραμα γύρο από αυτό που έχει ανάλογα του division του)
GeorgeGK Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Unpinned αλήθεια; Wth. Μετά και τον τελευταίο καβγά σας, το topic γίνεται unpinned. Όποιος συνεχίσει στη γραμμή των προσωπικών επιθέσεων θα κάνει καλοκαίρι αλλού σίγουρα. 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Παρακαλώ γυρίστε on-topic. Όποιος έχει άλλες απορίες και σχόλια για το συντονισμό, τις εκφράζει σε pm όπως προβλέπουν οι κανονισμοί του forum.Είναι αρκετά σαφές.
nasos o psaras Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 παντου υπαρχει ενας teemo τις τελευταιες μερες
MavroManitari Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Εγώ θέλω νέο char με τέτοια ult...η έστω Skin Yasuo...η φώτιά δεν εκμεταλεύται καλά ως στοιχείο ακόμα από το LoL (βλ. Shyvana/Rumble/Annie/κλπ.) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2014 από MavroManitari
Alchemist` Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αύριο ξεκινάει το all-star tournament. Έχει κανείς κανένα link με συγκεντρωμένες πληροφορίες για το ποιές είναι οι ομάδες, τι διαγωνισμούς θα έχουμε κτλπ?Livestream link για το youtube: Υ.Γ. pm sent, δεν γίνεται να το ψάχνουμε κάθε φορά το θέμα, πρέπει να ξαναγίνει Pinned asap
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Προγραμμα/Ομαδες/Games Leaguepedia link , δεν αναφερει συγκεκριμενα τα challenges οπως το LoLesports 1
Daemonos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Braum τον περιμένω πώς και πώς, πιο πολύ για tank θα τον παίξω. παρόλα αυτά. η δεύτερη που πηδάει σε ally αν δεν κάνω λάθος γίνεται Self cast?
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Οχι , μονο σε ally η minion Κατα τα αλλα RIP Feral Flare , τιποτα αλλο major για solo queue Για competetive , τερμα τα 4man push κ επιτελους εκαναν κ τα trinkets usable στα 30 δευτερα ( cheese invades rip )
Στεφανος123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Να κάνουν το Aram διαθέσιμο για team ranked! Κεγω το ειχα σκεφτει,αλλα δεν παιζει.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις