jimmakos7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Tι ειναι το curse voice? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Tι ειναι το curse voice? Ειναι εφαρμογη που σου επιτρεπει φωνητικο chat στο league, εχει dragon , baron και ultimate timers. και σιγα σιγα να προετοιμαζόμαστε για να το βγαλουμε. r.i.p curse voice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Από gold V με πέταξε gold III με την μία... Thank you riot games!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μετά και τον τελευταίο καβγά σας, το topic γίνεται unpinned. Όποιος συνεχίσει στη γραμμή των προσωπικών επιθέσεων θα κάνει καλοκαίρι αλλού σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Praeτέτοιε, πάνω στο lol κάνουμε ένα e-fight ούτε fight δεν το λες για χαβαλέ, αλλά και πάλι πάνω στο παιχνίδι είδες καμιά απειλή ή καμιά σοβαρή βρισιά? Καλά το unpinned ασχολίαστο. γιατί oi mods έχουν μια τάση να κάνουν πιο σοβαρά τα πράγματα απότι είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Είδα τουλάχιστον 3 σημερινά reports, χαρακτηρισμούς "είσαι κομπλεξικός", "τρολάρεις επαννηλειμένα", όρους όπως "attentionwhorισμό", και φτάσαμε σε meme images με pop corn, τυπικό σημάδι ότι το thread έχει πιάσει συχνότητα shitposting-fm.Δεν συμφωνώ πως κάνω τα πράγματα πιο σοβαρά από ό,τι είναι, όταν η συζήτηση σας που διαγράφτηκε είχε drama και flaming που δεν αρμόζει σε pinned thread.Όποιος έχει άλλες απορίες για το συντονισμό, τις εκφράζει σε pm όπως προβλέπουν οι κανονισμοί του forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Φτου να είμαι έξω και να μην δω τα μαχαιρώματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Φτου να είμαι έξω και να μην δω τα μαχαιρώματα Ειχε στορυ καλο χασατε, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andrew13_98 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παλι το έχασα Καμια ιδέα για το πότε θα βγει ο Braum? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Επίσης έχουμε ακούσει για πότε λένε την προσφορά με 6300, 2 runepages? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παλι το έχασα Καμια ιδέα για το πότε θα βγει ο Braum? δεν εχει ανακοινωθει αλλα κατι ακουγεται σε 1-2 βδομαδες -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 How about a mode όπου να μπαίνει ένας άκυρος παίχτης στην θέση ενός afk παίρνοντας έλενχο του champ του και να παίζει ως έχει με τα ίδια items gold αλλάζοντας μόνο όνομα και runes-masteries? Πιστεύω θα έσωνε πολλά παιχνίδια που είναι καταδικασμένα λόγω 4vs5. Δεν ξέρω μου κατέβηκε ιδέα παίζοντας τελευταία σερί παιχνιδιών με 4 στην ομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmakos7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 υπαρχει καποιος που να εχει ranked team και να ενδιαφερεται για να τη συμπληρωσει;η καποιος για duo ranked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 How about a mode όπου να μπαίνει ένας άκυρος παίχτης στην θέση ενός afk παίρνοντας έλενχο του champ του και να παίζει ως έχει με τα ίδια items gold αλλάζοντας μόνο όνομα και runes-masteries? Πιστεύω θα έσωνε πολλά παιχνίδια που είναι καταδικασμένα λόγω 4vs5. Δεν ξέρω μου κατέβηκε ιδέα παίζοντας τελευταία σερί παιχνιδιών με 4 στην ομάδα... και αμα βρεθει σε μια ομαδα με 0/20 να μπει να κανει τι να χασει την ωρα του? για ρανκ θα χασει και τζαμπα lp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Σε normal game πάντως σε άλλα παιχνίδια αυτό γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις