Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ratio 0.4/Ability Power point σημαίνει ότι για κάθε 100 AP=40 damage και έχω δει build me 400+ AP πολλές φορές και μην υποτιμάς και το -12 Magic Resistance (δεν μιλάω καν για χ10(είχες ποτέ σου 120 Magic Resistance;; ))

Όλα από το build Που κάνεις εξαρτύονται.

+160 dmg = μηδέν.

Μάλλον δεν έχεις παίξει πολλά παιχνίδια μου φαίνεται για να λεσ το 400 ΑΡ πολύ. Ένα στανταρ AP σε caster σε 45 λεπτα παιχνίδι είναι τουλάχιστον 650 εκτός αν είναι εντελώς στόκος. Και όταν λέω 650 μιλάω σε build με CDR/Magic Pene/Mana Reg και defencive items. Αν το πας ξερό ΑΡ με φτάνεις και 1350+ άνετα.

Επίσης το να κάνει η Soraka 320 dmg με κάθε Starfall μόνο ψωμιά σαν τιν Ashe/Anivia κλπ ranged carry που τα Defencive Items δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους, μπορεί να κάνει dmg το οποίο θα είναι facepalm.

Είναι απίστευτα καλός ήρωας η Soraka αλλά ΜΟΝΟ support. Βάλε της δίπλα στο lane ένα Xin Zao πχ, και δες αυτούς τους 2 να παίρνουν το παιχνίδι μόνοι τους.

Αλλά dmg η Soraka δεν βγάζει όσο και να το παλέψεις εναντίων αντιπάλων που έχουν φαρμάρει όσα gold έχει φαρμάρει κ η Soraka.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή με αυτά που λες 1400AP = 560dm+160κανονικά= 720dm με ένα χτύπημα χωρίς να μετρήσουμε το magic resistance που σου κατεβάζει;(μην μιλήσουμε και για magic pierce items/runes κ.τ.λ. ) Ναι δίκαιο έχεις χάλια dm ούτε για σουπόρτ. :P

Anyway το πάμε για flamewar οπότε άστο.

Δημοσ.

Δηλαδή με αυτά που λες 1400AP = 560dm+160κανονικά= 720dm με ένα χτύπημα χωρίς να μετρήσουμε το magic resistance που σου κατεβάζει;(μην μιλήσουμε και για magic pierce items/runes κ.τ.λ. ) Ναι δίκαιο έχεις χάλια dm ούτε για σουπόρτ. :P

Anyway το πάμε για flamewar οπότε άστο.

Πάμε για flamewar επειδή δεν λες να καταλάβεις χριστό μου φαίνεται. Δεν έχω καμία όρεξη να εξηγήσω το game αν δεν θες να ακούσεις.

Επίσης μου φαίνεται περιττό να πρέπει να σου πω ότι με 1400 AP δεν θα πάρεις κανένα Defence/Support item οπότε μέχρι να βγάλεις τόσο dmg οι υπόλοιποι 4 θα πρέπει να κρατάνε το game για σένα γιατί θα είσαι ένα περιπλανώμενο ψωμί. Επίσης μου φαίνεται περιττό να πρέπει να πω ότι για να βγάλει dmg σαν ήρωας ΠΡΕΠΕΙ να βγάλεις 1400 AP.

Ήρωες όπως όμως ο Malzahar/Brand/Lux κλπ κλπ βγάζουν dmg και από το 150 AP γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Να κάνουν dmg και αυτό έχει σχέση και με το BASE damage του spell που στην ουσία υπάρχει για να σου πει "ξέρεις μέχρι να βγάλεις dmg όσο κάνει lvl-up το skill σου δίνω εγώ από base το dmg output και όσο φαρμάρεις τόσο καλύτερα.

Εγώ σου εξηγώ το game γιατί φαίνεται ότι είσαι νέος και αντί να τα μάθεις με το δύσκολο τρόπο σου λέω και με δεδομένα γιατί δεν γίνεται αυτό που λες. Αν δεν καταλαβαίνεις δεν έχω κανένα πρόβλημα να με κάνεις add να πάμε ένα game να το μάθεις με τον δύσκολο τρόπο.

Αν τώρα δε θές ούτε το ένα ούτε το άλλο ξεκίνα flamewar και το μόνο που θα αποδείξεις είναι ότι δεν διαφέρεις σε τίποτα από τα poutsnoobs Έλληνες που πετυχαίνω εγώ κ οι παρέα του LoL και η μόνη αντίδραση στους βιασμούς που αρέσκονται να τρώνε σε αυτό το game είναι να βρίζουν μάνες και πατέρες αλλά από ουσία τίποτα.

Όπως πετύχαμε τις προάλλες Karthus με Revive Έλληνα. Τέτοιους αντιπάλους έχει πλάκα να αντιμετωπίζεις δε λέω. Γρήγορα και fun games.

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε δεν είπε κανείς ότι μπορείς να την παίξεις σαν tank εννοείται ότι «support» θα είναι,απλά συζητούσαμε το πόσο ζημιά (μπορεί να) κάνει το spell,και μπορεί να κάνει αρκετή.

Δημοσ.

Το Q της Soraka κάνει άπειρο damage... Τι άλλο θα δούμε...

>
Starcall 
A shower of stars falls from the sky, striking all nearby enemies for magic damage and reducing their magic resistance temporarily. 

Spell Summary
Strikes nearby enemy units for (60/85/110/135/160) (+(0.4 per ability power point)) magic damage and reduces their Magic Resistance by (8/9/10/11/12) for 8 seconds.
This effect stacks up to 10 times.

Με ratio 0.4/Ability Power point και Base damage 160 στο Lvl 5 Spell αυτό δεν γίνεται. Εκτός αν κάτσεις να φάς 10 φορές Starcall για να πεις ότι κάνει dmg αυτό σημαίνει όμως ότι άντεξες 10 φορές ένα spell.΄

Έτσι από απορία πόσα Wins/Loss έχετε; και πόσο καιρό παίζετε;

Εισαι προ εε?Χμμμ ,οκ.Πες μου να σε κανω add,θελω εναν προ φιλο να παιζουμε ..

Δημοσ.

Όπου ακούς πολλά κεράσια..

Κρίμα που ανα 2,5 sec μπορείς να κάνεις 160+ 0,4ap AOE dmg και -άπειρο mr. Κάνεις τα τάνκς να είναι πουτ@νάκια του caster.

Κρίμα που ανα 10 sec έχεις 250 + 0,7ap και 2,5!! sec silence...

Και κρίμα που έχεις το sustainability της αρκούδας με global instaheal και το (πλέον νερφαρισμένο) w που σου δίνει και 120+ armor.

Κακό pick η soraka για trololap.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ η ulti του brand ΑΝ πηδήξει κάνει 350+0,5ap στο bounce και μπορεί να πετύχει μέγιστα 5 bounces κάθε 75sec. Max total dmg στο team στα 5 bounces σε ιδανική κατάσταση είναι 1750+o,5ap. Σε ΙΔΑΝΙΚΗ κατάσταση πάλι μια soraka που spammάρει starcall πέρα απο τον μηδενισμό του mr μπορεί να κάνει infinitex 160+0,4ap AOE ξαναλέω dmg με ουσιαστικά μηδενικό cooldown αν παίζεις cdr. Αν λοιπόν πιάσει 5 άτομ (που μπορεί μιας και έxει τεράστιο range)x5 φορές (10sec spam) βγάζει Max total dmg στο team (5x160)x5 = 4000+0,4ap. Ακόμα και ΜΙΑ φορά να τους πιάσει όλους κάνει 800+0,4ap και μιλάμε για το spammable Q ενός trollpick.

Για να το θέσω αλλιώς μια suicidal ap soraka που θα παίξει το silence της/θα σπαμάρει το q της και θα healάρει τον εαυτό της με w και ulti προλαβαίνει να βγάλει πολύ περισσότερο burst απο ότι νομίζετε + το silence -mr και το global team heal.

Μια soraka μπορεί να φαρμάρει απο εντελώς safe κατάσταση και αν ξέρει το q range της να σε harassάρει χωρίς να σκεφτείς κάν να την πλησιάσεις. +Οτι counterάρει casters με το silence της και ad με το +125armor της.

Συμφωνώ απόλυτα οτι σε μια κανονική ομάδα η θέση της είναι σε support... αλλα την έχουμε δεί μετά τις αλλαγές τις ούκ ολίγες φορές και solo top ή mid ;)

Αλλα ας μην το πάμε μακριά.. Δές λίγο τα ranked stats του Νο1! αυτή τη στιγμή στο solo queue και δές αν είναι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...

Χωρίς σχόλια

pomonolo3.jpg

pomonolo.png

pomonolo2.jpg

Δημοσ.

Λογικά 9/0/21 ή 0/21/9 για πιο hardcore καταστάσεις με ap/mpen/armor/mreg ή mr runes και tenacity/cdr boots/dorans rings/ hextech pistol/wota και γενικά self regen increase/spell vamp με rylai/deathcap αν πάει καλά και περιασταδιακά def με λατρεία σε frozen heart. Εγώ τουλάχιστον. O χρήστος πιθανότατα να παίζει διαφορετικά για dominion.

Το καλό είναι οτι βγάζεις το farm του αιώνα με ελάχιστο κόπο οπότε εύκολα πάς full slot.

Δημοσ.

Είναι 9/21/0 με Flash και Exhaust με runes armor magic resist kai magic penetration και απο αντικείμενα 3 είναι τα Core, Ionian+Odin Veil+Frozen Heart, R>Q>E>W

Θα στείλω και έναν οδηγό για Poppy

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=120376

Όσο πιο σύντομος γίνεται, βάλε και ένα Philosophers και είσαι κομπλέ

Δημοσ.

Καλά μιλάμε είστε αλλού για αλλού έτσι; Είπα ποτέ ότι η Soraka είναι για πέταμα; Το εναντίων είπα ότι είναι γαμώ τους χαρακτήρες αλλά πεταχτήκατε σαν να μι πω και οι 2 κ ο ένας μου κοτσάρει έναν με 2000+ σε Ranked και ο άλλος Soraka σε Dominion.

Κάτσε λίγο γιατί είστε σε άλλο πλανήτη και άλλος νομίζει ότι είναι προ και άλλος τα ακούει.

Εγώ δίνω συμβουλες σε έναν ΝΕΟ παίχτη. Τι θα πεις στον καινούριο δλδ; Ότι επειδή ο Karthus μπορεί και κάνει ζούγκλα να πάει ο άλλος που ακόμα ούτε καν έχει δοκιμάσει όλους τους ήρωες; Ναι ρε φίλε οκ γίνεται αλλά όχι σε καινούριο παίχτη.

Και επειδή μου φέρνεις και εικόνες.

Ωραία.

Κατ'αρχήν, Solo Queue σημαίνει ότι μπορείς και με άλλον ένα να κάνεις Join οπότε Soraka + Melee/Ranged/Off-Tank Carry κόβουν κ σπέρνουν.

2ον) 97.5Κ Dmg / Game (average) σημαίνει ότι ΔΕΝ το παίζει DPS αλλά support (συγνώμη που σου χάλασα το συνεφάκι αλλά έτσι είναι τα carry βγάζουν 140-220Κ dmg/ Game (average)

3ον) 5.5/2.4/9.5 (Kills/Deaths/Assists) ratio means look No.2

4ον) 9.8Κ gold farmed (minions/towers/dragon/kills/assists) σημαίνει επίσης ότι ναι καλά κατάλαβες ΔΕΝ φαρμάρει όσο νομίζετε ότι φαρμάρει.

5ον) Double Kills: 0.39 (average), Triple Kills: 0.04 (average), Quadra Kills: 0.00 (average) Penta Kills 0.00 (average) χρειάζεται να πω ότι ΔΕΝ κάνει damage και ότι ΔΕΝ είναι carry;

Και όπως είπα για τις 2ρες φωτό το Dominion δεν μετράει, είναι ο πιο unbalanced χάρτης και βολεύει μόνο μια μικρή μερίδα χαρακτήρων οπότε δε μπαίνω σε κόπο να το σχολιάσω παρά το μόνο ότι μπράβο ωραίο Win Streak.

Αν συνεχίσετε μετά από τόσες αναλύσεις να συνεχίζετε να νομίζετε ότι η Soraka κρατάει σαν AP Carry τότε δεν ασχολούμαι άλλο είστε αδιόρθωτοι.

Αν συνεχίσετε να νομίζετε ότι λέω πως η Soraka είναι GTP τότε είστε εκτός τόπου κ χρόνου. Λέω ότι ΤΑ ΣΠΑΕΙ αλλά όχι σαν AP Carry.

Καληνύχτα σας.

Δημοσ.

Καλο φαινεται αυτο ,θα το δοκιμασω να δω τι γινεται.......

Doran Shield+Sheen+ Sorceress boots+Haunting Guise+Abyssal Sceptre , Finish Lichbane after AND LAST. Cheap, Solid , Heavy magic resistance reduction and heavy magic resistance after Sceptre and halfway for lichbane. Very focused on items. Quite elegant if you think itemization is an art, Devastating blow is indeed devastating

Δημοσ.

Θα φάει nerf, καλό είναι όμως. ΤΟ μικρό μυστικό στην Poppy είναι τo CDR.

Zeniath, τα αντικείμενα του τύπου που παίζει Soraka είναι Damage, αμα το ψάξεις και αυτά τα score δείχνουν ΑΡ mid. Σκέψου λίγο έξω από το κουτί. Επίσης για AP mid Soraka την δοκίμασε και ο Zahariel χτες και κάτι μπορεί να έχει να πει

Δημοσ.

^What he said.

Κατ'αρχήν σε αυτά τα rating κατα βάση βαράνε solo αλλιώς η ώρα για να βρεί game είναι πάνω απο 15 λεπτά.

Επίσης και να πάει duo, ο συγκεκριμένος παίζει μόνο ap και μόνο mid/top. Πίστεψε με δεν θα νταντέψει κανέναν xin zhao (wtf). Και απο πότε η soraka supportάρει (όταν παίζει pure support) τον xin zhao(ffs) και όχι το ad carry anyway;

Επειδή ακριβώς το dmg είναι 100k Average καταλαβαίνεις οτι ανάλογα με το game χονδρικά κυμαίνεται απο 50-150. 150k νομίζω οτι είναι μια χαρά για ap carry. Η διάρκεια του παιχνιδιού παίζει μεγάλο ρόλο στο dmg που θα κάνεις. Σε αυτά τα games το παιχνίδι κρίνεται στις λεπτομέρειες και απο αρκετά νωρίς. Επίσης δεν θα δείς 10δες teamfights και ανούσιο roaming απο κάποιο σημείο και μετά. Οπότε οι δυνατότητες να κάνεις dmg περιορίζονται. Τα games τελειώνουν με μέσο όρο ~17kills ανα ομάδα... Υπολόγισε... Δεν παίζει ο κυρ πάνος απο την κερατέα με τον βασιλάκη το 12χρονο. Και πάνω σε αυτά κάνουμε συγκρίσεις όχι πάνω στο pubstomping. Απο το mid game και μετά, ένα λάθος και έχεις χάσει τη μισή σου βάση, δεύτερο λάθος και έχασες baron, τρίτο και καήκαμε. Αν κάτσεις και δείς ο pomonolo την παίζει ΜΟΝΟ ap carry. Δεν λέω οτι είναι πιο ορθόδοξο. Αλλα λέω οτι για να μπορεί να φτάσει ο άλλος Νο1 με most games played με ap mid soraka.. ε κάτι θα σημαίνει παραπάνω απο μια random άποψη στο forum.

Όταν μπορέσεις να βγάλεις τη σκέψη σου λίγο πιο έξω θα δείς οτι δεν είναι απαραίτητο να κάνεις 834920483dmg για να κάνεις τη δουλειά σου. Σκέψου μόνο τι utility έχει η soraka για το team της. Σκέψου το 6v5 σε teamfights όταν θα παίξει σωστά τα silence και τα heals πέρα του ενός spammable και ενός 10sec dmg spell. Και επίσης σκέψου αν με ένα q spam βγάζει τόσο ενώ τα καθαρά ap/ad carries βγάζουν 120-140 avg (τώρα έβλεπα τα avg στους top20)πόσο αποτελεσματικό είναι αυτό το q spam. Αδυνατείς να σκεφτείς πέρα απο τα κλασσικά.. Δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα αυτό αλλα αν θα ήθελες να εξελίξεις την προσέγγιση σου στο παιχνίδι καλό θα ήταν να σκέφτεσαι λίγο out of the box. Για τα συννεφάκια κτλ... ουδέν σχόλιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...