SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Γενικά έχω ακούσει το επίπεδο μεταξύ eu ne και eu we είναι η μέρα με την νύχτα .Δέν είναι μόνο η ξενέρα που έχασα τα promos αλλά δεν μπορώ τώρα να παίζω με diamond παίκτες και να κάνουν λάθη τύπου silver,gold. Άν βοηθήσει να βελτιωθώ περισσότερο και να βλέπω λιγότερο flame γιατί όχι!! Ιδια σκατα ειναι,ισως στο d1 να εχει καποια διαφορα ολα τα αλλα ειναι μυθος. Γενικά έχω ακούσει τώρα ότι περισσότερο ένα παιχνίδι το κουβαλάει ο Jungler Και το mid μετά το top Και το adc. το θέμα είναι αν ξέρεις πολύ καλά να παίζεις adc Μπορείς να κουβαλήσεις ένα game? οχι να βοηθήσεις αλλά να το κουβαλήσεις.. Ακριβως το αντιθετο ειναι φιλε μου.Win bot win game,.Για αυτο το νεο μετα ειναι το τελε στο τοπ,για να ειναι κοντα στο bot και στον δρακο.Το καλυτερο lane που μπορεις να μαθεις για να ανεβεις ειναι το adc.Απλα λογικα εισαι χαμηλο ελο και τα adc εκει ειναι σαπια.Στα χψαμηλα ελο κερδιζουν οι assassins και snowball champs. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Παιδιά ρωτάω εδώ και όχι στο θέμα του internet γιατί έχω πρόβλημα μόνο στο lol και ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω. Υπάρχει τρόπος να μειώσουμε το ping? Είναι ώρες που είμαι κύριος με 60-80 και ξαφνικά κολλάω και βλέπω ότι έχω 800 ξέρω γω και πέφτει dc Aν παιζεις West κ πεφτεις πανω σε server issues τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι Αν παιζεις αλλου τοτε ειναι η γραμμη σου που εχει θεμα . Τα 60-80 ειναι μια χαρα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Aν παιζεις West κ πεφτεις πανω σε server issues τοτε δεν μπορεις να κανεις κατι Αν παιζεις αλλου τοτε ειναι η γραμμη σου που εχει θεμα . Τα 60-80 ειναι μια χαρα παντως Eune παίζω. Ήρθε τεχνικός σπίτι μου είπε ότι η ταχύτητα μου είναι άψογη, το ίδιο και το ping και ότι ευθύνεται το game και πρέπει να ψαχτώ με τα ports του ρουτερ (πράγμα που δεν έχω ιδέα τι σημαίνει..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Παιδιά ρωτάω εδώ και όχι στο θέμα του internet γιατί έχω πρόβλημα μόνο στο lol και ίσως γνωρίζετε κάτι παραπάνω. Υπάρχει τρόπος να μειώσουμε το ping? Είναι ώρες που είμαι κύριος με 60-80 και ξαφνικά κολλάω και βλέπω ότι έχω 800 ξέρω γω και πέφτει dc Θα σου πρότεινα Fast Path για μείωση του Ping αλλά αν δεν έχεις ήδη σταθερή γραμμή το Fast Path θα την κάνει ακόμα πιο ασταθή και άστα μετά. Τα 60-80 είναι καλά το θέμα είναι γιατί ανεβαίνει στο 800. Εμένα καθώς και σε έναν φίλο μου γινόταν αυτό όταν συνδεόμασταν από usb stick wifi. Βάλαμε καλώδιο και από τότε όλα οκ. Εσύ πως συνδέεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ασύρματα συνδέομαι, λες να δοκιμάσω με ethernet? Δε μπορούν να με κάνουν fast path νομίζω γιατί έχω και OTE TV.. Έχω καταντήσει να μαι σε σπίτι με 24αρα και να κάνω το κινητό hotspot.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ιδια σκατα ειναι,ισως στο d1 να εχει καποια διαφορα ολα τα αλλα ειναι μυθος. Ακριβως το αντιθετο ειναι φιλε μου.Win bot win game,.Για αυτο το νεο μετα ειναι το τελε στο τοπ,για να ειναι κοντα στο bot και στον δρακο.Το καλυτερο lane που μπορεις να μαθεις για να ανεβεις ειναι το adc.Απλα λογικα εισαι χαμηλο ελο και τα adc εκει ειναι σαπια.Στα χψαμηλα ελο κερδιζουν οι assassins και snowball champs. Τα καρκινόπαιδα από το ίδρυμα του East που δεν ξέρω τα βασικά δεν υπάρχουν σε τέτοιο βαθμό στο West. Δεν ξέρoυν πότε να κάνουν gank, φοβούνται να κάνουν easy dives, από items 3 λαλούν και 2 χορεύουν, communication 0, PL και GR (reprots κτλπ), μετά από ace farm jungle, κόμπλεξ που αμά τους πεις κάτι δεν πατάνε να βοηθήσουν στο lane σου κ.ά ΑΛΛΑ για αυτό και λέω κάνω παρτύ σε Silver-Gold λες και παίζω vs botακια ενώ στο West Silver 2 είναι δύσκολα για εμένα. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2014 από Ακραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ασύρματα συνδέομαι, λες να δοκιμάσω με ethernet? Δε μπορούν να με κάνουν fast path νομίζω γιατί έχω και OTE TV.. Έχω καταντήσει να μαι σε σπίτι με 24αρα και να κάνω το κινητό hotspot.. Εννοειται , το ασυρματο ειναι ο πιο πιθανος λογος Τα καρκινόπαιδα από το ίδρυμα του East που δεν ξέρω τα βασικά δεν υπάρχουν σε τέτοιο βαθμό στο West. Δεν ξέρω πότε να κάνουν gank, φοβούνται να κάνουν easy dives, από items 3 λαλούν και 2 χορεύουν, communication 0, PL και GR (reprots κτλπ), μετά από ace farm jungle, κόμπλεξ που αμά τους πεις κάτι δεν πατάνε να βοηθήσουν στο lane σου κ.ά ΑΛΛΑ για αυτό και λέω κάνω παρτύ σε Silver-Gold λες και παίζω vs botακια ενώ στο West Silver 2 είναι δύσκολα για εμένα. Ενω στον West με Γαλλους κ λοιπους εχεις γαμω τις συννενοησεις ξερω γω.. Το SoloQ ειναι τα ιδια σκατα , everywhere Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionpoly Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Αν παίζει κανα curse voice key στείλτε μου ένα σε πμ παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Also , Curse Voice κλειδακια Giveaway Εχει 8k atm , register κτλ κ ερχεται στο mail μεσα στην ωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionpoly Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 έχουν τελειώσει από εκεί. έκανα το register ενώ είχε 1000 left μου είπαν οτι δεν πρόλαβα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 595A3483-14CC-4D93-B9D6-456168A97A8E Enjoy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionpoly Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 ευχαριστώ πολύ τον φίλο Atallos1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Συμφωνώ στο ότι το soloq είναι ίδιο έστω κάτω από platinum-diamond v αν και για plat 1- diamond v δεν θα το έλεγα αλλά ok, μην συγκρίνετε όμως το soloq του eune με του west σε d4 και πάνω, καμία σχέση όμως, άλλοι κόσμοι όντως. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη απλά στο d1 eune παίζει το gml(greek master league), τα γκοσόνια της Ελλάδας (Once) βλέπε hayate, ενώ στο d1 west παίζουν lcs players και wannabe lcs players οπότε όπως καταλαβαίνετε υπάρχει υπερβολικό tryhard στο west έως αηδίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 αν υπάρχει κανα beta key curse θα το εκτιμούσα Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Εννοειται , το ασυρματο ειναι ο πιο πιθανος λογος Ενω στον West με Γαλλους κ λοιπους εχεις γαμω τις συννενοησεις ξερω γω.. Το SoloQ ειναι τα ιδια σκατα , everywhere Και εγώ με ασύρματο παίζω...Όμως έχω 2-3 τέτοια κοψίματα την μέρα τίποτα άλλο...Forthnet όμως έχω μήπως φταίει και η εταιρία?Αν και έχω ακούσει ότι όλες παίρνουν γραμμές από τον οτέ Πάντως οι Γάλλοι και οι Γερμανοί στον west είναι οι Πολωνοί και οι Έλληνες του eune λένε :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις