Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Thresh δηλαδη δεν ηταν καλη ιδεα?

Πριν απο τον Thresh ειχε βγει η Nami, και πιο πριν η Leona.

Αναμεσα, ειχαν βγει η Zyra και η Lulu που προοριζονταν για mid..

Τι λες τωρα εσυ?

αυτοί που λες δεν είναι και τόσο αντιγραφή και υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος που τα mid/top είναι τετραπλάσια champs από τα υπόλοιπα.Δεν θέλει και σπουδές στο marketing να το καταλάβεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Eσυ ειπες οτι οταν προκειται για support κανουν copy-pasta.
Σου εδωσα παραδειγματα απο support champs που δεν ειναι pasterino
για να καταλαβεις οτι δεν ειναι παντα ετσι.
Το playstyle του θυμιζει λιγο Leona-Alistar αλλα ειναι εντελως διαφορετικος στην πραξη.
Τον δοκιμασα στο PBE.

Προφανως και θα βγαλουν περισσοτερα mid/bruiser κτλ
γιατι εχουν πέραση και εχουν ενα παραπανω impact στο game με το amount of dmg που κανουν.

Αλλα και στα support μια χαρα δουλεια κανουν imo.

Σιγά την αντιγραφή. Λες και ο tanky earth hero σαν κόνσεπτ είναι κάτι πολύ σπάνιο. Και το fissure εδώ που τα λέμε δεν είναι και κανένα τρελό consept επίσης. Καιρό είχαμε να δούμε ένα Alistar like support. Με όγκο και bam boom. Η Leona ήταν λίγο ντελικάτη για τα γούστα μου.

Είδες μήπως ισχύει κάποιο από αυτά?

Ορίστε και από μένα κάποια keys που μου στείλανε για το Curse voice

• ec2d25e1-ed35-48a6-aefa-28fe9f7b9fd8
  • cb176d8a-c284-4eae-a7a2-7e16404a8f4b
  • c9af509e-3350-48e8-91ea-d93c6f513d16
  • 1955b604-16f3-438b-ac02-4c7b2cb5f555
  • e049f433-5e65-49c5-9646-b22cfafb5944

Να σας πώ τον πόνο μου ..!! Παίζω στον eu ne και season 3 είπα να αρχίσω τα ranked,έτσι κατάφερα να φτάσω plat και το άφησα ικανοποιημένος. Αρχές s4 λοιπόν το έπιασα ξανά και είπα να το πάω πιό πάνω μίας και το ένιωθα, έτσι έπαιξα τα promos τα οποία δεν πήγανε καλά! Με άρχισε silver 2 "καλά να πάθω σκέφτηκα αλλά δεν μασάμε πάμε να το ανεβάσω" ,αφού όλα πήγανε καλά έπιασα gold,plat και ο πόνος που θέλω να σας πώς εδώ αρχίζει! Φτάνω plat 1 με λίγα παιχνίδια και παίζω promos για diamond τέσσερις φορές παρακαλώ απο τις οποίες στα δύο ήμουν 2-1 και ήθελα μία νίκη στα υπόλοιπα που μένανε..Τελικά έφτασα σε σημείο όχι να πάω diamond αλλά να πάω plat 4..!! Ξενέρωσα που λέμε τόσο που σταμάτησα να παίζω σοβαρά και άρχισα να παίρνω άκυρα picks έτσι για το γαμώτο αφού με είχε κουράσει και τώρα δεν μαζεύται το άτιμο αφού πάει νική-ήττα και πάλι απο την αρχή. Δεν ξέρω αν νιώθω μόνο εγώ έτσι αλλά το ranked σε αυτόν τον server η γενικότερα είναι παρωδία!! Δεν εξηγείται αλλιώς ,το σύστημα της riot με μισεί!

υγ σκέφτομαι να μεταφέρω τον λογαριασμό μου στον eu west ,για πείτε καμία γνώμη έχει διαφορές και αξίζει?

Να σας πώ τον πόνο μου ..!! Παίζω στον eu ne και season 3 είπα να αρχίσω τα ranked,έτσι κατάφερα να φτάσω plat και το άφησα ικανοποιημένος. Αρχές s4 λοιπόν το έπιασα ξανά και είπα να το πάω πιό πάνω μίας και το ένιωθα, έτσι έπαιξα τα promos τα οποία δεν πήγανε καλά! Με άρχισε silver 2 "καλά να πάθω σκέφτηκα αλλά δεν μασάμε πάμε να το ανεβάσω" ,αφού όλα πήγανε καλά έπιασα gold,plat και ο πόνος που θέλω να σας πώς εδώ αρχίζει! Φτάνω plat 1 με λίγα παιχνίδια και παίζω promos για diamond τέσσερις φορές παρακαλώ απο τις οποίες στα δύο ήμουν 2-1 και ήθελα μία νίκη στα υπόλοιπα που μένανε..Τελικά έφτασα σε σημείο όχι να πάω diamond αλλά να πάω plat 4..!! Ξενέρωσα που λέμε τόσο που σταμάτησα να παίζω σοβαρά και άρχισα να παίρνω άκυρα picks έτσι για το γαμώτο αφού με είχε κουράσει και τώρα δεν μαζεύται το άτιμο αφού πάει νική-ήττα και πάλι απο την αρχή. Δεν ξέρω αν νιώθω μόνο εγώ έτσι αλλά το ranked σε αυτόν τον server η γενικότερα είναι παρωδία!! Δεν εξηγείται αλλιώς ,το σύστημα της riot με μισεί!

υγ σκέφτομαι να μεταφέρω τον λογαριασμό μου στον eu west ,για πείτε καμία γνώμη έχει διαφορές και αξίζει?

Και ναι και όχι...Έχει τα συν και τα πλην του η μεταφορά.Εγώ ας πούμε μετάνιωσα που έκανα τη μεταφορά..Γιατί?

s3 plat3 έφτασα ο κακομοίρης στον eune.Έκανα λοιπόν μεταφορά στον west,με πιάσε το και καλά soft reset για το καινούριο season και έτσι στα promote έπεφτα gold5-s1 και κατά τύχη στα 5 πρώτα είχα άτομα με high ping (έτσι λέγανε τουλάχιστον) και με τρομερό defeat spree έπεσα στο silver 3,μετά δε μπορούσα να παίξω από τα νεύρα(το έχω αυτο) και λόγω πίεσης λόγω πανελληνίων όχι να ανέβω δε μπόρεσα αλλά έπεσα.Είσαι σίγουρος λοιπόν ότι έχεις μεγαλύτερο πόνο από εμένα? :Ρ

Προσωπική άποψη είναι ότι θα δεις διαφορά είναι πιο δύσκολο...Ο αδερφός μου που ήτανε diamond στον east τώρα παλεύει στο πλατ1 west γιατί τυχαίνει με κάποιους μέτριους :ρ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...