Pankar95 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον ηρθα παλι εδω να πω τον πονο μου^^. Μπορει να μου εξηγήσει καποιος πως μπορει ενας Malzahar να χανει το lane και να φινταρει, από εναν Yorick; Γιατι αυτο εγινε σε ενα solo normal που επαιξα. Ελεως δηλαδή ο Malza ειναι ο main μου και με αυτον εχω outlaneαρει Lux, Xerath αλλους Malzahar, Cassiopeia... και έρχεται ο αλλος με τον καλυτερο φαρμερ του παιχνιδιου και φινταρει mid εναν Yorick και στη συνεχεια ολη την αντιπαλη ομαδα.
Tmark Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Its all about skill, not champions είπε κάποτε κάποιος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Τον orick τν εχουν buffarei?Τον νεο morde τον βλεπω.
Impious Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Τον orick τν εχουν buffarei?Τον νεο morde τον βλεπω. το εφτιαξες το LOL?
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον ηρθα παλι εδω να πω τον πονο μου^^. Μπορει να μου εξηγήσει καποιος πως μπορει ενας Malzahar να χανει το lane και να φινταρει, από εναν Yorick; Γιατι αυτο εγινε σε ενα solo normal που επαιξα. Ελεως δηλαδή ο Malza ειναι ο main μου και με αυτον εχω outlaneαρει Lux, Xerath αλλους Malzahar, Cassiopeia... και έρχεται ο αλλος με τον καλυτερο φαρμερ του παιχνιδιου και φινταρει mid εναν Yorick και στη συνεχεια ολη την αντιπαλη ομαδα. Εύκολα τον έχει τον Malz ο Yorick. Ε στα μούτρα και τα παμε
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 το εφτιαξες το LOL? yy,εβγαλε fix η riot,το εχουν sticky στο site /support τους..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 6 συνεχομενς ηττες.Μιλαμε επικα noobia,αληθεια.Ενω κανω καλα σκορ[εχω καλα σκορ αν και χανουμ]και κανω αυτο που πρεπει ,τις περισσοτερες φορες feedaroyn παιζουμε 4vs 5 κτλ Αποτι καταλαβα ,αυτο που πρεπει να κανεις για να κερδισεις στα νορμαλ[καθως και οι αντιπαλοι δεν ειναι τιποτα το φοβερο]πρεπει να παιρνεις η range carry ειτε παικτη με super aoe damage για ντα teamfights[βλεπε miss fortune / katarina].
zeniath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Αν θες 90% νίκες, βρες άλλους 3 να πηγαίνετε 4αδα έτσι ώστε θα είστε μεν συντονισμένοι με skype κλπ αλλά απέναντι δεν θα έχετε μια αντίστοιχη 5αδα συντονισμένη. είτε 2αδα με 3αδα, είτε 2 2αδες με ένα ραντομά.
klainmaingr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Εγώ το είχα παρατημένο απο τότε με τα ατελείωτα disconnects. Έπαιξα μερικά ranked 5δες προχθές και guess what. 2/3 games κάποιος φίλος ήταν για πόση ώρα έξω επίσης απο d/c. Μετά δεν το διακινδυνεύσαμε και πήγαμε custom. Ε λέω την επόμενη μέρα ας παίξω κάνα normal σιγά... Και πάλι 2/3 παιχνίδια είχα 4v5 που ο dc'd ξαναμπήκε στο 15 ας πούμε... Γενικά κάποιος με έχει γκαντεμιάσει και είναι αδύνατο να πάρω νίκη. Πλέον θεωρώ λογική εξέλιξη τα 4v5 και μου κάνει και εντύπωση όταν δεν συμβαίνουν. Απο όσο ξέρω δεν είναι τόσο μεγάλο το πρόβλημα στους υπόλοιπους.. απλά μου κάθεται στα περισσότερα games αυτό το πράγμα.. To match history είναι μόνο κόκκινο φυσικά μιας και πάντα το παλεύω και με 4 αλλα δυστυχώς και εγκεφαλικά ανάπηροι να είναι οι άλλοι, αν ντυθούν... Μπορώ να πώ απο τα τελευταία 10-15 παιχνίδια που έχω παίξει μόνο 3-4 ήταν GGιά είτε victory είτε defeat. Ίσα παιχνίδια, κυρίως 5v5 και με αντίστοιχα καλούς/όχι ανάπηρους παίκτες όπου τα παιχνίδια κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. Όλα τα άλλα απλά χαμένος χρόνος... Dunno θα περιμένω 1-2 patch μήπως και την γλυτώσω.. τι να πώ.. αλλα τι να γλυτώσω.. Εδώ πηγαίναμε μια χαρά και ο garen μας έφυγε dc για 10 λεπτά γιατί τους κόπηκε το ρεύμα.. τι να λέμε τώρα. Ανάδρομο something.
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Dominion με Soraka και τα μυαλά στα κάγκελα. Φαρμάρω ΙΡ
klainmaingr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 ^^ Πλάκα πλάκα πλέον η soraka είναι η πιο effective all around trollpick στο παιχνίδι πέραν του κλασσικού support). <3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ap σορακα με την πρωτη της κανει τρελο damage,ασε που εχει πολυ μικρο couldown.Θυμηθηκα μετα απο καιρο poppy.15-5,13-2,απλα παιρνω τα παιχνιδια μονος μου.Hybrid build ftw.
zeniath Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Το Q της Soraka κάνει άπειρο damage... Τι άλλο θα δούμε... > Starcall A shower of stars falls from the sky, striking all nearby enemies for magic damage and reducing their magic resistance temporarily. Spell Summary Strikes nearby enemy units for (60/85/110/135/160) (+(0.4 per ability power point)) magic damage and reduces their Magic Resistance by (8/9/10/11/12) for 8 seconds. This effect stacks up to 10 times. Με ratio 0.4/Ability Power point και Base damage 160 στο Lvl 5 Spell αυτό δεν γίνεται. Εκτός αν κάτσεις να φάς 10 φορές Starcall για να πεις ότι κάνει dmg αυτό σημαίνει όμως ότι άντεξες 10 φορές ένα spell.΄ Έτσι από απορία πόσα Wins/Loss έχετε; και πόσο καιρό παίζετε;
TheELF Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Το ratio 0.4/Ability Power point σημαίνει ότι για κάθε 100 AP=40 damage και έχω δει build me 400+ AP πολλές φορές και μην υποτιμάς και το -12 Magic Resistance (δεν μιλάω καν για χ10(είχες ποτέ σου 120 Magic Resistance;; )) Όλα από το build Που κάνεις εξαρτύονται.
xaralas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 6 συνεχομενς ηττες.Μιλαμε επικα noobia,αληθεια.Ενω κανω καλα σκορ[εχω καλα σκορ αν και χανουμ]και κανω αυτο που πρεπει ,τις περισσοτερες φορες feedaroyn παιζουμε 4vs 5 κτλ Αποτι καταλαβα ,αυτο που πρεπει να κανεις για να κερδισεις στα νορμαλ[καθως και οι αντιπαλοι δεν ειναι τιποτα το φοβερο]πρεπει να παιρνεις η range carry ειτε παικτη με super aoe damage για ντα teamfights[βλεπε miss fortune / katarina]. Ετσι ειναι, εγω πηγα εδω και 2 μερες στον West γιατι δεν αντεχα αλλο αυτην την κατασταση και μαντεψε, καμια καμια σχεση. Το επιπεδο πολυ πανω και επιτελους γινονται ωραια match ειτε κερδιζω ειτε χανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις