stratos200111 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπερα. Μια ερωτηση. Αν στο λολ καποιος κανει 3-4 φορες κακα σκορ 5/20/15 2/10/18 9/13/4 1/5/9 σε normal game ( PvP ) μπορει να φαει Ban ?? τις περισσοτερες φορες κανω σκορ 6/4/7 8/8/11 6/5/6 7/7/9 σε κανονικο game και οταν παιζω με bot κανω ανετα 10/1 15/2 20/6 και quadra + triple kill --------------- μπορω να φαω ban και να μου κλεισουν τον λογαριασμο? εχω φαει παντος report για unskillful player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Διαβάζετε το Forum πριν κάνετε καινούρια thread... http://www.insomnia.gr/topic/311095-league-of-legends/page-1178 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 bronze 4 > silver 3 σε 1.5 μήνα. not bad 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 μέχρι diamond θα βρίζεις την ζωή σου με τόσα άτομα που θα συναντήσεις, μπορώ να πω ότι λιγότερα τρολλς είχα βρει gold tier σε σχέση με plat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 bronze 4 > silver 3 σε 1.5 μήνα. not bad Mια χαρα εισαι μην ακους κανενας κ συνεχισε Αν αποκτησεις σταθεροτητα κ κανεις λιγοτερα deaths per game θα πας κ gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ντάξει, η κατάσταση με τους σέρβερς είναι για πολλά καντήλια και για πρόστιμο.Είχα καιρό να παίξω και χθες είπα να το ρίξω λίγο στο aram.Κολλημένη στα 66ms η ingame ένδειξη του ping, με spikes που έφταναν ακόμα και τα δεν ξέρω κι εγώ πόσα δευτερόλεπτα.Ακούνητοι παίχτες.Artifacts με το παραμικρό.Dc οι μισοί παίχτες και οι κύριοι στη σκανδιναβία γαργάρα.Με εκνεύρισε τόσο πολύ που έπαιξα έτσι από αντίδραση σχεδόν 15 "παιχνίδια" και κέρδισα μόνο τα 2-3 από δαύτα.Δεν τα κατάφερα να ισοφαρίσω τις νίκες με ήττες.Εαν το κατάφερνα θα έτρωγε delete+enter, ούτε καν uninstall.Κανα lcs τώρα και όταν θελήσουν να ξυπνήσουν το ξανασυζητάμε.Άντε απαυτωθείτε πια....ένα χρόνο η ίδια μαλακία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Lol εγώ τι να πω..ειμαι silver 2 Και έχω χάσει με 5 promo για silver 1..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 μπορω να φαω ban και να μου κλεισουν τον λογαριασμο? εχω φαει παντος report για unskillful player Ban μπορείς να φας αν βρίζεις στο chat π.χ. noob,f*cking feeder και τα γνωστά γαλλικά,το να σε κάνει κάποιος report για "unskilled player",δεν πρόκειται καν να πάει στο Δικαστήριο,απλά πηγαίνει στο σύστημα και αναλόγως τα στατιστικά σου σε βάζει με ανάλογους αντιπάλους. Μπορεί όμως κάποιος/κάποιοι να σε κάνουν report για "intentionally feeding",θεωρώντας ότι το κάνεις επίτηδες,γενικά να προσέχεις,γιατί τα reports στο LoL πέφτουν ακόμα κι αν δεν έχεις πει κουβέντα στο chat και έχεις σκορ 9/0. Φιλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Lol εγώ τι να πω..ειμαι silver 2 Και έχω χάσει με 5 promo για silver 1..... ένα θα σου πω..ο αδερφός μου ήταν gold s3 κ τώρα είναι silver 4 χωρίς να μπορεί να κερδίσει game για game..Μήπως ζηλεύεις? :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 μπορω να φαω ban και να μου κλεισουν τον λογαριασμο? εχω φαει παντος report για unskillful player Το μπαν στο λολ πεφτουν πολυ ευκολα αλλα κυριως για flame.Μπορει σε ολο το gme να πεις ενα fucking noob,αλλα να παιξεις ασχημα[να κανεις 0-9]και να σε κανουν report οι συμπαικτες σου για unskilled.Αυτοι στο tribunal θα δουν το fucking noob που ειχες γραψει και θα σε κανουν punish.Ειναι λιγο σαπιο το συστημα αλλα καπως ετσι ειναι,οποτε προσοχη. Απλα μην βριζεις και κανε 0-20,καινουργιος παικτης εισαι ,σιγα μην σε κανουν ban.Εδω αλλοι βριζουν πεθαμενα σε καθε παιχνιδι και τρωνε μπαν μετα απο 6 μηνες,εσυ θα φας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Mια χαρα εισαι μην ακους κανενας κ συνεχισε Αν αποκτησεις σταθεροτητα κ κανεις λιγοτερα deaths per game θα πας κ gold Το έκανες να ακουστεί λες και τα death μετράνε πάνω από 10% να πάρεις ένα game. Λογική κάτω από d1 αυτή μια ζωή το ίδιο ακούω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Φυσικα κ μετρανε Οταν εχει ο αλλος 8 death average per game σημαινει οτι κατι κανει λαθος . Ειτε κερδιζει ειτε χανει Global λογικη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Φυσικα κ μετρανε Οταν εχει ο αλλος 8 death average per game σημαινει οτι κατι κανει λαθος . Ειτε κερδιζει ειτε χανει Global λογικη Nah, στο LoL τα death μετράνε περίπου στο 10%, 90% είναι άλλα πράγματα, τουλάχιστον στα ψηλά κλιμάκια, τώρα στις normalies και στα gold-platinum καταλαβαίνω αυτή την λογική, είναι μια δικαιολογία ή καλύτερα το να έχεις πολλά kills είναι μαγκιά και πολλά death είσαι noob. Game παίρνουν ένα snowball lane, dragon, baron, timers, buffs,wards,teamfights engage. Θα έβαζα τα death τελευταία έως ανύπαρκτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δεν το εννοω οπως το καταλαβες κ δεν υπαρχει αλλη λογικη ουτε στα "ψηλα κλιμακια" ουτε στα χαμηλα Τα ιδια σκατα ειναι το solo queue everywhere Eξαλλου το ιδιο πραγμα λες Για να κανεις εσυ snowball , ο αλλος εχει ψοφησει 2-3 φορες aka εχει χασει exp κ ειναι 2 lvls πισω , εχει δωσει κ ταυτογχρονα χασει gold Ολα τα παραπανω προερχονται απο τα deaths . Οταν λοιπον θα πας να κανεις teamfights κ ο αλλος ειναι 2 lvls πισω κ εχει 3 deaths ποιος πονταρεις οτι θα κερδισει το fight αν το game ειναι balanced στα υπολοιπα lanes? Επισης , τα deaths οδηγουν σε objectives , vision control για την αντιπαλη ομαδα αλλα κ λιγοτερο presence overall για αυτον που εχει τα deaths All in all , αυτος που κανει 8 deaths average ειναι πιθανοτερο να χασει απο αυτον που κανει 3-4 . Simple logic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δεν το εννοω οπως το καταλαβες κ δεν υπαρχει αλλη λογικη ουτε στα "ψηλα κλιμακια" ουτε στα χαμηλα Τα ιδια σκατα ειναι το solo queue everywhere Eξαλλου το ιδιο πραγμα λες Για να κανεις εσυ snowball , ο αλλος εχει ψοφησει 2-3 φορες aka εχει χασει exp κ ειναι 2 lvls πισω , εχει δωσει κ ταυτογχρονα χασει gold Ολα τα παραπανω προερχονται απο τα deaths . Οταν λοιπον θα πας να κανεις teamfights κ ο αλλος ειναι 2 lvls πισω κ εχει 3 deaths ποιος πονταρεις οτι θα κερδισει το fight αν το game ειναι balanced στα υπολοιπα lanes? Επισης , τα deaths οδηγουν σε objectives , vision control για την αντιπαλη ομαδα αλλα κ λιγοτερο presence overall για αυτον που εχει τα deaths All in all , αυτος που κανει 8 deaths average ειναι πιθανοτερο να χασει απο αυτον που κανει 3-4 . Simple logic Δεν με νοιάζει αν ο wu kong στο top Πχ χάσει το lane του με απασχολεί να κάνει την ulti του στο teamfight και θα κάνω εγώ τα υπόλοιπα. Προφανώς αν χαθούν όλα τα lanes έχει χαθεί και το game, υπάρχει η περίπτωση του 0-3 αλλά +100 minions. Και ξανά λέω τα death χάνουν το lane(με ξεχωριστή περίπτωση ο ένας να χει kills και ο άλλος διπλάσιο farm). Αν πχ οι LCS players τα παρατούσαν όταν έκαναν πολλά death ή αν κάποιος χάσει το lane του χοντρά δεν θα υπήρχε game,ανταγωνισμός και όλη η ομορφιά του game θα είχε χαθεί. Έχω χάσει game που ήμουν 30 teamkills μπροστά ή 30 teamdeaths λόγω 1-2 καλών teamfights. Δεν είναι dota 10-0 bloodseeker γαμάω pentakill σε 2 sec. Είναι LoL pure teamplay, objectives και skill. Και btw 8 death σε καλό game είναι λίγα, εκτός αν παίζεις normal ή gold-platinum και έχεις τον kwstaki123 που γύρισε από το σχολείο και πήγε στο net, του κάνεις 10-0 και αποκαλείσαι καλός παίχτης(γενικά, 2ο πρόσωπο για να βγει η πρόταση). Τα death θα με πειράξουν αν έχω 20-30-100 death και έχω farmarei 500 minions ? Τα death θα με εμποδίσουν να κάνω την δουλεία μου στο teamfight? Όχι το μόνο που σε εμποδίζει είναι η ξενέρα σου και ότι σε βρίζoυν τα 10 χρόνα soloquers και σε βαράει στον εγωισμό. Τα games χάνονται και από τον εαυτό μας όχι μόνο από τα trolls. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις