vag10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 No fun in that ^^ Post του Rekkles για τις αλλαγες σε runes στο 4,5 σχετικα με τα AD Άμα βρεις κάτι αντίστοιχο για άλλους ρόλους πόσταρε το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Άμα βρεις κάτι αντίστοιχο για άλλους ρόλους πόσταρε το Ιδιο post του Diamondprox για το 4,5 περι jungle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Το ρουτερ της Honey θα φταιει. τρολολο. Παρ'ολα αυτα δεν ειναι αιτια τα παραπανω για να το πεις γελοιο γαμωπαιχνιδο. Μαλλον απλα το βαρεθηκες? Οχι σαν παιχνιδι μια χαρά είναι (παρόλο που κάνω dettox). Απλά πάντα μετά απο format θυμάμαι το πόσο buggαρισμένο είναι αυτό το air και αηδιάζω. Εκει πάει και το γελοίο γαμωπαίχνιδο. Άντε τώρα πάλι συλλογή απο fix για reconnect/frame drops κτλ και άντε ξανα μανα τα ίδια στο επόμενο format. (ναι ξέρω μπορώ να πάρω το install αλλα πάντα το ξεχνάω). Κατα τα άλλα σπίτι σε μένα όλα αυτά αλλιώς θα έριχνα 100% το φταίξιμο στο καινούριο router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οχι σαν παιχνιδι μια χαρά είναι (παρόλο που κάνω dettox). Απλά πάντα μετά απο format θυμάμαι το πόσο buggαρισμένο είναι αυτό το air και αηδιάζω. Εκει πάει και το γελοίο γαμωπαίχνιδο. Άντε τώρα πάλι συλλογή απο fix για reconnect/frame drops κτλ και άντε ξανα μανα τα ίδια στο επόμενο format. (ναι ξέρω μπορώ να πάρω το install αλλα πάντα το ξεχνάω). Κατα τα άλλα σπίτι σε μένα όλα αυτά αλλιώς θα έριχνα 100% το φταίξιμο στο καινούριο router Τι στο διακονο κανεις και βαζεις fix μωρε? Και τι fix βαζεις? Κανα 2 φορες που το εχω κατεβασει απο την αρχη, δεν θυμαμαι να εχει καποιο θεμα. Ασχετα αν ο Air ειναι τρυπιος. Edit: Βαλανε 1000$ προστιμο στον Forgiven για: "in game harassment, verbal abuse, and general in game toxicity" "both in solo queue as well as on community streams" Οι πρωτιες του ηταν: 1) "Has received consistently more reports than any other LCS professional player" 2) "Has the one of the highest harassment scores in the history of the LCS" Επεξ/σία 12 Απριλίου 2014 από sistah 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Μας εκπροσωπεί επάξια πιστεύω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 αν θυμάμαι καλά έχουν διώξει άτομο από lcs (na αν δε κάνω λάθος) λόγο κακής συμπεριφοράς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andy Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 αν θυμάμαι καλά έχουν διώξει άτομο από lcs (na αν δε κάνω λάθος) λόγο κακής συμπεριφοράς.. iwilldominate για flaming κτλπ http://lol.gamepedia.com/IWillDominate 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sprake Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ενταξει, το οτι ειναι Ελληνας ο forgiven δεν σημαινει πως θα τον υποστηριζουμε για ολα. Καλα εκανε η riot και του εβαλε προστιμο. Εδω σε αλλες περιπτωσεις η riot εχει banαρει accounts και τους εχει αποκλεισει για 1 χρονο απ'τα τουρνουα καποιους pro. Οποτε θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 AΛλο ενα FPS Boosting Guide και again use at your own risk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Eχει θεμα το game με τα fps.Δεν γινεται με την 6850 να μην πηγαινα κατω απο 60fps και τωρα με την r9 270 να πηγαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ξέρει κανεις αν υπάρχει κανένα custom fps cap? αν θυμάμαι καλά το game απο μόνο του έχει μονο 30 και 60. παιζει τίποτα να το βάλω 40-45 ξέρω γω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Όχι , δεν θα κανείς κάτι , το cap ειναι το μέγιστο που θα σου πιάσει δεν σημαίνει ότι αν έχεις λιγότερο θα τα ανεβάσεις. Επίσης δώστε high priority στο league of legends.exe απ το task manager , για μένα δούλεψε πολύ καλα , τα έκανε πολύ πιο σταθερά τα fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 μπορω να πιάσω περισσότερα ακόμα και κανα 55αρι-60 αλλα τοχω cap 30 για να μη παρει φωτια το λαπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Εχεις shadows off/low κ ολα τα αλλα medium? Εκτος αν το laptop ειναι 10ετιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 ξέρει κανεις αν υπάρχει κανένα custom fps cap? αν θυμάμαι καλά το game απο μόνο του έχει μονο 30 και 60. παιζει τίποτα να το βάλω 40-45 ξέρω γω? Dxtory... Εγώ το έχω στο 69 σε όλα τα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις