Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το ρουτερ της Honey θα φταιει. τρολολο.

Παρ'ολα αυτα δεν ειναι αιτια τα παραπανω για να το πεις γελοιο γαμωπαιχνιδο.

Μαλλον απλα το βαρεθηκες?

Οχι σαν παιχνιδι μια χαρά είναι (παρόλο που κάνω dettox). Απλά πάντα μετά απο format θυμάμαι το πόσο buggαρισμένο είναι αυτό το air και αηδιάζω. Εκει πάει και το γελοίο γαμωπαίχνιδο.

Άντε τώρα πάλι συλλογή απο fix για reconnect/frame drops κτλ και άντε ξανα μανα τα ίδια στο επόμενο format. (ναι ξέρω μπορώ να πάρω το install αλλα πάντα το ξεχνάω).

Κατα τα άλλα σπίτι σε μένα όλα αυτά αλλιώς θα έριχνα 100% το φταίξιμο στο καινούριο router :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι σαν παιχνιδι μια χαρά είναι (παρόλο που κάνω dettox). Απλά πάντα μετά απο format θυμάμαι το πόσο buggαρισμένο είναι αυτό το air και αηδιάζω. Εκει πάει και το γελοίο γαμωπαίχνιδο.

Άντε τώρα πάλι συλλογή απο fix για reconnect/frame drops κτλ και άντε ξανα μανα τα ίδια στο επόμενο format. (ναι ξέρω μπορώ να πάρω το install αλλα πάντα το ξεχνάω).

Κατα τα άλλα σπίτι σε μένα όλα αυτά αλλιώς θα έριχνα 100% το φταίξιμο στο καινούριο router :P

Τι στο διακονο κανεις και βαζεις fix μωρε?

Και τι fix βαζεις?

Κανα 2 φορες που το εχω κατεβασει απο την αρχη, δεν θυμαμαι να εχει καποιο θεμα.

Ασχετα αν ο Air ειναι τρυπιος.

Edit: Βαλανε 1000$ προστιμο στον Forgiven για: 

"in game harassment, verbal abuse, and general in game toxicity"

"both in solo queue as well as on community streams"

Οι πρωτιες του ηταν:

1) "Has received consistently more reports than any other LCS professional player"

2) "Has the one of the highest harassment scores in the history of the LCS"

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1

Ενταξει, το οτι ειναι Ελληνας ο forgiven δεν σημαινει πως θα τον υποστηριζουμε για ολα.

Καλα εκανε η riot και του εβαλε προστιμο.

Εδω σε αλλες περιπτωσεις η riot εχει banαρει accounts και τους εχει αποκλεισει για 1 χρονο απ'τα τουρνουα καποιους pro.

Οποτε θα μπορουσε να ειναι και χειροτερα.

Όχι , δεν θα κανείς κάτι , το cap ειναι το μέγιστο που θα σου πιάσει δεν σημαίνει ότι αν έχεις λιγότερο θα τα ανεβάσεις.

Επίσης δώστε high priority στο league of legends.exe απ το task manager , για μένα δούλεψε πολύ καλα , τα έκανε πολύ πιο σταθερά τα fps.

ξέρει κανεις αν υπάρχει κανένα custom fps cap? αν θυμάμαι καλά το game απο μόνο του έχει μονο 30 και 60. παιζει τίποτα να το βάλω 40-45 ξέρω γω?

Dxtory...

Εγώ το έχω στο 69 σε όλα τα παιχνίδια. ^_^

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...