Andrew13_98 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Bronze 4, 80 LP Υπάρχει ελπίδα Also ψάχνω ADC για duo. Main Thresh, Leona, Janna
πανηλειακός Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 το ξανά λέω silver 2. αν θέλεις κάποιος ας με κάνει add για duo : sfaximus 1
billsnake21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά τι γίνεται. Πάω να μπώ ένα ranked έτσι αμέριμνος, τυχαίνω με 3 έλληνες. Όλοι feederια όσο δεν πάει. Πήγα mid και με akali ήμουν ο καλύτερος την ομάδας. Αλλά ρε παιδιά, τι παναγιές κατεβάζανε χωρίς λόγο. Τι ευχές να πεθάνει η μάνα μου είδα. Δεν αντέχεται άλλο ρε παίδες. Μπαίνω για να χαλαρώσω και καταλήγω σκασμένος. Έστειλα στο support ολόκληρο κατεβατό αλλά μάλλον τζάμπα κόπος.. eune logic... προσωπικά αν και κάποιοι λένε το αντίθετο πήγα west και βρήκα την ησυχία μου.Ότι υπάρχει flame υπάρχει αλλά συνήθως είναι ανάλογα την ώρα που θα μπεις..δλδ κανένα απόγευμα που θα μπει το 15χρονο ή κάπως έτσι
πανηλειακός Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά τι γίνεται. Πάω να μπώ ένα ranked έτσι αμέριμνος, τυχαίνω με 3 έλληνες. Όλοι feederια όσο δεν πάει. Πήγα mid και με akali ήμουν ο καλύτερος την ομάδας. Αλλά ρε παιδιά, τι παναγιές κατεβάζανε χωρίς λόγο. Τι ευχές να πεθάνει η μάνα μου είδα. Δεν αντέχεται άλλο ρε παίδες. Μπαίνω για να χαλαρώσω και καταλήγω σκασμένος. Έστειλα στο support ολόκληρο κατεβατό αλλά μάλλον τζάμπα κόπος.. συνήθως αυτός ο καρκίνος ειναι στο bronze επειδή ειχα περάσει από εκεί... εκεί είναι όλοι οι... μ*αλ*ακ*ς που δεν ξέρουν καν τι είναι Lol....γιαυτό είναι και bronze.. από τότε που ανέβηκα silver απο iv πάνω βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με τέτοιους τύπους..... και πιστεύω ότι όσο ανεβαίνεις όλο και λιγότερο τέτοιους θα βλέπεις..... αυτή η γνώμη μου
billsnake21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 συνήθως αυτός ο καρκίνος ειναι στο bronze επειδή ειχα περάσει από εκεί... εκεί είναι όλοι οι... μ*αλ*ακ*ς που δεν ξέρουν καν τι είναι Lol....γιαυτό είναι και bronze.. από τότε που ανέβηκα silver απο iv πάνω βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά σε σχέση με τέτοιους τύπους..... και πιστεύω ότι όσο ανεβαίνεις όλο και λιγότερο τέτοιους θα βλέπεις..... αυτή η γνώμη μου παντού υπάρχει το flame κ το bronze logic.Plat ο πολωνός σου λέει να ανέβω άλλο δε παίζει κ τρόλλαρε όλα τα γκειμ.Και έφτασε πλατινουμ
Atallos1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δεν υπαρχει default flame tier Με το flame που παιζει σε Diamond/Challenger θα σας πεσουν τα μαλλια 2
billsnake21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δεν υπαρχει default flame tier Με το flame που παιζει σε Diamond/Challenger θα σας πεσουν τα μαλλια Όπως και με το τρολλ.Μην νομίζει κανείς ότι στο 'high elo' όλα κυλάνε στην εντέλεια.Όσο ανεβαίνεις ίσως είναι καλύτερα αλλά ίσως και χειρότερα προσωπικά.Για μένα πχ όσο ανέβαινα ελο αλλάζανε και οι απαιτήσεις από τους συμπαίκτες μου και όταν ήταν κατώτεροι των περιστάσεων κατέληγα ξενερωμένος με το λολ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Πρωτον. Οσο ανεβαινεις elo μειωνονται γεωμετρικα τα troll, trollpicks, feeders, afkers, ragequits και το ασκοπο chatting ingame (ειτε flame χωρις λογο, ειτε rage, ειτε οτιδηποτε). Καμια σχεση το bronze με το silver σε αυτο το θεμα. Καμια σχεση και το silver με το gold επισης. Το bronze-silver ελο ειναι καρκινος σε αυτα τα θεματα και δε συγκρινεται με gold-plat, ασχετως αν σε ολα τα elo υπαρχουν trolls , flame κλπ. Ειναι πολυ σπανιοτερα οσο ανεβαινεις σε σχεση με bronze-silver.&- Δευτερον. Οσοι δεν μπορειτε το flame υπαρχει κουμπακι ignore. Ειναι πολυ προτιμοτερο (και κυριως πιο ευκολο) απο το να τρωτε το flame και να κανετε login σε forums για να διαμαρτυρηθειτε οτι σας κανουν flame. Δεν θα σταματησει ποτε το flame, γιαυτο υπαρχει το κουμπακι, για να το σταματατε εσεις . Ο μονος λογος να μην παταει καποιος ignore σε no reason flamer, ειναι γιατι ψηνεται να τους απανταει, αρα τοποθετειται στην ιδια κατηγορια με τους flamers. 1
Atallos1 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Ο μονος λογος να μην παταει καποιος ignore σε no reason flamer, ειναι γιατι ψηνεται να τους απανταει, αρα τοποθετειται στην ιδια κατηγορια με τους flamers. Η απλα για να κανει communicate κ να μπορεσει να νικησει καρκινοgames οπως αυτα που αναφερεις
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Communicate για θεματα του game κανεις almost με τα pings. Οταν ο αλλος rage-αρει κι αυτο σε χαλα ως ανθρωπο -τυπου να θες να κανεις uninstall το game-, το communication μεσω chat μπαινει σε 2η μοιρα. Προηγειται το mute.
billsnake21 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Communicate για θεματα του game κανεις almost με τα pings. Οταν ο αλλος rage-αρει κι αυτο σε χαλα ως ανθρωπο -τυπου να θες να κανεις uninstall το game-, το communication μεσω chat μπαινει σε 2η μοιρα. Προηγειται το mute. Τι γίνεται όταν πρίζεις μπάλες για ss με το ping και τρως flame για no ss?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Τι γίνεται όταν πρίζεις μπάλες για ss με το ping και τρως flame για no ss? Toυ λες να ξανακοιταξει το chat καλυτερα, κι αν επιμενει να κανει rage ενω εχει αδικο, mute γιατι εχεις να κανεις με ζωντανο προφανως. Ουτε το πρωτο που θα δεις θα ειναι , ουτε το τελευταιο .
revolver1990 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 League of Legends είναι βρε..Ρίξτε reports 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις