Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο αριθμος των viewers παρολα αυτα δεν καθοριζει την ποιοτητα του stream

+1

και οι kaceytron έχει 10κ viewers δε σημαίνει ότι είναι και ποιοτική

και για να μην παρεξηγηθώ από κάποιους, μόνοι τους (οι streamers) αυτο-χαρακτηρίζονται και αυτο-προσδιορίζονται .

ο αρχηγός θέλει να τον ξέρουν ως flamer και όχι ως καλό παίκτη.

η kacey ως cam-whore που δείχνει τα πλούσιο στήθος τους κοκ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

"Ο αριθμος των viewers παρολα αυτα δεν καθοριζει την ποιοτητα του stream "

σωστός..

και στο stream του "αρχηγού" που φτάνει αρκετά views και τον βλέπω συχνά τον βλέπω μόνο και μόνο για διασκέδαση και για γέλιο...

αν θέλω να δω Lol υπάρχουν άλλα πιο αξιόπιστα streams

αλλά ο κάθε ένας βλέπει αυτό που του αρέσει!

"Ο αριθμος των viewers παρολα αυτα δεν καθοριζει την ποιοτητα του stream "

σωστός..

και στο stream του "αρχηγού" που φτάνει αρκετά views και τον βλέπω συχνά τον βλέπω μόνο και μόνο για διασκέδαση και για γέλιο...

αν θέλω να δω Lol υπάρχουν άλλα πιο αξιόπιστα streams

αλλά ο κάθε ένας βλέπει αυτό που του αρέσει!

καλά και εγώ όταν βλέπω να βρίζουν μάνες να εύχονται καρκίνους και τέτοια, τρελό γέλιο...δλδ δεν περιγράφεται τι να λέμε, δάκρυα μόνο

πιστεύω όλες οι κωμωδίες πρέπει να περιστρέφονται γύρω από αυτά τα θέματα...θα κάνουν πάταγο...ΝΟΤ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νταξει οπως τα βλεπει κανεις τα πραγματα. αλλος βλεπει ενα ποτηρι νερο μισο αδειο και αλλος μισογεματο. 

Αλλωστε κατ'εμε ενα stream μπορει να γινει δημοφιλες μονο αν ειναι διασκεδαστικο (με το δικο του τροπο) και οχι μονο εκπαιδευτικο.

Και μια απορια, ο αριθμος των viewers δεν δηλωνει ποιοτητα, και στις περισσοτερες των περιπτωσεων συμφωνω. Αλλα η ερωτηση ειναι ο αριθμος των viewers τελικα τι δηλωνει? 

Επεξ/σία από bost7

παιδια εχω ενα θεμα ... εχει τωρα 2-3 βδομαδες ξεκιναω ενα game κ καθε 5-10 λεπτα μου κρασαρει μ κλινει το παιχνιδι κ μου κραταει το 2ο παραθυρο του λολ κ μ λεει παρουσιαστικε σοβαρο σφαλμα επανασυνδεση ... εχω ψαξει τα παντα μεχρι κ φορματ εκανα αλλα παλι το κανει ..το θεμα ειν οτι επαιζε κανονικα ,ολα κομπλε κανα 6-7 παινιχιια την μερα εκανα τπτ ολα καλα, εχει μονο τις τελευταιες 3 βδοαμδεσ το κανει αυτο μηπως ξερει κανει τι γινεται? ευχαριστω

παιδια εχω ενα θεμα ... εχει τωρα 2-3 βδομαδες ξεκιναω ενα game κ καθε 5-10 λεπτα μου κρασαρει μ κλινει το παιχνιδι κ μου κραταει το 2ο παραθυρο του λολ κ μ λεει παρουσιαστικε σοβαρο σφαλμα επανασυνδεση ... εχω ψαξει τα παντα μεχρι κ φορματ εκανα αλλα παλι το κανει ..το θεμα ειν οτι επαιζε κανονικα ,ολα κομπλε κανα 6-7 παινιχιια την μερα εκανα τπτ ολα καλα, εχει μονο τις τελευταιες 3 βδοαμδεσ το κανει αυτο μηπως ξερει κανει τι γινεται? ευχαριστω

άμα έκανες clean format και στο κάνει ακόμα, τότε πιστεύω είναι κάποιο πρόβλημα στο hardware, ίσως η κάρτα γραφικών. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Ρώτα καλύτερα σε κάποιο topic στο forum για υπολογιστές

Υπήρχε ένας τρόπος για να βλέπεις από το ongamenet στο twich σε καλύτερη ποιότητα χωρίς να είσαι sub!Λειτουργεί ακόμα αυτός ο τρόπος και αν ναι είναι εύκολο να μου πεις κάποιος πως?

μου τυχαίνει ενας alistar support τωρα. ο τυπος να κάθεται πισω μου κατω απ το tower και να κανει μπρος πισω σα ψυχασθενης. να μου τη λεει επειδη δε φαρμαρω σωστα με nida cait απεναντι. να του εξηγω να καθεται μπροστα μου να μη τρωω damage να κανει κανα poke τιποτα. μπρος πισω. ε το defeat ητανε αναμενομενο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...