billsnake21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 απο streams γενικα παντως αυτα που αξιζουν για εμενα τελευταια ειναι nightblue και theoddone φυσικα και lcs ετσι τον nightblue δεν ξέρω δε μου κάνει κλικ να τον δω.oddone πάλι δεν έχω δει ίσως έχεις δίκιο.Εξαρτάται και τι σ'αρέσει να βλέπεις στο stream και επιλέγεις ανάλογα
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 έτυχε να μπω στο φορουμ να διαβάσω από βαρεμάρα κ στην τελευταία σελίδα είδα λέτε για τα stream..Ο πίτσι κ ο αρχηγός σας πείραξαν?Το ότι (με τις ευλογίες πάντα του cowboytv) το κάθε γκομενάκι του μπρονζ( ή καμιά μπουσταρισμένη πιο ψηλά) streamάρει κ περιμένει από το κάθε λιγούρι το donate πως σας φαίνεται?Εκεί να δείτε γέλιο με το chat..Αλλά ποιο chat?Με τις ίδιες γελάς btw..teambuilder επιτέλους μόνιμο...Αν καταφέρουν κ το βάλουν σε ranked πιστεύω θα καλυτερέψει το παιχνίδι Tα 'χαμε πει και παλαιοτερα αυτα και ειχαν εμφανιστει τυποι σε αυτο το φορουμ και λεγανε οτι προτιμουν να δουν τα βυζια μιας boostαρισμενης γκομενας απο το να δουν -εστω- τον hayate που παιζει top οπως παιζει. Εν τελει ο καθενας παρακολουθει οτι γουσταρει και δεν νομιζω να πεφτει και πολυς λογος στους υπολοιπους για το τι παρακολουθει.
sistah Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Και εγω το ειχα πει, καλυτερα να δω Kneecoleslaw και kaceytron, παρα ενα stream που ο τιτλος ειναι:1) greek lol flamers,2) εχει αναλυση χειροτερη απο το 240p του youtube3) δεν μου προσφερει καμια χρησιμη πληροφοριαΟ Nightblue π.χ σου εξηγει τι κανει και γιατι το κανει, ασχετα αν μαλακιζεται αβερτα τελευταια.Οι casters του lcs και του challenger series λενε πολλα μικρα tips για champs αλλα και γενικα γυρω απο το game.Πες μου εμενα μετα εναν λογο για να δω τον hayate ή τον καθε hayate που κανει τετοιου ειδους streams. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ο niomode ειναι ενας agressive παικτης που βγαζει fun να τον παρακολουθεις.Πολλα games του οντως τα χανει απο το rage ,αλλα και στο lane δεν ειναι τιποτα φοβερο ο τυπος,φουλ attack παιζει,αμα παιξει μα καποιον ψαγμενο που τον ξερει ελαχιστα ,εχασε. Οπως ειπα εχει φαση ο τυπος οταν τον παρακολουθεις,απλα δεν τον βλεπω απο την στιγμη που επαιξα μαζι του[3 φορες στα ρανκ].Ο τυπος ειναι αυτο που δεν θες να εχεις στην ομαδα σου,πριζει μπαλες ,και βριζει τα παντα.Τωρα να παιζεις mid να κανεις ενα λαθος και να σου βριζει τα πεθαμενα σου ,νομιζω ειναι too mutch.Ευτυχως πηγε west να πριζει τους αλλους[εκει πεφτους ακομα παραπανω τα reports ,ειμαι σιγουρος για το perma του]
bost7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ο niomode ειναι ενας agressive παικτης που βγαζει fun να τον παρακολουθεις.Πολλα games του οντως τα χανει απο το rage ,αλλα και στο lane δεν ειναι τιποτα φοβερο ο τυπος,φουλ attack παιζει,αμα παιξει μα καποιον ψαγμενο που τον ξερει ελαχιστα ,εχασε. Οπως ειπα εχει φαση ο τυπος οταν τον παρακολουθεις,απλα δεν τον βλεπω απο την στιγμη που επαιξα μαζι του[3 φορες στα ρανκ].Ο τυπος ειναι αυτο που δεν θες να εχεις στην ομαδα σου,πριζει μπαλες ,και βριζει τα παντα.Τωρα να παιζεις mid να κανεις ενα λαθος και να σου βριζει τα πεθαμενα σου ,νομιζω ειναι too mutch.Ευτυχως πηγε west να πριζει τους αλλους[εκει πεφτους ακομα παραπανω τα reports ,ειμαι σιγουρος για το perma του] Μεχρι το περμα θα ναι LCS παιχτης.
billsnake21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Νομίζω όσοι παίζουμε λολ βλέπουμε το flame στα game μας δεν χρειάζεται να το τρώμε στη μάπα και στα stream.Ο καθένας παρακολουθεί stream ή οτιδήποτε άλλο ανάλογα τις προτιμήσεις του.Προσωπική άποψη ότι το Ελληνικό stream είναι too low πάντως.Στο ξένο πάλι υπάρχουν πολλές επιλογές για κάθε γούστο 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Και εγω το ειχα πει, καλυτερα να δω Kneecoleslaw και kaceytron, παρα ενα stream που ο τιτλος ειναι: 1) greek lol flamers, 2) εχει αναλυση χειροτερη απο το 240p του youtube 3) δεν μου προσφερει καμια χρησιμη πληροφορια Ο Nightblue π.χ σου εξηγει τι κανει και γιατι το κανει, ασχετα αν μαλακιζεται αβερτα τελευταια. Οι casters του lcs και του challenger series λενε πολλα μικρα tips για champs αλλα και γενικα γυρω απο το game. Πες μου εμενα μετα εναν λογο για να δω τον hayate ή τον καθε hayate που κανει τετοιου ειδους streams. Βρε οτι θετε δειτε, σας ειπε κανεις τι να βλεπετε και τι οχι? Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι ανακατευεστε (οσοι το κανετε) με ειρωνικα σχολια στο τι βλεπει ο αλλος και ο καθενας. "Moar καρκινο plz", "βλεποντας ελληνικα streams μονο πιο χαζοι θα βγειτε (aka ειστε ηδη χαζοι)" κλπ. Οι περισσοτεροι συμφωνουμε στο οτι τα ελληνικα stream δεν αξιζουν στην συντριπτικη τους πλειοψηφια (το ιδιο ισχυει και για αυτο του hayate που ως stream ειναι οτι χειροτερο απο διαφορες αποψεις), ωστοσο αυτος που την βρισκει με hayate δεν βρισκεται εδω για να δωσει λογαριασμο σε κανεναν. Αυτον θελει να δει-αυτον βλεπει, ειτε σε καθημερινη βαση-ολη μερα, ειτε για την πλακα του οταν βαριεται να ασχοληθει με κατι αλλο κλπ. Αλλος προτιμα να δει τις attention whores , παλι γουστο του καπελο του. Οι υπολοιποι που παρακολουθουν league of legends στο εθνικο θεατρο και μονον, ωστε να ειρωνευονται το χαμηλο επιπεδο οσων Ελληνων streamαρουν και οσων τους παρακολουθουν, εχουν παντα στη διακριτικη τους ευχερεια τη δυνατοτητα να σηκωσουν ενα ποιοτικο stream να μαζεψουν ενα καρο subscribers μια που θα ειναι καλυτεροι απτους αλλους και να βγαλουν και λεφτα στην τελικη, αντι να αρκουνται στο να σχολιαζουν ΚΑΘΕ φορα τους υπολοιπους.
Alchemist` Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Επιτέλους... Υ.Γ. soadnick είμαστε στο ίδιο league. 2
bost7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Γιατι τοτε αφου ο hayate ειναι οτι χειροτερο, μαζευει 600+ ατομα καθε stream? Απλα καποιος να μου το εξηγησει θελω.
SOADNICK Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Επιτέλους... Υ.Γ. soadnick είμαστε στο ίδιο league. Εγώ όμως είμαι IV. Νια νια νια νια 1
Atallos1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Γιατι τοτε αφου ο hayate ειναι οτι χειροτερο, μαζευει 600+ ατομα καθε stream? Απλα καποιος να μου το εξηγησει θελω. Απο τα 600 ατομα . υπολογισε την average ηλικια Το αποτελεσμα ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου
bost7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Απο τα 600 ατομα . υπολογισε την average ηλικια Το αποτελεσμα ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου Ακομα και ετσι, που δεν μπορεις κανενας να υπολογισει με αντικιμενικα κριτηρια ηλικιες μεσα σε 600 ατομα, ο αριθμος παραμενει μεγαλος. Αρα δεν βρισκω καποιο προβλημα στο οτι καπιοι γουσταρουν να βλεπουν.
Atallos1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Mα δεν ειπε κανεις οτι υπαρχει προβλημα , ο καθενας βλεπει οτι γουσταρει κ καλα κανει προφανως Απλα γνωμες εκφραζονται για το stream αυτο καθεαυτο Ο αριθμος των viewers παρολα αυτα δεν καθοριζει την ποιοτητα του stream
Προτεινόμενες αναρτήσεις