vag10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 τουλαχιστον να μην τα κρινουμε πριν τα διαβασουμε Δεν έκρινα κάτι νομίζω....
bost7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Για να ευχαριστηθει καποιος το Game φτιαχνει μια 5αδα δικη του, μιλανε skype και γουσταρουν. Αλλωστε αυτος ειναι κ ο σκοπος του παιχνιδιου οχι το soloq. 2
kuzko21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Απάντησα απλά στο αν είχε σημασία το ποιος έχει γράψει όλα αυτά τα τιπς , ούτε για να κρίνω το άρθρο ούτε τπτ (άλλωστε δυο-τρία roles διάβασα) το σίγουρο ειναι πως έτσι όπως λέει πρέπει να ειναι το παιχνίδι σου. Το να τα ξέρεις όλα αυτά ειναι καλό , το να περάσεις απο την θεωρία στην πράξη ειναι άλλη υπόθεση και εκεί μπαίνει ο παράγοντας skills. Σε αυτο που συμφωνώ με τον Σωκράτη ειναι η επιμονή του για να μάθεις κάποιος 3-4-5 champs καλα.και δεν εννοώ καλα έχοντας καμία 20αρια games , εννοώ λιωστε τους μέχρι τα δάχτυλα σας να ξέρουν απο συνήθεια τα CDs τους. 1
afentiko Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Παιδιά ο αρχηγός έχει περάσει τα 1000 views και παίζει με τους μεγάλους! Δεν υπολογίζει τίποτα! The disrespect! http://el.twitch.tv/perfectbalance1
afentiko Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 χαχαχα idd!!! Εγώ κλαίω με το τσατ ρε. Του χρόνου lcs και τέτοια του λένε, έχει και subscribe button, χαχαχα!!! Πάντως νταξ, skill wise καλός είναι, στο decision making τα γαμεί λιγο
Atallos1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ναι εχει γινει partner κανονικα Καταλαβαινω οτι υπαρχουν ατομα που την βρισκουν με καρκινους , μαναδες με average ηλικια 15 χρονων Την γαμωποιοτητα πως την αντεχουν ?
omghi2u Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 δεν αντεχετε. εγω οποτε τον βαζω τον εχω σε φαση να γελαω. ανοιγω το stream του και το αφηνω απλα να ακουω. σαν radio for teh lulz
headbanger Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 και εγώ σαν background Στο γραφείο. γελάω. einai abuse.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 tryhard outcome post: Mολις μπηκα game με τυπο με PL στο nickname που ειχε παρει teemo για support. Μπαινουμε στο rift και λεει "guys my mouse was destroyed, i have to go shop to buy a new one, dont report me pls, i'll be back". Το νικησαμε με τον premade του Πολωνο στο bot (sivir) να τελειωνει με 3/17 score. Και ειμαι βεβαιος οτι αν επαιζε και ο teemo θα το χαναμε Oσο για τον addicted1989/hayate κλπ τα 'χουμε ξαναπει. Απτη στιγμη που δεν υπαρχει αλλο ελληνικο stream απο τους τοσους pro Ελληνες που κυκλοφορουν τριγυρω μας σε φόρα κλπ, ο hayate θα πιασει και 1000 και 2000 views. Oι πιο πολλοι για να σπασουν πλακα και υπαρχουν καποιοι που επειδη δεν ξερουν αγγλικα θα προτιμησουν "ελληνικο stream να 'ναι κι οτι να 'ναι", δηλαδη αυτον. 1000 viewers παντως ειναι mindblowing νουμερο για ελληνικο stream οποιασδηποτε φυσεως και ειδικα σαν αυτο του hayate, συνεπως... ΥΓ. Εχει μηνες που ψαχνω επιμονα ελληνικο stream που να αντεχεται ή να εχει κατι να "δωσει" σε αυτον που παρακολουθει και περα απτου gaara (που streamαρει σπανιως) ΟΛΑ τα αλλα ειναι 0.
Ακραίος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ο αρχηγός έφαγε ban το channel του γιατί κάποιος μπήκε από το account του στο twitch και άνοιξε site ακατάλληλου περιεχομένου. Οι 1000 viewers πείραξαν μερικούς μερικούς... Όσο για το skill το έχει απλά από το rage χάνει παιχνίδια μερικές φορές. Τον Soaz τον ξεφτίλισε στο lane btw. (Jax Niomode vs Yasuo Soaz)
teo1966 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 o "best" jax universe γελαει ο κοσμος και ο pitsis εκανε stream και ειναι ο καλυτερος top laner στην ελλαδα και ακομα κανα 2 ατομα ο ενας σερρεος που ελεγαν και εκαναν σχολιασμο κιολας των κινησεων τους. τωρα για τα 1000 views o μονος σταθερα που μπορεσε να εχει τετοιο αριθμο χωρις bots κτλπ ειναι αυτος που εκανε ελληνικο σχολιασμο lcs και παρετηθηκε πριν λιγο καιρο
sistah Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Το Team Builder ειναι enabled! teambuilder.eune.leagueoflegends.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις