kuzko21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Well έχει σημασία γιατί αν δεν δούλευαν γι αυτόν όλα αυτά τα tips δεν θα είχε κάν νόημα να τα διαβάσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εαν ηταν απο silver ατομο δεν θα το ποσταρα.. Τα tips αυτα ειναι ψιλοδεδομενα σε high elo ( υποθετικα ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εχει σημασια? Λογικα high diamond/challenger. Σοβαρά πιστεύεις ότι δεν έχει σημασία? Άμα είναι να διαβάζουμε το κάθε guide που γράφει ο καθένας, άστα να πάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν ειναι guide βρε αδερφε General/Generic tips ειναι που κανουν apply σε ολα τα elos Διαβαζεις αμα θες , αμα δεν θες δεν διαβαζεις κ πας παρακατω Μην το κουραζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Σοβαρά πιστεύεις ότι δεν έχει σημασία? Άμα είναι να διαβάζουμε το κάθε guide που γράφει ο καθένας, άστα να πάνε... Φυσικα και να διαβαζετε οτι γραφει ο καθενας. Για να φτασετε στο σημειο να φιλτραρετε τα χρησιμα απο τα αχρηστα tips, αλλα κυριως για να δειτε ποιο playstyle ταιριαζει παραπανω σε εσας και ποια αντεπιχειρηματα υπαρχουν πανω σε αυτο. Το lol εξαλλου ειναι παιχνιδι στο οποιο χωρουν απειρες υποκειμενικες αποψεις, αρα γιατι να μην διαβασεις μερικες απο αυτες, ακομα κι αν διαφωνεις? Συνεπως, εννοειται οτι πρεπει να συλλεγετε πληροφοριες, ειτε διαβαζοντας, ειτε παρακολουθωντας streams, ειτε οτιδηποτε. Και κρατατε οποια σας χρησιμευει, αλλιως πατε παρακατω οπως προαναφερθηκε. Στην τελικη μασημενη τροφη σας δινουν αυτα τα ποστ. Αν δεν την θετε, πασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Εχει σημασια? Λογικα high diamond/challenger. Σοβαρά πιστεύεις ότι δεν έχει σημασία?Άμα είναι να διαβάζουμε το κάθε guide που γράφει ο καθένας, άστα να πάνε... Και εσυ σοβαρα πιστευεις οτι θα ποσταρα guide απο silver πχ ή απο καποιον που δεν ξερει που πανε τα τεσσερα? Αυτα ειναι tips που γινονται apply σε high elo. Οχι ολα βεβαια αλλα τα περισσοτερα δεν θα τα δεις να τα κανουν σε silver/gold/plat. Oποτε ναι, φαινεται αν ειναι lowbob ή οχι αυτος που τα εγραψε....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν ειναι guide βρε αδερφε General/Generic tips ειναι που κανουν apply σε ολα τα elos Διαβαζεις αμα θες , αμα δεν θες δεν διαβαζεις κ πας παρακατω Μην το κουραζετε έγραψα λάθος λέξη, με συγχωρείτε.. Για να κλείσουμε με αυτό το θέμα, εγώ απλά ζήτησα να μάθω το division, για να δω πόσο σοβαρά θα τα λάβω υπόψιν μου. Μέτα πέσατε να με φάτε ότι δεν έχει σημασία και τα διαβάζουμε όλα και μπλα μπλα. Άποψη μου είναι ότι αν δεν το έχει γράψει κάποιος που το κατέχει το άθλημα δεν έχει νόημα να κάτσω να το διαβάσω. Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αμα το γραψω εγω που atm ειμαι Diamond 5 στον EUNE θα με ακουσεις πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Παιδια μην ανησυχείτε ειστε υπο την επήρεια του lol και αρπαζεστε ετσι. Εγω το εκοψα και συνηλθα. Χαμενος χρονος ηταν με νευρα που τωρα δεν εχω. Τουλάχιστον το πούλησα σε ενα παληκάρι. Τοσο απλα στα επομενα 4 δευτερολεπτα θα σας τυλίξω εναν γυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αμα το γραψω εγω που atm ειμαι Diamond 5 στον EUNE θα με ακουσεις πχ? θα το ακούσω αρκετά περισσότερο από κάποιον που είναι bronze 5 στην Τουρκία. συμφωνούμε σε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Άποψη μου είναι ότι αν δεν το έχει γράψει κάποιος που το κατέχει το άθλημα δεν έχει νόημα να κάτσω να το διαβάσω. Το οτιδήποτε διαβάζει κανείς θεωρώ πως πρέπει να αντιλαμβάνεται εαν ευσταθεί και σε τι επίπεδο βρίσκεται και μάλιστα σχετικά σύντομα.Δεν είναι ανάγκη ο άλλος εκ των προτέρων να σε ενημερώνει για το επίπεδο του λόγου και του περιεχομένου αυτού... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δεν ξερω πολλους Bronze 5 που γραφουν guides παντως Τα περισσοτερα που γραφονται εδω ειναι πραματα που ειτε ειναι αρκετα γνωστα , ειτε ειναι καποια πραματα που φτιαχνουν αγνωστοι κ απλα ανεβαινουν στο reddit κυριως επειδη ειναι αληθεια/χρησιμα Ασχετα αν δεν τα διαβαζει κανεις απο εδω , τουλαχιστον να μην τα κρινουμε πριν τα διαβασουμε Thats all , im out . @Aris Τωρα παιρνω 2 γυρο απ'ολα τζατζικι μουσταρδα κετσαπ no joke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 @Aris Τωρα παιρνω 2 γυρο απ'ολα τζατζικι μουσταρδα κετσαπ no joke Μπορεί να ειμαι και ο σουβλατζής που θα στα τυλίξει Kαι γω παω τωρα ψητονοστιμιές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Φιλε μου αν θες την συμβουλη μου ,αυτα τα guides ειναι της πλακας.Ολα αυτα του γενικου επριεχομενου,τα guides που λενε ,βαλτε wards κερδιζουν παιχνιδια κτλ.Αυτα τα guides ειανι για παικτες μεγαλυτερου επιπεδου,οι οποιοι ξερουν να Lanαρουν ,να παιξουν 3-4 παικτες καλα,να ξερουν ποτε να μπουν κτλ .Δεν λεω καλα ειναι τα wards ,αλλα δεν βγαινεις απο το bronze με wards. Θες να ανεβεις?Πρεπει να μαθεις να κερδιζεις το lane σου ευκολα και γρηγορα ,οποτε πρεπει να μαθεις καλα καποιους παικτες και να μαθεις να κοντρολλαρεις το lane σου.Δεν γιεντε να παιζεις πρωτη φορα ριβεν και να θες να κερδισεις ,η να εχεις 300 παιχνιδια με εναν παικτη που απλα δεν μπορεις τα mechanics του[πχ εγω 10000 φορες να παιξω malhpite δεν θα τον μαθω,απλα δεν τον μπορω]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Φιλε μου αν θες την συμβουλη μου ,αυτα τα guides ειναι της πλακας.Ολα αυτα του γενικου επριεχομενου,τα guides που λενε ,βαλτε wards κερδιζουν παιχνιδια κτλ.Αυτα τα guides ειανι για παικτες μεγαλυτερου επιπεδου,οι οποιοι ξερουν να Lanαρουν ,να παιξουν 3-4 παικτες καλα,να ξερουν ποτε να μπουν κτλ .Δεν λεω καλα ειναι τα wards ,αλλα δεν βγαινεις απο το bronze με wards. Θες να ανεβεις?Πρεπει να μαθεις να κερδιζεις το lane σου ευκολα και γρηγορα ,οποτε πρεπει να μαθεις καλα καποιους παικτες και να μαθεις να κοντρολλαρεις το lane σου.Δεν γιεντε να παιζεις πρωτη φορα ριβεν και να θες να κερδισεις ,η να εχεις 300 παιχνιδια με εναν παικτη που απλα δεν μπορεις τα mechanics του[πχ εγω 10000 φορες να παιξω malhpite δεν θα τον μαθω,απλα δεν τον μπορω]. Διαφωνω απειρα tbh αλλα κλαιν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις