Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρά; Γιατι εγώ που σήμερα το πρωί έκανα σερί 5 αθλια παιχνιδια/ήττες, και απ το ξενερωμα που έφαγα αν δεν κάνω νίκη στα επόμενα 2-3 παιχνίδια με βλέπω να σταματάω για καμια βδομάδα και να κάνω γιόγκες να ελαφρώσουν τα νεύρα μου :mad:

Kαι γω τα ιδια.ρωσσοι,leavers,afkers,lags ολα μαζι και σε μενα...

:mad:

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Kαι γω τα ιδια.ρωσσοι,leavers,afkers,lags ολα μαζι και σε μενα...

:mad:

Εμενα δεν μου ετυχε τιποτα απ ολα αυτα, και επαιζα 3v3 premade με κατι φιλους μου, και να φανταστεις οτι ενω συνηθως παιζαμε πολυ καλα μαζι, σημερα απλα πηγαιναν ολα στραβα:@ Ποτε τυχαιναμε εναν Jax που στο 3v3 ειναι καραimba, ποτε οι αντιπαλοι εκαναν καταχρηση της τυχης τους η της ατυχιας μας και σε καθε παιχνιδι χάναμε 3-4 κιλλ οπου οι αντιπαλοι ξεφευγαν με ενα η μισο τετραγωνακι ζωη στα πρωτα 10 λεπτα. Κατι τετοιες καταστασεις.

Δημοσ.

Ρε παιδια παρχει καποιος στο support που να απαντα?Να στειλω ενα email ρε αδερφε?Δεν μπορω να παιξω εδω και 5 μερες[απο την στιγμη που βγηκε το patch].Συνεχεια μπαινω μεσα ,και μετα το μενου που διαλεγεις χαρακτηρα μου βγαζει c++ error κτλ.Εχουν δημιουργησει τοσα θεματα εκει μεσα και κανεις δεν απαντα απο την rioτ.Τι μπορω να κανω?Καποιο email?Απαντανε στα email ομως?Δεν βλεπω να τους καιγεται καρφακι με τα προβλημματα και τα συνεχομενα disconect μετα το πατς[5 μερες ακι δεν εφτιαξαν τιποτα]..

Δημοσ.

Ψάχνε στο help & support forum κ δοκίμαζε

investigated this issue yesterday as a friend had a similar problem, i'm talking about the crashing of the client with the c++ message.

Want me to tell you have to fix it, fine I will.

The problem is caused by having a compability settings forced upon the LoL application, you can disable it this way.

First go to desktop.

1. Right click the LoL shortcot, Properties ( Eigenschappen ) and go to the comptability section.

DISABLE EVERYTHING, UNCHECK IT ALL.

Now go to your C:\ Drive and go to the riot folder ( C:\Riot Games\League of Legends )

1. There should be 3 files, the rads and 2 .exe files. a normal one and a admin one.

2. Right click the admin one, properties > Compatability > UNCHECK EVERYTHING.

3. Right click the normal one > Properties > Compatability > UNCHECK EVERYTHING.

There should be NOTHING checked, everything unchecked, in the compability section.

This fixed the problem for my friend.

Sorry for my bad english and I still don't know how to spell compatability.

Αρκετοί λένε να ξαναεγκαταστήσεις τα c++ components

http://support.microsoft.com/kb/259403

Διάβασμα και υπομονή...

http://euw.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=8

Δημοσ.

Παιδια Kayle καλυτερα mid ή πλάγια; Εχω αρχισει να την παιζω γιατι μου αρεσει αλλα στα πλαγια που εχω παιξει μεχρι τωρα κανω κατι αθλια σκορ γιατι δεν φινταρομαι αρκετα.

Δημοσ.

Αν δεν είσαι ανταγωνιστικός τρία πράγματα μάλλον φταίνε

1) Δεν κάνεις αρκετά last hits. Ένας εμπειρικός κανόνας λέει πως αν έχεις κάτω από τα μισά minion kills από τον κορυφαίο της ομάδας σου (συνήθως το mid carry) στο τέλος του ματς είσαι απλά κακός παίκτης. Σε κάθε περίπτωση επηρρεάζουν πάρα πολύ το early και mid game, άσχετο που πολλοί νομίζουν πως τα αντισταθμίζουν με kills - assists. Μάλλον το ανάποδο ισχύει.

2) Κάτι τρέχει με το build σου. Δοκίμασε κάτι διαφορετικό στα αντικείμενά σου μήπως δουλεύει καλύτερα. Προσωπικά άλλαξα τελειώς το build μου στον Pantheon μετά το remake του. Η Kayle νομίζω άλλαξε επίσης, οπότε ψάξτο λίγο και προσαρμόσου.

3) Κάτι τρέχει με τον τρόπο που παίζεις. Μήπως απλά πας να παίξεις λάθος το χαρακτήρα? Δοκίμασε κάτι πιο συντηρητικό, μην εκβιάζεις καταστάσεις και δες αν κάνεις κάτι λάθος. Περισσότερα δε μπορώ να σου πω γιατί Kayle δεν έχω παίξει ποτέ, αλλά οι περισσότεροι επιτυχημένοι που έχω δει είχαν διπλάσια και τριπλάσια assists από kills.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις συμβουλες. Θα κανω αυτο με τα last hits οσο μπορω, αλλα ετσι κι αλλιως εχω παιξει καποι 6 παιχνιδια με αυτον τον παιχτη. Στο μπιλντ δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Παιζω hybrid με nashors tooth, gunblade, wits end...

Αλλα εγω ρωτησα αν μπορει η Κayle να παιξει mid.

Δημοσ.

Ε,μπορεί να μην φταίνε αυτοί και το πρόβλημα να είναι με τα windows,σε όλους τους άλλους πως τρέχει;

Στην τελική δοκίμασες απ-εγκατάσταση;;του LοL.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις συμβουλες. Θα κανω αυτο με τα last hits οσο μπορω, αλλα ετσι κι αλλιως εχω παιξει καποι 6 παιχνιδια με αυτον τον παιχτη. Στο μπιλντ δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα. Παιζω hybrid με nashors tooth, gunblade, wits end...

Αλλα εγω ρωτησα αν μπορει η Κayle να παιξει mid.

Εννοείτε οτι μπορεί, είναι και πολύ καλή για mid μάλιστα.

Δημοσ.

Τιποτα ,6 μερες τωρα δεν εχω παιξει ενα game,δεν με βαζει με τιποτα και εκει στην riot κανουν updates γαι skins κτλ..

Ε λοιπον και εγω ειχα το ιδιο προβλημα οταν πρωτοκατεβαστηκε το πατσ και εκανα διάφορα, οπως αυτο με το admin, και τις συμβατοτητες και αλλαξα θέση και σε κάτι στον φάκελο που είοναι δίπλα στο κανονικο launcher και στον administrator και κάποια στιγμή μου έφτιαξε. Παντος ότι έκανα το άκουσα απο αυτό το ποστ:Link

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...