πανηλειακός Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Είσαι diamond. Ξεκινάς τα 10 games και τα κάνεις όλα throw. Βρίσκεσαι στο bronze 5. Κερδίζεις 2-3 game με trynda και πας promos. Χάνεις 10 game με garen. Κάνεις αυτό όλη την ώρα και παραμένεις στο bronze 5 παίζοντας με bronzaδες Αν δεις στο Lolking τον βαζει να παιζει με παικτες απο gold Και πανω....σε ολα του τα games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonyxp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ρε ομορφόπαιδα... που μπορώ να βρω πληροφορίες για το Point System; έχω πάει 30 εδώ και καιρό αλλά δεν τολμάω να μπω Ranked μήπως και αποτύχω και βγω Bronze 5. Θέλω να πάω καλά προετοιμασμένος ώστε να πάω Silver 5 Παίζω EUW, που παίζει να βρω άτομα για 3v3 Ranked; δεν έχει Solo Είσαι diamond. Ξεκινάς τα 10 games και τα κάνεις όλα throw. Βρίσκεσαι στο bronze 5. Κερδίζεις 2-3 game με trynda και πας promos. Χάνεις 10 game με garen. Κάνεις αυτό όλη την ώρα και παραμένεις στο bronze 5 παίζοντας με bronzaδες Πως γίνεται αυτό; από τι μου έχουν πει : "Είσαι πχ Silver 5 και για να σε ρίξει Bronze θα πρέπει να έχεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΗΤΤΕΣ... και να θες δηλαδή δεν σε ρίχνει... απλά σε ρίχνει εύκολα εκεί που είσαι... πχ Silver 1 πας εύκολα Silver 5... μετά σε κρατάει εκεί." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Info εδω Οσο για το αλλο , αναφερεστε σε διαφορετικα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ερώτηση. Άμα αλλάξω σέρβερ τι ακριβώς χάνω?? Τα runes μόνο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Ερώτηση. Άμα αλλάξω σέρβερ τι ακριβώς χάνω?? Τα runes μόνο??? Runes δεν χάνεις, χάνεις τα honors σου και το ιστορικό παιχνιδιών σου. Ακόμα λέει οτι έχεις κάνει X-Ψ wins/κills/farm αλλά αν μπεις στο lolking θα στα λέει όλα από την αρχή αφού κάνεις την μεταφορά. Εγώ δεν ξέρω στα ranked τι παίζει αν μεταφερθείς τι γίνεται με το division σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Παιζει 1 "placement" κ αναλογα με το MMR που εχει θα τον βαλει κ σε division , απο τον EUNE σε NA/EUW συνηθως σε βαζει σε λιγοτερο απο οτι ησουν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Είσαι diamond. Ξεκινάς τα 10 games και τα κάνεις όλα throw. Βρίσκεσαι στο bronze 5. Κερδίζεις 2-3 game με trynda και πας promos. Χάνεις 10 game με garen. Κάνεις αυτό όλη την ώρα και παραμένεις στο bronze 5 παίζοντας με bronzaδες αμα κερδιζεις 2-3 και χανεις 10 δεν θα εχιεσ 50 νικες παραπανω απο ηττες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 αμα κερδιζεις 2-3 και χανεις 10 δεν θα εχιεσ 50 νικες παραπανω απο ηττες. Σου λέω το σκεπτικό μου για το πώς γίνεται. Σαφώς δεν γίνεται με τα νούμερα που παραθέτω. Αλλά αν το σκεφτείς λιγάκι 5 win με trynda, 5 defeat με garen, 10 win με trynda, 5 defeat με garen, γινεται. Με skip στα promos παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Live help Λοιπόν, quickie... Shyvana vs Renekton, τι κάνω rush στην shyv? Sunfire i botkr? (start with dorans shield i guess) Live help Λοιπόν, quickie... Shyvana vs Renekton, τι κάνω rush στην shyv? Sunfire i botkr? (start with dorans shield i guess) Ας απαντήσω στον εαυτό μου μιας και τελείωσε με επιτυχία το game (3-1-9 shyv). Sustain και farm στο lane μέχρι τα 7-8 lvl, rush chain vest + reju bead στο πρώτο recall -> sunfire cape και μετά botrk+ninja tabi. Στην αρχή ήταν λίγο ζόρικα αλλά μετά δεν μπορούσε ούτε να με ακουμπήσει. Σωστά το πήγα ή τυχαία μου βγήκε το game?Επίσης παίζω με τα ακόλουθα runes/masteries, καμιά πρόταση για βελτίωση? Runes: (seals: 9x 1.41 armor, glyphs: 9x 1.34 m.res, marks: 6x 0,95ad, 3x hybrid pen, quintessences: 2x hybrid pen, 1x 2.7hp/5) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Live help Λοιπόν, quickie... Shyvana vs Renekton, τι κάνω rush στην shyv? Sunfire i botkr? (start with dorans shield i guess) Ας απαντήσω στον εαυτό μου μιας και τελείωσε με επιτυχία το game (3-1-9 shyv). Sustain και farm στο lane μέχρι τα 7-8 lvl, rush chain vest + reju bead στο πρώτο recall -> sunfire cape και μετά botrk+ninja tabi. Στην αρχή ήταν λίγο ζόρικα αλλά μετά δεν μπορούσε ούτε να με ακουμπήσει. Σωστά το πήγα ή τυχαία μου βγήκε το game? Σωστα το πηγαινες,αν και πρεπει να ηταν λιγο χαζουλης ο ρενεκτον τους για να σε αφησει να πας πισω και να παρεις chainvest[δηαλδη θα επρεπε να εχει πολυ μεγαλο advanage ]..Επισης εβγαλε ο δικος του giants belt και armor?Η πηγε για damage?Γενικα η shyvana τρωωει πολυ ξυλο απο τον ρενε στην αρχη ,και θες πολυ sustain για να αντεπεξελθεις εναντιον του ρενε.Life steal και αρμορ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Σωστα το πηγαινες,αν και πρεπει να ηταν λιγο χαζουλης ο ρενεκτον τους για να σε αφησει να πας πισω και να παρεις chainvest[δηαλδη θα επρεπε να εχει πολυ μεγαλο advanage ]..Επισης εβγαλε ο δικος του giants belt και armor?Η πηγε για damage?Γενικα η shyvana τρωωει πολυ ξυλο απο τον ρενε στην αρχη ,και θες πολυ sustain για να αντεπεξελθεις εναντιον του ρενε.Life steal και αρμορ Βασικά είχαμε καλό communication με τον jungler μας (ευθυγραμμίστηκε το σύμπαν μάλλον) και του είπα πριν αρχίσει το game ότι θα φάω ξύλο early. Οπότε ένιωσε να κάνει gang στα 4 lvl και πήραμε fb. Εγώ πήρα assist βέβαια αλλά enough gold για το vest. Αυτός γύρισε με το dorans shield που είχε και 2 dorans blade. Μετά πήγε giants belt + scepter, και τελείωσε το tiamat + sunfire μέχρι το σημείο που τελείωσε το lane phase. Ο άλλος jungler τον βοήθησε πολύ, αλλά αφού είχα πάει 6 lvl, οπότε δεν μου πήραν kill ποτέ. Επίσης έκανα max το Ε για να έχουμε κάποιο υποτυπώδες trade στο damage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Από τον SKT T1 Impact που είδα 2-3 games με Shyvana εναντίον Renekton πήγαινε 9 x Hybrid Pen Marks 9 x Armor Seals 6 x CDR Glyphs and 3 x Magic Resist Glyphs 2 x HP/5 Quints and 1 x Armor Quint Έκανε start Doran's Shield ή Doran's Blade και έκανε rush πρώτο item ninja tabi's. Γιατί διαφορετικό Start Item δεν κατάλαβα vs τον ίδιο champ... Αξίζει αυτό συνέχεια vs Renekton ή έτυχε σε αυτά τα 2-3 games που είδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 O καθενας παιρνει κ διαφορετικα οποτε δεν υπαρχει standard rune setup για champs οπως η Shyvanna tbh Οτι βολευει τον καθενα κ οπως σχεδιαζει να παιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Βασικά είχαμε καλό communication με τον jungler μας (ευθυγραμμίστηκε το σύμπαν μάλλον) και του είπα πριν αρχίσει το game ότι θα φάω ξύλο early. Οπότε ένιωσε να κάνει gang στα 4 lvl και πήραμε fb. Εγώ πήρα assist βέβαια αλλά enough gold για το vest. Αυτός γύρισε με το dorans shield που είχε και 2 dorans blade. Μετά πήγε giants belt + scepter, και τελείωσε το tiamat + sunfire μέχρι το σημείο που τελείωσε το lane phase. Ο άλλος jungler τον βοήθησε πολύ, αλλά αφού είχα πάει 6 lvl, οπότε δεν μου πήραν kill ποτέ. Επίσης έκανα max το Ε για να έχουμε κάποιο υποτυπώδες trade στο damage. Γενικα δεν μπορεις να κανεις και πολλα εναντιον του ρενε.Απλα φαρμαρεις οσο μπορεις και κανεις τον σταυρο σου να μην παει για damage [γιατι εκει δεν θα μπορεις να κανεις τιποτα εσυ].Αμα βγαλει sunfire αι εσυ πας για blade κερδιζεις το λανε σου μετα τα 9-10 lvl.απλα τον κανεις outrade.παντως ο ρενε δεν λεει τιποτα late game ,αν χτιστει τανκυ απλα τρωει ξυλο[αν η αντιπλαη ομαδα εχει πολυ damage θα πεσει παλι ευκολα]αν παει hybrid απλα θα πεφτει σε 2 δφευτερα χωρις να κανει τιποτα.late game δεν υπαρχει renekton,και καλα κανουν γιατι στο λανε και 2 δαχτυλα να εχεις κερδιζεις[τοσο op ,και damage και sustain].Απλα δεν ειναι καλος παικτης να κανεις carry hard το παιχνιδι.η shyvana με botrk και ολλα ταωαλλα τανκυ βγαζει αρκετο damage[τουλαχιστον καλο damamge να σκοτωνεις τα carry]. Από τον SKT T1 Impact που είδα 2-3 games με Shyvana εναντίον Renekton πήγαινε 9 x Hybrid Pen Marks 9 x Armor Seals 6 x CDR Glyphs and 3 x Magic Resist Glyphs 2 x HP/5 Quints and 1 x Armor Quint Έκανε start Doran's Shield ή Doran's Blade και έκανε rush πρώτο item ninja tabi's. Γιατί διαφορετικό Start Item δεν κατάλαβα vs τον ίδιο champ... Αξίζει αυτό συνέχεια vs Renekton ή έτυχε σε αυτά τα 2-3 games που είδα? ενταξει ο skt t1 δεν κερδιζει το mutchup απο τα ρουνς.Εχω δει και εγω ενα παιχνιδι του ,που ο τυπος αναγκασε τον ρενε να pushαρερι,freeζαρε το lane εκανε 1-2 καλα trade ,πηρε το κιλλ και gg.Δεν ειναι ολοι impact.Γενικα το matchup αυτο δεν βγαινει,προσπαθεις να φαρμαρεις οσο τον δυνατον καλυτερα και οσο παει late θα κερδισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 αλλος παλι...lol http://www.lolking.net/summoner/euw/42646801#matches Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις