GiannisWalker Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 όποιος ενδιαφέρεται για duo east με τον αλτ μου (plat v) να μου πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bost7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 challenger η αρχηγαρα παντως παρολο το ban 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Αρθρο του Spellsy που δειχνει οτι οποιος εχει το πλεονεκτημα στο gold μεχρι τα 10 λεπτα , κερδιζει κατα 80% το παιχνιδι ( Αφορα NA κ Korea pro games ) Αντιθετα δηλαδη με οτι προσπαθει να κανει η Riot για να σταματησει το snowballing Ενδιαφερον εχει η αποψη του Lemon , οτι δηλαδη ολα οφειλονται στις αλλαγες του vision Αναλυτικα στο spoiler Spellsy's article is showing that the team with the gold lead at 10 minutes is much more likely to win in Season 4 rather than Season 3. This is the opposite of what Riot was attempting to do with their season 4 changes, which were heavily focused around reducing snowballing.I think the primary reason for this is the change to vision control. For the following reasons:1. Only the winning team can take effective control of the map.2. Vision control is spread among all 5 members rather than just the support.Explanation:1. Due to the removal of Oracles, pinks are the primary way to take control of the map, and they are a very limited resource. The winning team also has a large advantage in upgrading and using red trinkets, the secondary vision denial tool.Only the winning team can place and DEFEND their pinks. In Season 3 it was possible for a losing team to rush to baron area and clear it with an oracles and put the winning team at a strategic disadvantage. That is all but impossible in Season 4. Only the winning team can take control of the map, and this gives them a huge advantage. 2. The gold sink that is vision control being spread among all 5 members rather than just support means the gold is coming from more important pockets. Taking 100 gold from each member when a team is losing is a much bigger loss to the team than taking 500 gold from the support player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.twitch.tv/perfectbalance1 παναγια μου, τι ειν' τούτος. άντεξα κανα 15λεπτο. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2014 από jakegate7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Παλι ο server κανει καριερα στο lag και τα disconnections, παλι δεν δωσανε loss prevented. Τα ιδια και τα ιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonyxp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Γεια χαρά λολακιδες... Παιδιά έχω ένα θέμα... τόσο καιρό παίζω Support/Junge σπάνια κάνα Τανκ ΤΟΠ, θέλω όμως να μάθω να παίζω ADC. Δοκίμασα σήμερα Jinx και ήμουν απαίσιος γιατί δεν έχω συνηθήσει ADC και τον τρόπο που πολεμάνε, το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να στοχεύσω κάποιον και να τον βαράω... πάω το ποντίκι πχ πάνω του και δεξί κλικ αλλά πολλές φορές επειδή κουνιέται, ο παίχτης μου κουνιέται προς τα πάνω τους... Πως γίνεται να κλειδώσω κάποιον ταργετ και να τον βαράω και να μην πάει πάνω του Μιλάω για ranged champions Επίσης θέλω βοήθεια για τον Υι, παίζω πολύ Yi Jungler γιατί μου αρέσει που κόβει 1-2 hit αλλά πέφτει πολύ γρήγορα ρε παιδί μου... δοκίμασα το [link=http://www.lolking.net/items/3153]Ruined King αλλά δεν είδα ουσιαστική διαφορά... εκεί δηλαδή που σε Teamfight είχα σίγουρο double και πολύ πιθανό triple απλά έγινε σίγουρο triple και καθόλου πιθανό quadra... Κάποιο άλλο όπλο για lifedrain? Επίσης που να εστιάσω; πρώτα να χώσω τον ADC μετά AP και μετά Τανκ ξέρω γω ... ε ; Οταν η αντίπλαη ομάδα έχει Jax, να εστιάσω σε αυτόν; ... είναι μερικοί παίχτες ρε παδί μου που έχουν περίεργα Ulti (Trynda) που έχει UD και πρέπει να είσαι στόκος να επιμένεις μέχρει να πέσει και να γίνεις στόχος για τους άλλους. Επίσης λέω ότι καλό είναι ο Trynda να μένει προς το τέλος γιατί αν του κουμπόσεις το Ulti μετά κόβει άσχημα... τι λέτε? Αρθρο του Spellsy που δειχνει οτι οποιος εχει το πλεονεκτημα στο gold μεχρι τα 10 λεπτα , κερδιζει κατα 80% το παιχνιδι ( Αφορα NA κ Korea pro games ) Αντιθετα δηλαδη με οτι προσπαθει να κανει η Riot για να σταματησει το snowballing Ενδιαφερον εχει η αποψη του Lemon , οτι δηλαδη ολα οφειλονται στις αλλαγες του vision Αναλυτικα στο spoiler Spellsy's article is showing that the team with the gold lead at 10 minutes is much more likely to win in Season 4 rather than Season 3. This is the opposite of what Riot was attempting to do with their season 4 changes, which were heavily focused around reducing snowballing. I think the primary reason for this is the change to vision control. For the following reasons: 1. Only the winning team can take effective control of the map. 2. Vision control is spread among all 5 members rather than just the support. Explanation: 1. Due to the removal of Oracles, pinks are the primary way to take control of the map, and they are a very limited resource. The winning team also has a large advantage in upgrading and using red trinkets, the secondary vision denial tool. Only the winning team can place and DEFEND their pinks. In Season 3 it was possible for a losing team to rush to baron area and clear it with an oracles and put the winning team at a strategic disadvantage. That is all but impossible in Season 4. Only the winning team can take control of the map, and this gives them a huge advantage. 2. The gold sink that is vision control being spread among all 5 members rather than just support means the gold is coming from more important pockets. Taking 100 gold from each member when a team is losing is a much bigger loss to the team than taking 500 gold from the support player. Είχα κάνει ένα σχετικό Post στο φορουμ του EUW και κλασικά... με είπαν ότι QQrizw, δεν ξέρω τι λεω μπλα μπλα.... Πόσο μυαλό θέλει δηλαδή να το δεις αυτό το πράγμα... μέχρι και τα 9-12 Level όποιος έχει μαζέψει περισσότερα λεφτά και είναι περισσότερο feeded αυτός κερδίζει... Όσο παίζω 2-3 φορές θυμάμαι να ήταν πολύ μπροστά και να το γυρίσαμε... συμφωνώ για το 80% ... για να μην υπερβάλουμε κιόλας... προσωπικά το θέτω στο 70-75% Τι νόημα έχει να παίζεις μετά? Γενικά πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα... Για μενα τελος το lol, τουλαχιστον για καμποσο διαστημα. Δυστυχως δεν μπορω να βλεπω παιχνιδια στα οποια να εχω στο lane 5-0 και τα αλλα lanes να ειναι 1-4 στο 12min..δεν ειμαι σε θεση να βρισκομαι σε 3 lanes και να τρωω εγω τον καρκινο για να κουβαλισω το καθε αναπηρο με gangs, αυτο ειναι μαζοχισμος. Δεν το ευχαριστιεμαι πλεον το game, και ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που εχουν τα κοτσια και κουβαλανε τετοια παιχνιδια, δεν νομιζω να το καταφερω ποτε...μαλλον δεν με βοηθαει αλλο και το μυαλο μου. Αυτα απο μενα, καλο κουραγιο και καλα games! Γενικά το παιχνίδι αυτό έχει πολλά στοιχεία που είναι εξωπραγματικά και όταν το λες αυτό στην πέφτουν όλοι και σε βγάζουν χαζό κλπ κλπ. Το παιχνίδι αυτό έχει αρκετά στοιχεία που σε κάνουν να το συχένεσαι, να αηδιάζεις με την ηλιθιότητα τους... Αφού όμως είναι το ΤΟΠ παιχνίδι και παίζει αρκετός κόσμος... τι μπορείς να κάνεις... θα κάτσεις ή απλά δεν θα παίξεις!. (οι περισσότεροι είναι μικρά και δεν πολυασχολούνται, εμείς οι μεγάλοι ψάχνουμαι κάτι που να έχει και κάποια λογική... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Oχι yi jungle για αρχη. Βρες αλλα champ για jungle. Γενικα ο yi ειναι out of meta, αλλα αν σωνει και καλα θες να κανεις pick yi, νομιζω top πρεπει να πας με το συγκεκριμενο champ. Θα φας outplay απο τους περισσοτερους champ βεβαια. Αλλα και mid να πας θα φας poke. Tωρα για τα focus κλπ που ρωτας θεωρητικα πας σε αυτα που κανουν πολυ dmg και πεφτουν ευκολα, αλλα αυτο δεν ειναι κανονας. Καθε game εχει 10δες παραγοντες, οπως και καθε tf ειναι ξεχωριστο απτο προηγουμενο, αρα δεν υπαρχει κανονας που να λεει οτι σε καθε tf πρεπει να ξεκινας απο adc ή apc. *O trynda δεν εχει ud, εχει undying rage για 5sec απο την ωρα που θα το ανοιξει, αν και εφοσον το hp του φτασει στο 1. Μια που παιζεις yi , θα σου τον προτεινα τον tryndamere γιατι ειναι αρκετα πιο viable για top και εχει και "παρομοιο" gameplay. Bασικα οχι, αλλα τελος παντων ειναι melee που βγαζει παρομοιο build και εχει την ιδια περιπου φιλοσοφια στο game του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Συμβαινει τωρα: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Έλα ρε, σιγά το πράγμα.Εγώ είπα να παίξω ένα aram πριν πέσω για ύπνο.Έχω στα τελευταία δέκα παιχνίδια 7 ήττες και με βγάζει με diamon 3, plat 4, gold 1, silver 4 και unranked αντιπάλους.Εμείς silver 5 ο καλύτερος, εγώ unranked για φέτος (πρώην silver 1) και οι λοιποί από 45 έως 295 νίκες.Ε άντε και γανώσου ρε φίλε!Δηλαδή εαν είχα κανα 10/0 σερί με τι θα έπαιζα, μόνος μου με 6 diamond 1; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το αποτελεσμα: Έλα ρε, σιγά το πράγμα.Εγώ είπα να παίξω ένα aram πριν πέσω για ύπνο.Έχω στα τελευταία δέκα παιχνίδια 7 ήττες και με βγάζει με diamon 3, plat 4, gold 1, silver 4 και unranked αντιπάλους.Εμείς silver 5 ο καλύτερος, εγώ unranked για φέτος (πρώην silver 1) και οι λοιποί από 45 έως 295 νίκες.Ε άντε και γανώσου ρε φίλε!Δηλαδή εαν είχα κανα 10/0 σερί με τι θα έπαιζα, μόνος μου με 6 diamond 1; χαχα.Νταξει στο aram εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πεσεις με καλους ενω στα normal ειναι λιγο σπανιο προσωπικα για εμενα που εχω παιξει μεχρι πλατινουμ αντιπαλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ρε συ το ξέρω, ένα tier από μόνο του δε λέει και πολλά.Έχω κερδίσει κι εγώ άπειρα games απέναντι σε πλατινένιους και διαμαντένιους.Έτσι όπως τα έχουν κάνει τελευταία πραγματικά δεν αγχώνομαι καθόλου εαν δω 2-3 diam/plat απέναντι.Η αρχική κρυάδα έχει φύγει εδώ και καιρό.Όλα κερδίζονται.Αρκεί όμως να μπορεί και κανένας συμπαίχτης σου να παρακολουθήσει.Τώρα ο άλλος αν έχει 49 νίκες και ο παράλλος 150, ε δεν πας πουθενά.Είναι σε φάση που μαθαίνουν τα απολύτως βασικά, παίζουν κανα αραμάκι να βγάλουν καναν ήρωα και τέτοια φάση.Και το σπαστικό είναι να στα βγάζει όλα αυτά, ενώ θες να παίξεις 1-2 χαλαρά παιχνιδάκια πριν πας για ύπνο και να σε βγάζει με ηλίθια picks, ότι να 'ναι συμπαίχτες κλπ.Άτιμη τύχη, γι' αυτό δε θέλω να αφήνομαι σε σένα! Στο επόμενο παίζαμε εξαρχής 4v5 και παρόλο που είχαμε πιο πολλά kills, αρκετά καλά stats και καλό παιχνίδι γενικά, το χάσαμε λόγω όγκου. Τουλάχιστον πήρα το 3ο κατά σειρά, οπότε μπορώ να κοιμηθώ "ήρεμος"... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το προβάδισμα στο gold/snowball φυσικά και έχει ιδιαίτερη σημασία στα team games. SoloQ είναι μια εντελώς άλλη πικραμένη ιστορία, μη μπερδεύεστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Zed tips??Μου φαινεται ο,τι καλυτερο για να βγω απ το Gold Hell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το προβάδισμα στο gold/snowball φυσικά και έχει ιδιαίτερη σημασία στα team games. SoloQ είναι μια εντελώς άλλη πικραμένη ιστορία, μη μπερδεύεστε Αgreed , για αυτο κ το εβαλα σε bold Παρολα αυτα , επειδη επαιξα τα placements και καμια 10αρια games ακομα , ολα τα παιχνιδια ηταν stomps Ειτε απο την μια μερια ειτε απο την αλλη . Στο 25 δηλαδη τελειωναν . 2 games απο τα 25 πρεπει να πηγαν lategame . Ισως γιατι τα παρατανε πιο ευκολα στο SoloQ αλλα still Zed tips?? Μου φαινεται ο,τι καλυτερο για να βγω απ το Gold Hell Pretty straightforward champ Με μια ματια στο guide του Bjerg για Zed δεν νομιζω οτι θα εχεις αποριες Για poke στο lane κανεις W κ E πανω στον αντιπαλο για το slow κ μετα Q , προσοχη στο W γιατι ειναι κ το μονο σου escape . Αν το κανεις πολυ συχνα , καποια στιγμη που δεν θα εχεις flash θα φας gank κ θα φοφησεις Οταν εχεις κανει αρκετο poke τοτε κανεις all in με ult Αυτο που δεν ηξερα κ το εμαθα χθες απο twitch chat (!) στο stream του Bjerg ειναι οτι οταν κανεις ult κ εχει το shuriken απο πανω ο αλλος , τοτε παιρνει fatal damage ( εκτος αν βεβαια μεσολαβησει κατι αλλο πχ barrier ) Εdit : Το ιδιο πραγμα συμβαινει και με το Feast του Chogath apparently . TIL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sonyxp Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Yi θέλω όμως γιατί είναι ο μόνος που κόβει τόσο τρελό damage... Μια φορά έπεξα TOP vs Darven ... 1-3 με πήγε ο πούστης αλλά το Lane δεν το κέρδισε hahaha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις